02 / 05 / 2024

Madnasa Türkbükü fiyatları 2021

Madnasa Türkbükü fiyatları 2021

Madnasa Türkbükü fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Madnasa Türkbükü fiyat bilgisi ve proje detayları...

Bodrum Türkbükü'ndeki zeytinlik alana 34.5 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Bodrum Türkbükü'nde yer alan zeytinlik alana 85 odalı yeni otel inşa edilecek. Hebil Bodrum ortaklığı imzası taşıyan otel  85 odalı otel 34 milyon 514 bin TL'ye mal olacak.

Balık fiyatları gram altınla yarışıyor! İstanbul'da balık fiyatları ne durumda?

İstanbul'da balık fiyatları geçen seneye göre düştü. Balıkçılar, soğuk hava ve kar yağışının etkili olması durumunda fiyatların daha da gerilemesini bekliyor.

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği açıkladı! Halk ucuz ete ulaşamıyor...

Et fiyatlarında yaşanan yükselişe karşı bir uyarı da üretici birliğinden yapıldı. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, ithalatı sınırlı sayıdaki büyük işletmelerin yaptığını kaydederek iç piyasada et fiyatlarının düşmediğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Fındık fiyatları düştü mü, bugün ne kadar? 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Fındık üreticileri ve tüketiciler güncel fındık fiyatlarını merak ediyor. Vatandaşlar, "Fındık fiyatı bugün ne kadar?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

Fındık hasadının gelmesi ile birlikte üreticiler fındık fiyatını ne olacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen sene 54 lira olarak açıklanan fındıkta bu sene TMO'nun illere göre fındık fiyatları araştırılıyor. Peki  Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Dü

Balık fiyatları katlandı: İstanbul Hali'nde tekir 100, levrek 250, istavrit 80 TL! Palamudun kilosu 44-56 TL arasında!

Balık fiyatları bu yıl tezgahlara zamlı fiyatlarla geldi. Hamsinin kilogram fiyatı geçtiğimiz seneye göre gerilerken, levrek ve lüferde fiyat yükselişi yüzde 200’e, uskumruda ise yüzde 400’e ulaştı. Peki İstanbul Hali'nde son durum ne? İşte fiyatlar..

Ev almak isteyenlere kötü haber! Konut fiyatlarına yüzde 30 zam yolda! 

Konut fiyatları artınca satışlar geçen yıla göre yarı yarıya düştü. Emlak uzmanları, fiyatların yabancılara bile pahalı geldiğini vurgulayarak emlak sektörünün geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Konut fiyatlarına sene sonuna kadar yüzde 30 zam bekleniyor...

Fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL? Şehir şehir belli oldu!

Fındık fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Peki fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 arttı! Fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kurban Bayramı kurbanlık fiyatları ve kesim maliyetlerini değerlendirdi. Bu kapsamda, Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 artarken fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında değişiyor.

Federasyon Başkanı: Kurbanlık Fiyatları Yükseldi, Ancak Normal Seviyede!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Küçükbaş hayvanlar için 7 bin TL, büyükbaş hayvanlar için ise 84 bin TL'den başlayan fiyatlar belirlendi.

Kurbanlık fiyatları belli oldu! Kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na az bir süre kala kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Diyanet vekaletle kurban kesim tutarını açıkladı. Dini görevlerini yerine getirmek isteyen Müslümanlar, bu yılın kurbanlık fiyatlarını araştırıyor.

Fındık kaç TL oldu? Şu an fındık fiyatı ne kadar? İşte 3 Haziran 2023 güncel fındık fiyatları!

Fındık fiyatlarının ne kadar olduğu araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki fındık fiyatlarındaki son durum nedir? İşte detaylar!

Madnasa Türkbükü fiyatları 2021 Haberi

Madnasa Türkbükü fiyatları 2021

Türkiye dışında Yunanistan, İtalya, Almanya, İspanya ve İngiltere gibi ülkelerde gayrimenkul yatırımları ve gayrimenkul geliştirme projeleri hayata geçiren AB Grup Holding yeni projesi için start verdi.

AB Grup Holding'in en yeni projesi Madnasa Türkbükü, Bodrum'da yükselecek. Proje ünlü mimar Barbaros Sağdıç imzasına sahip.

Madnasa Türkbükü fiyat!
Madnasa Türkbükü fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Madnasa Türkbükü fiyat bilgisinden önce proje hakkında bazı bilgiler verelim.

Bodrum'da hayata geçirilen Madnasa Türkbükü’nün ilk projesi 16 villadan, ikinci projesi ise 12 villadan oluşuyor.  Proje kapsamındaki villalar, 5 yatak odası, 1 yemek odası, 1 mutfak, 1 salon, 1 sinema odası, 1 spa (türk hamamı, sauna,şok duş, masaj odası) ve özel havuza sahip.

Madnasa Türkbükü fiyat!
Madnasa Türkbükü fiyat bilgisinden önce projenin konumuyla ilgili bazı bilgilere değinelim.

Madnasa Türkbükü...