07 / 05 / 2024

mado kafe yeni şube

mado kafe yeni şube

Mado, geleneksel dondurma alanında pazar lideri olmayı sürdürürken, Euro Monitor verilerine göre 2014 yılı dondurma-kafe sektöründe Avrupa’da ikinci sırada bulunuyor. Mado, 2015 yılında 45 şube açarak büyümeye devam edecek.

Mado 2021'de 20 şube daha açacak!

Geçtiğimiz mart ayından itibaren Türkiye'de etkili olan pandemi sonrası hemen her şirket büyüme ve yatırım programlarını yeni normale göre güncelledi. Bu kapsamda Türkiye’nin köklü markalarından Mado da 2021 yılında 20 şube açılışı daha yapacak

Shangri-La'lara Mado mu geliyor?

Shangri-La Grubu'nun Kuşak ve Yol güzergahındaki ülkelerde 2020'ye kadar 50 yeni otel açacağını duyan Kanbur ve Sezer Kardeşler, grubun yöneticileriyle yeni otellerde Mado ürünlerinin satılacağı bir bölüm oluşturulması konusunda el sıkışmış...

Konya Sille'nin çehresi yeni projelerle değişiyor!

5 bin yıllık tarihiyle önemli gündemi bulunan kafe ve restoranları ile ünlenen Sille şimdi de sosyal alandaki yatırımlarıyla ön plana çıkıyor. Konya’nın en modern ve en yeni huzurevi Sille’de inşa ediliyor.

Serenay Aktaş, Teşvikiye’de kafe açtı!

Oyuncu Serenay Aktaş, bir arkadaşıyla Teşvikiye’de kafe açtı. Aktaş, yeni başlayacak dizisinde bir polisi canlandıracak.

Kayseri Mimarsinan Park Kafe açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYTUR Mimarsinan Parkı'nda yeni bir tesis açtı. Mimarsinan Park Kafe, eşsiz manzarası ile nezih bir ortamda hizmet veriyor.

Mado 12 ilde yeni şube açacak!

Mado Başkanı Mehmet Kanbur, Çin, Dubai, Bulgaristan, Hollanda ve Katar'da yılsonuna kadar, Türkiye'de ise ağrlıklı olarak Anadolu'da olmak üzere 12 ilde daha yeni şube açacak.

Sakarya'da Engelsiz Kafe inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor. Cumhuriyet Mahallesi Hüseyin Rahmi Sokak’ta bulunan Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü eski binası Engelsiz Kafe’ye dönüştürülüyor.

Mado yeni şubesini Sabiha Gökçen Havalimanı’nda açtı!

Mado, geleneksel dondurma alanında pazar lideri olmayı sürdürürken, Euro Monitor verilerine göre 2014 yılı dondurma-kafe sektöründe Avrupa’da ikinci sırada bulunuyor. Mado, 2015 yılında 45 şube açarak büyümeye devam edecek.

Adana Ziyapaşa Bulvarı'nda Mado açıldı!

Son yıllarda birbirinden şık mekanlarla çekim merkezi haline gelen ve Adana'nın "Nişantaşı'sı" olarak bilinen Ziyapaşa Bulvarı Mado ile daha da renklendi. Avrupa'nın en büyük dondurma ve kafe zinciri olan Mado Ziyapaşa Bulvarı'nda açıldı.

Mado 4 şube daha açmaya hazırlanıyor!

Mado, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. 2014'ün ilk ayında 5 şube açan Mado, Şubat ayında da istanbul, Bursa ve izmir' de 4 şube daha açıyor.

Yeni Hayat Evleri 2'de 105 bin liraya 1+1! Ağustos'ta teslim!

Yeni Hayat Evleri 2'de fiyatlar 105 bin liradan başlıyor. Projede fitness salonu, çocuk kulübü, kapalı otopark, market, spor salonu, çok amaçlı salon, kafe, havuz, güvenlik bulunuyor...

Mado Şubat ayında 4 şube açıyor!

Avrupa’nın en büyük, dünyanın beşinci büyük dondurma ve kafe zinciri olan Mado, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. 2014’ün ilk ayında 5 şube açan Mado, Şubat ayında da İstanbul, Bursa ve İzmir’de 4 şube daha açıyor.

Yeni trend mağazalarda kafe açmak!

Tüketiciyi mekanda daha fazla tutmak, rahat ettirip alışveriş yaptırmak isteyen hazır giyimciler yeni bir trend başlattı. Farklı ürünlerin satıldığı, ikramların yapıldığı bölümlerin yanı sıra mağazasında kafe açan bile var...

mado kafe yeni şube Haberi

mado kafe yeni şube

Mado, geleneksel dondurma alanında pazar lideri olmayı sürdürürken,  Euro Monitor verilerine göre 2014 yılı dondurma-kafe sektöründe Avrupa’da ikinci sırada bulunuyor. 

2015’ün ilk çeyreğinde 6 yeni şube açan Mado, 2015 yılında 45 şube açarak büyümeye devam edecek. Ayrıca yurtdışında da şube sayısını 14’den 19’a çıkararak, uluslararası markalaşmasına da devam edecek.


Sabiha Gökcen Havalimanı’nda yeni şube açtı.

Türkiye’de dondurma kültürünü, sokak dondurmacılığından cafe kültürüne taşıyan Mado, geçtiğimiz ay Sabiha Gökcen havalimanında da bir şube açtı. Sıcak köşesi olan bu yeni Mado İç hatlar terminalinde hizmet veriyor.


Taksim’de Üçüncü Mado, Tünel’de açıldı.

Hem yerli hem de yabancı turistlerin en çok ilgi gösterdiği Beyoğlu Tünel Mado iki ay önce açıldı. Tünel Mado, paket servisi, küçük terası ve geniş salonuyla 300 m2’lik alanda hizmet veriyor. Tünel Mado’da “Sıcak Köşe”...