03 / 05 / 2024

Mahall Ankaranın teslimleri me zaman yapılacak

Mahall Ankaranın teslimleri me zaman yapılacak

Uluslararası Mimarlık Ofisi ve Öncüoğlu RMJM Mimarlık tarafından tasarlanan ve Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara'da satışlar devam ediyor. Proje Eskişehir yolunda hayata geçiriliyor.

Deprem konutlarının teslimi başlıyor! Bakan resmen tarihi verdi: Depremzedelere müjde!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarının teslimleri ile ilgili tarihi verdi. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklaması...

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki iki depremden birincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutların teslimleri için geri sayım başladı...

Bigados Villaları 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Ertemel Group tarafından Silivri Selimpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Bigados Villaları'nda satışlar devam ediyor. Bigados Villaları'nın teslimleri 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Son fırsat villaları kaçırmayın. İşte Bigados Villaları fiyat listesi 5 Ekim 2023.

Deprem konutlarının teslimleri iki, üç ay içinde başlayacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, depremden etkilenen illerdeki konutların teslimlerinin iki üç ay içinde başlayacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Velux Ankara'da teslimler başladı! Kişiye özel ödeme seçeneklerini kaçırmayın! 

Velux Ankara projesi Ankara'da yükseliyor. Projede yer alan konutların teslimleri başladı. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede 1.000 konut yer alıyor. Peki Velux Ankara'da konut fiyatları ne kadar? 

The BO Viera Bodrum'da dolar kuru 18 TL'ye sabitlendi! Teslimler önümüzdeki ay!

The BO Viera Bodrum projesinde dolar kuru 18 TL'ye sabitlendi. Projede yer alan konutların teslimleri önümüzdeki ay yapılacak.

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışta! Anadolu Yakası'nın kalbinde yeni proje!

Güneri Altunizade Konakları'nda 2. Etap satışları başladı. Az katlı mimarisiyle dikkat çeken projede yer alan konutların teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.

Mersin'de kentsel dönüşüm projesi son gaz! 415 konut ve 50 dükkanın teslimleri 2023'te!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. 415 konut ve 50 dükkanın yer aldığı kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının 2023 yılında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

İzmir deprem konutlarının teslimleri ay sonuna kadar tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir deprem konutlarının 4. proje alanından başlanarak, hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti.

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği deprem konutlarının teslimi yapıldı!

Arnavutluk'ta yaşanan 6.3 şiddetindeki depremde 17 bin kişi evlerini terk etmişti. Türkiye, Arnavutluk'ta yaşanan deprem sonrasında 522 adet deprem konutu inşa etti. Konutların teslimleri gerçekleştirildi.

Northgate Ankara'da ilk etap teslimleri 2022'de!

HNN Yapı Teknik, başkentin yeni yaşam ve iş merkezinde, Esenboğa Havalimanı’nın yanı başında inşa ettiği Northgate projesiyle; konut, ofis, 5 yıldızlı otel, üniversite, hastane ve AVM ile Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesine imzasını atıyor. Projede ilk etabın teslimleri 2022'de yapılacak.

BESA Grup yeni proje için kollarını sıvadı!

BESA Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera projesinde ilk etabın teslimleri yılsonuna kadar yapılacak. Müthiş bir günbatımı manzarası sunan proje, Bodrum’un odak noktası Türkbükü ve Gündoğan’ın arasında yer alan Küçükbük Koyu’nda hayata geçiriliyor...

Mahall Ankaranın teslimleri me zaman yapılacak Haberi

Mahall Ankaranın teslimleri me zaman yapılacak

Ankara'nın gelişen aksı Eskişehir yolunda, Uluslararası Mimarlık Ofisi ve Öncüoğlu RMJM Mimarlık tarafından tasarlanan ve Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara projesi, başkentte mahalle kültürünü yeniden canlandırmayı amaçlıyor. Teslimatların bu yıl içinde yapılacağı projede, ofislerde 'hemen fatura' ve 'hemen teslim' avantajları ile birlikte şirketlere özel 0,95 faizli kredi fırsatı, konutlarda ise 2015 yılı fiyatları ve yüzde 1 KDV avantajı ile satışlar devam ediyor.