06 / 05 / 2024

Mahall İzmir kaç metre

Mahall İzmir kaç metre

Türkerler İnşaat’ın İzmir’de hayata geçireceği 350 milyon dolarlık Mahall İzmir, 260 metrekare yüksekliği ile Türkiye’nin en büyüğü olacak.

Soner Yalçın’ın Çeşme’deki kaçak köşkünün arazisi sit alanı mı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki kaçak köşkünün arazisi sit alanı çıktı. Kanunu hiçe sayarak, sit alanının ortasına 3 katlı lüks köşk diken Soner Yalçın’a belediye göz yumdu.

Fatih Portakal’ın çiftliğinde kaçak yapıya rastlanmadı!

Gazeteci Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal'ın İzmir Seferihisar'daki çiftliğinde kaçak yapılaşma olduğu yönündeki iddiası üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan incelemede kaçak yapıya rastlanmadı.

Mahall Bomonti'de yüzde 0.59 faiz ve 120 ay vade fırsatı!

Türkerler Holding'ten Mahall Bomonti İzmir’de, herkesi ev ve ofis sahibi yapacak kampanya başlatıldı. Mahall Bomonti İzmir'de 4 bin 150 TL’den başlayan taksitlerle uzun vade ve düşük faizle ev ve ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor...

İzmir'de ormanlık alandaki kaçak evler yıkıldı! 

İzmir'in Aliağa ilçesi Çaltılıdere Mahallesi Köstemkoy'deki ormanlık alana yapılan kaçak evler kesinleşen mahkeme kararı ile İzmir Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı...

Mahall Bomonti'de aylık taksitler 4 bin 150 liradan başlıyor!

Türkerler Holding imzalı Mahall Bomonti İzmir projesinde ayda 4 bin 150 liradan başlayan taksitlerle uzun vade ve düşük faizle ev ve ofis sahibi olunabiliyor.

Mahall Bomonti İzmir'de yüzde 0.59 faiz kampanyası! 

Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir projesiyle herkesi ev ve ofis sahibi yapacak. Mahall Bomonti'de yüzde 0.59 faiz ve 120 ay vade ile ev sahibi olmak mümkün...

Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası!

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye’nin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.

Kaçakta sıra Antalya ve İzmir'de!

Kaçak yapılara geçit vermeyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Muğla’dan sonra Antalya ve İzmir’e odaklandı. Bakanlık, Antalya’da Kaş, Kalkan, Adrasan, İzmir’de Çeşme ve Urla mercek altına alacak.

Seferihisar’daki kaçak bina için yıkım ihalesi!

İzmir Seferihisar Bengiler Mahallesi 6274 sokak numara 17'de işletme ruhsatı verilen kaçak bina yıkım kararı verildi. 2 yıl gecikmeli olarak bina için yıkım ihalesi yapılacak...

Aykut Erdoğdu'nun kaçak villasına mühür!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun İzmir Çeşme’de satın aldığı villaya imara aykırı şekilde eklemeler yaptırdı. Çeşme Belediyesi villayı mühürledi. Erdoğdu’ya villadaki kaçak bölümleri yıkması için bir ay süre tanındı…

Mahall Bomonti projesi için ÇED süreci başladı!

İzmir Halkapınar'da hayata geçirilen Mahall Bomonti projesi için ÇED süreci başladı.

İzmir Kırıklar’da 13 kaçak yapı yıkıldı!

İzmir Buca Belediyesi Kırıklar bölgesinde tespit edilen 13 kaçak yapının yıkımını tamamladı. Bir fırsatçının da hazine arazisine ‘satılık’ ilanı koyduğu görüldü.

Bornova'da 25 kaçak yapı yıkılacak!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ''İzmir'deki 350 bin kaçak yapının yüzde 16'nın Bornova'da olduğunu öğrendik. Önümüzdeki ay 25 kaçak yapıyı yıkmak zorundayız" dedi.

Mahall İzmir kaç metre Haberi

Mahall İzmir kaç metre

Türkerler İnşaat’ın İzmir’de hayata geçireceği 350 milyon dolarlık Mahall İzmir, 260 metrekare yüksekliği ile Türkiye’nin en büyüğü olacak.


İzmir Alsancak'ta Bomonti ailesinin bira fabrikasının arazisi üzerinde Türkerler Holding tarafından hayata geçirilen Mahall İzmir, yüksekliği ile de İstanbul'daki Sapphire binasını geçecek. 45 bin metrekare alan üzerinde 350 milyon dolar yatırımla gerçekleşecek karma projenin yüksekliği antensiz 240 metrekare. Sapphire'in antenle birlikte 260 metre yükseklikte olduğunu dile getiren Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, "Türkiye'nin en yüksek binası olmak gibi bir iddiamız yok ama sanırım öyle olacağız" dedi.


EN FAZLA TALEP 1+0'A

Projenin yüzde 15'ine ön talep topladıklarını ve en fazla talebin 1+0 ile 1+1 dairelere geldiğini dile getiren Türker, "Asıl satışlara bugün itibarıyla başlıyoruz" diye konuştu. Mahal Bomonti İzmir fiyatları metrekare bazında 5...