12 / 05 / 2024

mahalleler birliği istanbul

mahalleler birliği istanbul

Tapu sorunlarına çözüm bulabilmek için İstanbul'un çeşitli semtlerinden vatandaşların oluştur Mahalleler Birliği sorunlarını iletmek için Ankara'ya gitmeye hazırlanıyor.

Vilayetler Birliği'nden İstanbul ve Ankara'da satılık gayrimenkul fırsatı!

Vilayetler Birliği Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Galataport İstanbul'a MedCruise Birliği'nden ödül!

Galataport İstanbul, Akdeniz çanağındaki yaklaşık 100 kruvaziyer limanını temsil eden MedCruise Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, Kanal İstanbul'a dava açıyor!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Eyüp Muhcu, Kanal İstanbul proje ile ilgili olarak, "Süre kaybetmeden, başka oldu bittilere meydan vermeden dava açarak hukuki süreci başlatacağız" dedi...

Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği!

Katar Finans Merkezi ile Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi arasında mutabakat zaptı imzalandı. Anlaşmayla, Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği kapsamında çalışmalar yapılacak...

Sarıyer Mahalleler Birliği'nden imar planı eylemi!

Sarıyer Mahalleler Birliği üyeleri, Sarıyer'in gecekondu mahallesini kapsayan imar planlarının, İBB Planlama Müdürlüğü tarafından Sarıyer Belediyesi'ne gönderilmesi nedeniyle eylem yaptı.

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi!

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi. Toplantıda, İstanbul Boğazı kıyılarında hayata geçirilebilecek yeni projeler ve yeni yılda atılması gereken adımlar masaya yatırıldı.

Mahalleler Birliği Şişli'de kentsel dönüşümü eleştirdi!

İstanbul'un çeşitli mahallelerinden üyeleri bulunan Mahalleler Birliği Şişlide toplandı. Kentsel Dönüşüm çalışmalarının deprem hazırlığı yapmak yerine zenginleri daha da zengin ettiğini söyleyen mağdur üyeler; konuyu Ankara'ya taşıma kararı aldı.

Gaziosmanpaşa Mahalleler Birliği kamulaştırma kararına dava açacak!

Gaziosmanpaşa Mahalleler Birliği acele kamulaştırma kararını protesto edecek. Bugün saat 12:00'de Gaziosmanpaşa Meydanı'ndan buluşacak birlik basın açıklamasıyla davalarını açacaklar.

İstanbul Akıllı Şehir projesi için işbirliği protokolü imzalandı!

İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri A.Ş. (İSBAK) ile STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. arasında 14 Ocak 2016 tarihinde “İstanbul Akıllı Şehir” projesi için işbirliği protokolü imzalandı.

2005 yılında Avrupa Birliği'nin başkenti İstanbul'a taşınıyor!

2005 yılında Avrupa Birliği, Beyoğlu'nda kurulacak Brüksel Sokağı ile İstanbul'a taşınacakmış. AB üyesi 25 ülkenin bayraklarının dalgalanacağı sokaktaki binaların büyük kısmı onarılacak, az kısmı da yıkılacakmış.

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi İstanbul'da düzenlenecek!

3'üncü Havalimanı, 3'üncü Köprü, Avrasya Tüneli gibi projeler Avrupalı çimento üreticilerini Türkiye'ye çekti. Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) 2015 Kongresi İstanbul'da düzenleme kararı aldı.

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Beyoğlu'nda toplandı!

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Mayıs ayı meclis toplantısı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası Başkan Ahmet Misbah Demircan birimlerin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi 30 Mayıs'ta!

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi, 30 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak. Uluslararası Diplomatlar Birliği ve Avrupa İşadamları Kulübü'nün birlikte düzenledikleri zirveye, Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı destekliyor.

mahalleler birliği istanbul Haberi

mahalleler birliği istanbul

Mahalleler Birliği adına açıklama yapan Yıldıray Akrap, "2981 sayılı İmar Affı Kanunu kapsamında hak sahibi olduk. Ancak 2012'de çıkarılan ve kamuoyunda 'Afet ve Kentsel Dönüşüm Kanunu' olarak bilinen kanun 15 Mayıs 2015 tarihinde kaldırılacak. Bu bizim hak kaybına uğramamıza neden olacak. Bu sonullarımızı iletmek için 8 Mart'ta Ankara'ya giderek TBMM'de bulunan tüm siyasi parti yetkilileriyle görüşeceğiz"...