30 / 04 / 2024

Mahir Eller Projesi nedir

Mahir Eller Projesi nedir

Kilis'te AB tarafından finanse edilen Mahir Eller Projesi kapsamında yapılan mesleki yeterlilik sınavı sonucu belge almaya hak kazanan 111 inşaat sektörü çalışanına belgeleri teslim edildi.

Genç girişimciler müjde! Bakanlık duyurdu: 250 bin TL'ye kadar, yüzde 100 hibe desteği sağlanacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, genç girişimcileri kırsala çekmeyi amaçlayan "Uzman Eller Projesi" kapsamında depremlerden etkilenen iller için 75 milyon TL'lik ek bütçe ayırdı.

Çiftçiler dikkat! 300 milyon TL hibe verilecek! Bakan Yumaklı az önce duyurdu!

Tarım ve Orman Bakanlığı, “Uzman Eller” projesi kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan bin 200 projeye toplamda 300 milyon TL hibe desteği vereceğini duyurdu. Bakanlık tarafından ödenen hibe tutarı toplamda 300 milyon TL'yi bulacak.

Çiftçilere müjde! Tarım Bakanı resmen açıkladı! 250 bin TL’lik hibede süre uzatıldı!

Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi'ndeki hak sahiplerine, projesini hibe sözleşmesinin imzaladığı tarihten itibaren 2 ay içinde tamamlayamaması durumunda ilave süre verilebilecek.

Bu meslekleri yapanlar yaşadı! Bakanlık yüzde 150 artışla karşılıksız 250 bin lira hibe verecek! Resmen açıklandı!  

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Uzman Eller Projesi kapsamında belirlenen şartlara göre 250 bin lira hibe desteği sağlanacak. İşte detaylar...

Genç çiftçilere müjde! 250 bin TL hibe desteği verilecek! Elinizi çabuk tutun!

Tarımsal faaliyetlerin eğitimli, genç ve uzman kişiler tarafından yapılmasını teşvik etmek için başlatılan ‘Uzman Eller Projesi’ etkisini hızla artırıyor. Genç çiftçilere müjde! 250 bin TL hibe desteği verilecek! Elinizi çabuk tutun!

Üniversiteli çiftçilere 100 bin TL hibe desteği! Başvuru süresi uzatıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi için başvuru tarihi uzatıldı. Proje kapsamında; üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık ve su ürünleri bölümlerinden mezun olan öğrencilerin uygulayacağı projelere 100 bin TL hibe desteği verilecek.

Mahir Ünal'dan Kanal İstanbul yorumu!

Kahramanmaraş'ta düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katılan Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkan muhalefet hakkında eleştiride bulundu.

Mahir Polat'tan Galata Kulesi tepkisi: Önce yıkım, sonra kurul izni olamaz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat yaptığı açıklamada tarihi kuleye ilişkin onaylanmış bir restorasyon projesi olmadığını belirtti.

Mahir Eller Projesi ile 111 inşaat çalışanı sertifikalarını aldı!

Kilis'te AB tarafından finanse edilen Mahir Eller Projesi kapsamında yapılan mesleki yeterlilik sınavı sonucu belge almaya hak kazanan 111 inşaat sektörü çalışanına belgeleri teslim edildi.

Efeler Belediyesi Hisler Parkı projesi için protokol imzaladı!

Efeler Belediyesi, Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği (KEBUDER) ile engelli vatandaşlara özel ve Türkiye’de bir ilk olacak ’Hisler Parkı’ Projesi için protokol imzaladı.

Varyap Meridian'da ev alana Seyşeller tatili hediye! Sevgililer Günü kampanyası!

Dünyanın en iyi mimari projesi olan Varyap Meridian projesinde Sevgililer Günü'ne özel bir kampanya başlatıldı. Projeden ev alana Seyşeller tatili hediye ediliyor

Ankara'da Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı kentsel dönüşüm projesi yapacak

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

Mahir Eller Projesi nedir Haberi

Mahir Eller Projesi nedir

Kilis'te AB tarafından finanse edilen Mahir Eller Projesi kapsamında  yapılan mesleki yeterlilik sınavı sonucu belge almaya hak kazanan 111 inşaat sektörü çalışanı, belgelerini teslim aldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kilis Ticaret ve Sanayi Odasının (KİTSO) konferans salonunda gerçekleştirilen törende, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırmaları Vakfı (TEPAV) ortaklığında ve KİTSO işbirliğinde yürütülen proje kapsamında yapılan mesleki yeterlilik sınavında başarı gösteren 111 inşaat sektörü çalışanına belgeleri verildi.

KİTSO Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, burada yaptığı konuşmada, nitelikli çalışan açığını gidermenin hem ülke ekonomisi hem de Kilis ekonomisi için büyük önem arz ettiğini belirtti.

Mesleki yeterlilik sisteminin iş gücü piyasasının beklentileri doğrultusunda uygun meslekleri belirlediğini belirten Celkanlı, "Bu mesleklerde çalışan ya da çalışmak isteyen kişilerin sahip olması gereken...