06 / 05 / 2024

Mahmut Cüneyt Göz

Mahmut Cüneyt Göz

Göz Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Mahmut Cüneyt Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim'de Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Amperino C-100 görücüye çıktı ve seri üretime hazır...

Türkiye’nin elektrikli ikinci otomobili Amperino C-100 görücü karşısına çıktı. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Canseven, “2025 yılının son çeyreğinden sonra aracımızı yollarda görmeye başlayacağımızı istiyoruz.2035 itibarı ile de fabrikamızda 50 bin araç üretebilir hale gelmek istediklerini kaydetti. İ

Bakanlık, otomobil piyasasında devrim gibi düzenleme için düğmeye bastı! Al-satçılara ve bayilere göz açtırılamayacak!

Ticaret Bakanlığı, araç satışlarıyla ilgili kapsayıcı bir ‘çatı’ yönetmelik için harekete geçti. Kasım ayında yürürlüğe girmesi beklenen yönetmelikle ‘Al-satçı’lara ve tüketiciyi mağdur eden bayilere göz açtırılmayacak.

2023 model Mercedes-Benz C-Serisi göz kamaştırıyor! Mercedes-Benz C-Serisi fiyat listesi

2023 model Mercedes-Benz C-Serisi almak için ödenmesi gereken tutar ne? İşte Mercedes-Benz C-Serisi güncel fiyat listesi...

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Makita DRC200Z Robot Süpürge; Özellikleri hayran bırakıyor, fiyatı göz korkutuyor

Yüksek fiyatıyla alıcıların gözünü korkutan Makita DRC200Z Robot Süpürge özellikleriyle de kendine hayran bırakıyor. İşte detaylar...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

14 ayar tektaş yüzüklerde göz kamaştırıcı fiyatlar! İşte Koçak 21 Ekim 2022 fiyat listesi

14 ayar altın tektaş yüzüklerin fiyatları göz kamaştırıyor. Her bütçeye uygun 22 ayar tektaş yüzük modelleri Koçak'ta. Peki tektaş yüzük fiyatı ne kadar? 14 ayar tektaş yüzükler ne kadar? İşte Koçak 21 Ekim 2022 fiyat listesi.

Ticari araçların içinde donanımıyla göz dolduran Opel Combo Cargo ! İşte Opel Combo Cargo fiyat listesi 22 Ağustos 2022!

Fiyatıyla bütün küçük esnafı memnun eden, rahatıyla ve donanımıyla diğer ticari araçların içinde öne çıkan Opel Comno Cargo, göz doldurucu özellikleriyle alıcılarını bekliyor. İşte ayrıntılar.

Ünlü ekonomist Cüneyt Akman doların 30 lirayı ne zaman göreceğini açıkladı! Piyasaları şoke eden döviz iddiası

Ekonomist Cüneyt Akman dolar kurunun önümüzdeki aylarda seyriyle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Dolar kurunun 30 liraya çıkacağını ileri süren Akman, tarih verdi.

IC Holding'in gözü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerinde!

52 senelik geçmişi bulunan ve Türkiye'nin önde gelen taahhüt şirketlerinden biri olan IC Holding, gözünü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerine çevirdi. Şirketin yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cya Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Cya Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Cüneyt Göz tarafından kuruldu.

Cüneyt Zeytinci: Yapı denetim mevzuatı güncellenmeli!

Mimarlar Odası Başkan Yardımcısı Cüneyt Zeytinci yaptığı açıklamada, yapı denetim mevzuatının güncellenmesi gerektiğini söyledi.

Mahmut Cüneyt Göz Haberi

Mahmut Cüneyt Göz

Göz Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Mahmut Cüneyt Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


Göz Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü mimarlık, iç mimarlık, mühendislik, peyzaj ve şehircilik alanlarında, her türlü tasarım, şehir ve imar planları hazırlamak, projeler üretmek, mesleki uygulama kontrolörlük ve müşavirlik hizmetleri, mühendislik hizmetleri vermek, proje uygulamalarını yapmak, teknik uygulama sorumlulukları  almak, proje yarışmalarına ve ihalelerine katılmak, Her türlü ahşap, metal, cam, pleksiden, dolap, banko, vitrin, ürün teşhir standı, fuar standı tasarlamak, Konusu ile ilgili olarak mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri yapmak, yap-işlet devret modeline uygun olarak taahhütlerde bulunmak, bu konularla ilgili olarak tasarım, organizasyon, danışmanlık faaliyetlerinde bulunmak, her türlü altyapı ve bayındırlık inşaat, tesisat işleri yapmak ve...