06 / 05 / 2024

Mahmut Gedik

Mahmut Gedik

Axis Yapı İnşaat Emlak Taahhüt Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oğuz Ergün, Kadriye Gedik ve Mahmut Gedik ortaklığıyla 75 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde kuruldu.

Mahmut Kara: BİM'in bizi almaya parası almaya yetmez!

BİM, İstanbul'un güçlü marketlerinden Çağrı Marketler Zinciri'ni almak için hazırlanıyormuş. Ancak Çağrı'nın patronlarından Mahmut Kara, "BİM'in parası bizi almaya yetmez" demiş...

Pendik Gedik Üniversitesi Ana Kampüsü’nün temeli atıldı!

Pendik’in ilk üniversite kampüsü olan Gedik Üniversitesi Ana Kampüsü’nün temel atma töreni yapıldı.

Mahmut Özgener: Dalgakıran'da süre uzatılsın!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, düzenlenen meclis toplantısında Oda ve İzmir ile ilgili taleplerini sıraladı. Özgener,  Dalgakıran Projesi'nde sözleşme süresinin uzatılmasını talep etti.

Mahmut Asmalı: Bol para ile büyüme bitti, şimdi sahada koşma zamanı!

AK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı "Türkiye’de artık bol para ile büyüme dönemi sona ermiştir. Tabi ki elimiz kolumuz da bağlı değil. Fırsatları ortaya çıkaracak girişimlerde bulunmak durumundayız. Bana göre şimdi oturma değil, sahada koşturma zamanıdır’’ dedi...

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Makyol İnşaat'ın acı günü! Mahmut Mustafaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin arkadaşı Mahmut Mustafaoğlu vefat etti. Makyol İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Mahmut Asmalı'nın annesi Fatma Asmalı son yolcuğuna uğurlandı!

Ak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Mahmut Asmalı’nın annesi Hacı Fatma Asmalı bugün son yolculuğuna uğurlandı...

Mahmut Asmalı'nın annesi Fatma Asmalı vefat etti!

Ak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Mahmut Asmalı’nın annesi Hacı Fatma Asmalı vefat etti. 

Mahmut Asmalı kimdir?

Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Mahmut Asmalı kimdir? Mahmut Asmalı, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Peker GYO ile Gedik Yatırım sözleşme imzaladı!

Peker GYO'nun payları Borsa'da işlem görmeye başladıktan sonra, Gedik Yatırım tarafından ortaklar hesabına fiyat istikrarını sağlamak amacıyla "Fiyat İstikrarını Sağlayıcılık İşlemleri" sözleşmesi imzalandı.

Merhum Mahmut Çapan'ın 40 mevlidi bugün!

Gürbüz Çapan ile Çetin Çapan, merhum babaları Mahmut Çapan'ın vefatının 40. gününde Esenkent'teki baba evinde mevlit okutuyor..

Mimar Mahmut Yanmaz kentsel dönüşüme dikkat çekti!

Mimaride Modern ve Şık Tasarımların Adresi Bİ Mimarlık CEO'su Mahmut Yanmaz kentsel dönüşüm ve kentin planlanması ile ilgili önemli noktalara dikkat çekti...

Beykoz Mahmut Şevketpaşa'da doğal sit alanı imar planı askıda!

Beykoz Mahmut Şevketpaşa'da 60 bin 420 metrekarelik doğal sit alanının imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Mahmut Gedik Haberi

Mahmut Gedik

Axis Yapı İnşaat Emlak Taahhüt Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oğuz Ergün, Kadriye Gedik ve Mahmut Gedik ortaklığıyla 75 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde kuruldu. 


Axis Yapı İnşaat Emlak Taahhüt Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...