02 / 05 / 2024

Mahmut Oral Taşçı kimdir

Mahmut Oral Taşçı kimdir

Çankırı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mahmut Oral Taşçı, Çankırı'daki yatırım teşvik belgeli yatırım tutarları hakkında meclis üyelerine açıklamalarda bulundu.

Mahmut Asmalı: ‘Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacağız’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, düzenlenen MÜSİAD Tiflis 1’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu. Asmalı, Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacaklarına inandığını ifade etti.

Arsan Taşınmaz Değerler Anonim Şirketi Kuruldu!

Arsan Taşınmaz Değerler Anonim Şirketi Ümraniye’de Kamil Berat Öztimur, Serhat Palancıoğlu ve Mahmut Kılıç ortaklığında kuruldu.

1 Mayıs'ta açıklanacak maaş sürprizinin detayı belli oldu! En düşük ücret kaç lira olacak?

Milyonlarca emekli ve asgari ücretli 1 Mayıs'ta hükümetin açıklayacağı sürprizin detaylarını merak ediyor. Asgari ücret ve memurların maaşlarındaki düzenleme nasıl yapılacak. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, asgari ücret detayını açıkladı.

Kahramanmaraş'ta sanayiciler yatırım için arazi arayışında!

Tekstil İhtisas OSB Başkanı Mahmut Arıkan, Kahramanmaraş'ta yatırım yapmak isteyen sanayicilerinin arazi bulamadığını dile getirdi. 

Galata Kulesi'ndeki yıkım meclis gündemine taşındı!

Galata Kulesi’nde başlanan restorasyon çalışmalarını meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, meclise soru önergesi verdi.

Adana'daki iki devlet hastanesinin inşaatı Ocak'ta başlayacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan ve Yüreğir devlet hastaneleri inşaatının Ocak'ta başlayacağını açıkladı. Vali Demirtaş, yeni sosyal tesislerinin geniş bir alana yayıldığını ifade etti.

Çukurova'da küçük sanayi siteleri taşınıyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Çukurova, Seyhan, Sarıçam ve Yüreğir ilçelerinin mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda konuşan Demirtaş, küçük sanayi sitelerinin taşınması için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Belgesi olmayan emlakçılık yapamayacak!

Edirne Ticaret İl Müdürü Mahmut Altun, Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi olmayanların emlakçılık yapamayacağını açıkladı. Altun, 18 aylık süre içinde belge almayan emlakçılara 4 bin lira para cezası verileceğini söyledi.

Taşkıran Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Ertuğrul Taşkıran tarafından kuruldu.

Üsküdar Belediyesi'nin Maliye'ye devrettiği taşınmazlar TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul Üsküdar Belediyesinin maliyeye olan borçlarına ve borçlarına karşılık devrettiği taşınmazları Maliye Bakanı Ağbal'a sordu..

Düzce Belediyesi'nin kiraladığı taşınmazlar TBMM'de!

Düzce Belediyesi tarafından kiralanan taşınmazlara ve bir alışveriş merkezi binasının mülkiyetine ilişkin CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, yazılı soru önergesi hazırladı..

Üsküdar Vergi Dairesi'nin taşınmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

Üsküdar Vergi Dairesi'nin Ümraniye ilçesine taşınması hususu meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal sorularını, Maliye Bakanı Naci Ağbal'a sordu..

Mahmut Oral Taşçı yatırım teşvik sistemini anlattı!

Çankırı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mahmut Oral Taşçı, Çankırı'daki yatırım teşvik belgeli yatırım tutarları hakkında meclis üyelerine açıklamalarda bulundu.

Mahmut Oral Taşçı kimdir Haberi

Mahmut Oral Taşçı kimdir

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Çankırı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mahmut Oral Taşçı, İl Genel Meclisi Şubat Ayı ikinci birleşimi sonrası Yatırım Teşvik Sistemi ve Çankırı ilindeki yatırım teşvik belgeli yatırım tutarları hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.


Kalkınma ajanslarının 3 temel fonksiyonu olduğunu belirten KUZKA Çankırı Yatırım Destek Ofisi

Koordinatörü Mahmut Oral Taşçı, bölge planı yapmanın, bölge planına uygun olarak mali destek

programlarına çıkmanın ve yatırımcıları doğru şekilde yönlendirmenin bu 3 temel fonsiyon olduğunu söyledi.


Taşçı, Yatırım Teşvik Sitemine kimlerin başvurabileceğini de açıklayarak, gerçek kişiler, adi ortaklıklar, sermaye şirketleri, kooperatifler, birlikler, iş ortaklıkları, kamu kurum ve kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, dernek ve vakıflar ile yurt dışındaki yabancı şirletlerin Türkiye’deki şubelerinin başvurabileceğini ifade etti.


Teşvik belgesi başvurusu hakkında da bilgi veren Taşçı, Ekonomi Bakanlığı’nın...