29 / 04 / 2024

Mahmut Sütçü ankara

Mahmut Sütçü ankara

Ankara Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü kimdir? Mahmut Sütçü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mahmut Sütçü, ne zamandan beri Ankara Vergi Dairesi Başkanı olarak hizmet veriyor?

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

Süt, yoğurt ve peynirde hileler nedir? Bakın ne hileler yapıyorlarmış!

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyesi ve Süt Akademisi Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Barbaros Özer, çiğ süte ilişkin merak edilen soruları cevapladı.

Et ve Süt Kurumu Ankara'daki binasına aylık 293 bin TL kira ödüyor!

Et ve Süt Kurumu, başkent Ankara’nın Çukurambar semtinde yer alan 15 katlı binasına, ayda 293 bin lira kira ödüyor. 10 senedir aynı binada kiracı olan olan ESK, bu süre içinde milyonlarca TL ödedi.

Aura Design imzalı Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamam!

Ankara kentsel tasarım projesinin merkezinde bulunan Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamamlandı. Söğütözü İş Merkezi’nin tasarımı ise Aura Design Studio’ya ait…

Söğüt İnşaat'tan Ankara Eryaman'a 2 bin 104 konut!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2 bin 104 yeni konut inşa edecek.

Söğüt İnşaat Ankara Eryaman'da 2 bin 104 konut yapacak! Yeni proje!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2.104 konutluk proje yapacak. Proje, 9 blok halinde yükselecek..

Ankara Söğütözü kentsel dönüşüm alanı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Söğütözü Mahallesi 16136/7 ve 16373/1 sayılı parsellere ilişkin kentsel dönüşüm ve gelişim alanı imar planı askıya çıkarıldı...

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir'den aldığı ihaleler TBMM'de!

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı ihaleler meclis gündemine taşındı. Konu hakkında soru önergesi hazırlayan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık!

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık dairelerin fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Hemen teslim edilen Söğüt Bahçe Konutları'nda 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor...

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvuruları!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvuruları için 500 TL başvuru bedeli alınıyor. Tamamı 2 oda 1 salon dairelerden oluşan projede taksit ödemeleri teslimden sonra yapılıyor.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları!

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul edilecek. Kura çekilişleri 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacak olan projede 250 adet daire satışa sunuluyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Bilecik Söğüt Ertuğrul Gazi Türbesi onarılmayı bekliyor!

Son 21 ay içince 2 kere tadilat gören Bilecik’in Söğüt ilçesinde bulunan Ertuğrul Gazi Türbesi'nin içindeki çatlaklar ve duvarlardaki şişmelerin önüne geçilemezken, gelen ziyaretleri hoş olmayan görüntülerle karşılaşıyor.

Mahmut Sütçü ankara Haberi

Mahmut Sütçü ankara

Mahmut Sütçü kimdir?

Ankara Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü, Antalya Vergi Dairesi Başkanı iken verdiği bir röportajda özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1968 yılında Samsun ili Bafra ilçesinde doğdum. İlk ve orta öğrenimini Bafra ve Amasya’da tamamladım. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini kazandım ve 1990 yılında Maliye bölümünden mezun oldum. 1991 yılında açılan giriş sınavını kazanarak Hesap Uzmanı Yardımcılığı’na ve yeterlilik sınavında da başarı göstererek 1994 yılında Hesap Uzmanlığına atandım. 2003 yılında Baş Hesap Uzmanı oldum. 2002–2003 yıllarında 1 yıl süreyle Maliye Bakanlığınca görevli olarak İngiltere’de bulundum. 2004–2005 yıllarında İstanbul Dış Ticaret Vergi Dairesi Başkanlığında asaleten,  bu görevimle birlikte Marmara Kurumlar Vergi Dairesi ve Boğaziçi Kurumlar Vergi Dairesi Başkanlıklarında da vekaleten görev yaptım.


2005 yılında Antalya Gelirler Bölge Müdürlüğüne vekalet ettim...