27 / 04 / 2024

Mahmutbey kavaşğındaki trafik yoğunluğu

Mahmutbey kavaşğındaki trafik yoğunluğu

Kuzey Marmara Otoyolu'nun projesi içinde yer alan 165 kilometrelik Kurtköy-Akyazı ve 88 Kilometrelik Kınalı-Odayeri arasında yapılacak yeni yol ise Mahmutbey'in en büyük çözümü olarak görülüyor.

Zorunlu trafik sigortasında şubat ayı prim artış oranı belli oldu...

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), şubat ayı için trafik sigortasındaki prim artış oranını yüzde 10 olarak belirledi. İşte haberin detayları...

Zorunlu trafik sigortası yaptıracaklar dikkat! Buna dikkat edin, uygulama değişti!

SEDDK'nın (Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu) trafik sigortasındaki arz sorununu çözme hedefiyle yola çıktığı ve dört gözle beklenen 'Trafik Teklif Platformu' pilot uygulamasına geri sayım başladı.

Asgari ücrete zamda yeni oran! İşverene de büyük destek

Asgari ücrette temmuz artışı için taraflar arasındaki trafik hızlanırken, hükûmet, artış maliyetinden küçük işletmelerin etkilenmemesi için yeni bir destek planı için harekete geçiyor. Bu kapsamda, asgari ücrete temmuzda yüzde 25 civarında zam yapılması bekleniyor.

İşte Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı’nın konut değerleri!

Endeksa, ilk aşamada Mecidiyeköy-Mahmutbey etabının hizmete gireceği Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’ndaki konut değerlerini paylaştı...

ORGE'den Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'na 736 bin Euro'luk ilave iş!

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736 bin 137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi olumlu sonuçladı...

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında ilk test sürüşü yapıldı!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun birinci etabı olan Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattı'ndaki ilk test sürüşü yapıldı.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda 736 bin 137 Euro'luk ilave iş!

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736 bin 137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi onaylandı...

Sarıyer Altınkum Plajı 92.6 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı!

Sarıyer’in en ünlü plajlarından Rumeli Kavağı’ndaki Altınkum Plajı ve Gazinosu İstanbul 6. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından 92 milyon 690 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mahmutbey-Mecidiyeköy Metrosu tam gaz devam ediyor!

Merakla beklenen Mahmutbey Mecidiyeköy-Metro Hattı'nın inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Proje tamamlandığında Mahmutbey - Mecidiyeköy arasındaki mesafe 26 dakikaya düşecek.

Haremeyn Hızlı Tren Projesi'nde sona gelindi!

Mekke, Medine ve Cidde arasındaki trafik yoğunluğunu azaltmak için yapılan Haremeyn Hızlı Tren Projesi'nde son aşamaya gelindi. Projenin yılda 60 milyon yolcuya hizmet vermesi planlanıyor.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu yıl sonunda açılıyor!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattındaki çalışmaların yüzde 90'ı tamamlandı. Sürücüsüz olarak çalışacak metronun yıl sonuna kadar açılması bekleniyor..

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunda son durum!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı yakın zamanda başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inmiş olacak.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun inşaatı başlıyor!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inecek.

Mahmutbey kavaşğındaki trafik yoğunluğu Haberi

Mahmutbey kavaşğındaki trafik yoğunluğu

Yavuz Sultan Selim köprüsünün açılmasıyla birlikte yükü daha da artan Mahmutbey kavşağında trafik yoğunluğu artarak sürüyor. Mahmutbey kavşağında artık günün her saatinde yoğun trafik görmek mümkün. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde ise yoğunluk araçların zaman zaman kontak kapatmasına neden oluyor.


Saat sınırlanması olmadan Yavuz Sultan Selim köprüsünü geçerek, Odayeri kavşağının ardından Mahmutbey kavşağına ulaşan büyük bölümünü kamyonların oluşturduğu trafik, iki şeritli bir bağlantı yoluyla Mahmut Bey gişelerine yönleniyor. Bu da zaten yoğun olan trafiği daha da içinden çıkılmaz hale getiriyor. Bölgede araç kuyrukları kilometrelerce uzuyor. Akşam saatlerinde 3-4 kilometre yolu aşmak zaman zaman saatleri aşıyor. 


YAPIMINA DEVAM EDİLEN 257 KİLOMETRELİK YOL BÖLGENİN UMUDU

Kuzey Marmara Otoyolu'nun projesi içinde yer alan 165 kilometrelik Kurtköy-Akyazı ve 88 Kilometrelik Kınalı-Odayeri arasında yapılacak yeni yol ise...