28 / 07 / 2024

Mahmutların planları onaylandı mı

Mahmutların planları onaylandı mı

Önceki ay Kestel Mahallesi’nin planını hazırlayıp Antalya Büyükşehir Meclisi’nden oybirliği ile geçiren Alanya Belediyesi, Ekim Meclisinde de Mahmutlar Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planını onaylattı.

Çeşme Alaçatı'daki 120 bin metrekarelik alanın planları mahkemelik! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından askıya çıkarılan İzmir’in turizm merkezi olan Çeşme’deki 12 hektarlık alanın imar planlarını, Şehir Plancıları Odası tarafından yargıya taşıdı.

İzmir Kemalpaşa'da 800 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planları onaylandı!

İzmir Kemalpaşa'ya son dakika kentsel dönüşüm müjdesi geldi. Kemalpaşa Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri sınırları içerisinde kalan ve yaklaşık olarak 80 hektar alanı kapsayan kentsel dönüşüm planları onaylandı ve askıya çıktı.

Özelleştirme kapsamındaki taşınmazın satışı onaylandı! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Özelleştirme kapsamında yer alan İstanbul'daki taşınmazın satışına onay verildi. Söz konusu karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Beykoz'daki 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Beykoz'da 9 bin 162 hektar alanda, tam 23 mahallenin yeni imar planlarının onaylandığını söyledi.

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

Akıllı telefonlarda yeni dönem! OnePlus katlanır telefonlara geçiyor

Merakla beklenen OnePlus 11'in yapılacak olan lansmanı yaklaşırken, 7 Şubat lansman etkinliğine bir haftadan biraz daha uzun bir süre kaldı. Ancak görünen o ki bu amiral gemisi, firmanın planlarındaki tek heyecan verici yeni akıllı telefon değil.

Düğün planları yapanlar bu haberi bekliyor! Mobilyaya zam yolda mı?

Evlenme hazırlıkları yapanları yakından ilgilendiren haber Modoko Başkanı Çalışkan’dan geldi. Çalışkan, mobilya fiyatlarında yeni yılla birlikte zam gelip gelmeyeceğine yönelik sorulara açıklık getirdi.

Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Çoluk çocuk evlat kardeş herkes tıklamalı

Emekli vatandaşları bayram ikramiyesi müjdesi sardı. Vatandaşlar alacakları ikramiye sonrasında bir nebze de olsa rahatlamanın planlarını yapıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

Aynes Gıda'nın devri onaylandı! İşte satın alan şirket

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Aynes Gıda'yı, KDV dahil 926 milyon 89 bin TL tutarındaki satış bedelini tahsil ederek Tarım Kredi Kooperatifi'ne sattı.

Özelleştirme İdaresi'nden şok adım! 5 ildeki 11 gayrimenkulün satışı onaylandı!

Özelleştirme kapsamında bulunan 5 ildeki 11 taşınmazın satışı onaylandı. İşte ÖİB tarafındans atışı yapılan o gayrimenkullerle ilgili merak edilenler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

İzmir Menderes'te deprem mağdurları için yeni imar planı onaylandı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihde 6,9 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilen bölgelerden biri olan Menderes’te, orta ve ağır hasar alan evler için imar planları onaylandı.

İzmir Valiliği'nden deprem konutları açıklaması!

İzmir Valiliği, şehirde 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremin ardından 7 proje alanında inşa edilecek konutlara ilişkin bütün planların yapıldığına ve hiçbir vatandaşın hak kaybına uğramayacağına vurgu yaptı.

Mahmutların planları onaylandı mı Haberi

Mahmutların planları onaylandı mı


Alanya Belediyesi, daha önce belde olup yerel seçimlerden sonra kapanarak Alanya’ ya bağlanan yeni mahalleleri tek tek planlıyor.


Önceki ay Kestel Mahallesi’nin planını hazırlayıp Antalya Büyükşehir Meclisi’nden oybirliği ile geçiren Alanya Belediyesi, Ekim Meclisinde de Mahmutlar Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planını onaylattı. 


Yıllardır Mahmutlar’da sorun olan emsal, yüksek kat uygulamaları ve tarım alanlarının sorunları uygulanacak planla ortadan kaldırılarak tamamen kanun ve yönetmeliklere uygun olarak düzenlenecek. 


Mahmutlar Mahallesi’nin tamamını kapsayan alanda yapılan imar planı ile yeni çevre yoluna bağlantılı 30 metre genişliğinde Hadim Taşkent Yolu olmak üzere kuzeyden güneye doğru inen 30 metrelik yollarla birlikte düzgün şehirleşme adına hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı Büyükşehir Meclisinde oybirliği ile kabul edildi. 


KORUMA ALANLARI KABUL EDİLDİ


 Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu’nun almış olduğu karara göre; Kestel...