18 / 05 / 2024

Mahsun Karaaslan

Mahsun Karaaslan

Karaaslan Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Karaaslan, Ömer Karaaslan ve Mahsun Karaaslan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Bağcılar, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Hükümetten son dakika açıklaması: Artık kentlerimiz gecekondularla anılmıyor, konut çeşitliliği var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, konut üretimi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve şehirleri inşa ederken dikkat ettikleri unsurları açıkladı. İşte ayrıntılar...

Buy İstanbul Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buy İstanbul Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Karaaslan tarafından kuruldu.

AK Partili Karaaslan açıkladı! 3 milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, 3 milyon konutun dönüşümünün tamamlandığını açıkladı. Karaaslan, "Risklerini bilen ve yönetebilen, dirençli, mimarisiyle özgün, bütün kaynaklarını tüketmeden kullanabilen, sürdürülebilir şehirler üzerine çalışmayı ve hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

Çmk İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çmk İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Karaaslan tarafından kuruldu.

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun, Banu Arıcan, Gazi Gencay Karaaslan ve Tuba Tavşanlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Emm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Emm İnşaat Limited Şirketi Bayrampaşa'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Karaaslan tarafından kuruldu.

Özkara Grup Hırdavat Organizasyon Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkara Grup Hırdavat Organizasyon Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Karaaslan tarafından kuruldu.

Patlıcan'da fiyat 9’a katladı, açıklama geldi: ''Anlam veremiyoruz''

 Adana Meyve-Sebze Hali'nde kilosu 1-2 lira olan kemer patlıcanın fiyatının semt pazarında 4'e katlanarak 8 liraya, marketlerde ise 9'a katlanarak 18 liraya satılması isyan ettirdi. Adana Kabzımallar Odası Başkanı Mahsun Doğan, "Marketlerde bu fiyata satılmasına anlam veremiyoruz" dedi.

Özerler Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özerler Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsun Özer tarafından kuruldu.

Engelli memurlardan TOKİ konutları için faizsiz kredi talebi!

Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Eşref Karaaslan, engelli kamu görevlilerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarından satın almaları durumunda tek konut için faizsiz kredi kullandırılmasını istedi.

Ümt Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ümt Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Karaaslan tarafından kuruldu.

Mahsun Karaaslan Haberi

Mahsun Karaaslan

Karaaslan Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Karaaslan, Ömer Karaaslan ve Mahsun Karaaslan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Bağcılar, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.


Karaaslan Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...