22 / 07 / 2024

Maıada Mallouk

Maıada Mallouk

Ajazti Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Maıada Mallouk tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, Dünya Sağlık Sokak'ta kuruldu.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Antalya Kepez'de 15 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve mağazaları!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve mağazalarını 15 milyon 33 bin 4 TL'ye satıyor... 

Kentsel dönüşümde ada bazında çözümler üretilmeli!

Mimar Fatma Kılıç, mimarlık mesleği ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıç, "Bir bölgenin altyapı sorununu çözmeden imara açmak yanlıştır. Bu yapılırsa yatay mimari diye söz edilen kısıma geçilmiş olacak. Mevcut konutlarımıza da ada bazında çözümler üretilmesi lazım" diye konuştu.

ebebek, 162. mağazasını Sakarya Ada AVM'de açtı!

ebebek, 162. mağazasını Sakarya Ada AVM’de açarak koronavirüs sürecinde de büyümeyi sürdürüyor...

Yassıada Yasası yürürlüğe girdi!

Yassıada yargılamalarının hukuki dayanağını ortadan kaldırmayı ve mağdurlarının zararlarını gidermeyi öngören yasa dün Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Yassıada projesi tartışma yarattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yassıada'yı ziyaret haberini sunan NTV sunucusu Oğuz Haksever’in 'Neresi yaslı ada be. Canına okumuşsun…' sözleri dikkat çekti. Haksever daha sonra, 'Aslında tepkim projeyi hazırlayanlara yöneliktir' şeklinde açıklama yaptı.

Katar ada haline gelecek!

Suudi Arabistan'ın Katar'la olan sınırına kanal açma projesinde kullanılacak olan dünyanın en büyük ekskavatörü Süveyş Kanalı'ndan geçiş yaptı. Katar, tek kara sınırın bir kanalla kesilmesinden sonra bir ada haline gelecek. 

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama!

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama geldi. İBB Başkanı Kadir Topbaş: "Galatasaray Adası'na cami yapılması gündemimizde olmadığı gibi bir çalışma içinde de değiliz" dedi.

Yunan Bakan, Ege’deki 28 adacığı imara açma planını geri çekti!

Yunanistan Denizcilik ve Ada Politikası Bakan Yardımcısı Nektarios Santorinios, Ege’deki 28 adacığı imara açma planını, Ankara’dan gelen tepki üzerine geri çekti.

Okmeydanı’nda dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başladı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Projesi’nin bölgeye katma değer katacağını belirterek, “Ada ada insanlarla karşılıklı anlaşma aşamasındayız. İlk adamızı birkaç ay içinde bitirsek, 2 sene sonra projenin ilk bölümünü bitirmiş oluruz” dedi.

Yassıada'daki yapılaşma protesto edildi!

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP İstanbul İl Yönetimi ve çok sayıda partili Yassıada'daki doğa katliamını protesto edecek.

Yassıada'da yapılaşma devam ediyor!

Yassıada'da, betonlaşma ve tabiat katliâmı ile geri dönülmesi imkânsız tahribata sebep olduğu bildirildi. Yassıadadaki katliâmla ilgili çalışmalar yapan grup, Adalarda başlayan tabiat katliâmı ile ilgili gelinin durumu anlatan bir rapor yayınladı.

Ada bazında kentsel dönüşüm nasıl olacak?

Kentsel dönüşümün ada bazında uygulanması halinde ise yüzde 100 anlaşma sağlanması gerekiyordu. Ancak bu durum yeni Torba Yasanın yürürlüğe girmesi ile değişti. Peki, ada bazında kentsel dönüşüm nasıl olacak?

Maıada Mallouk Haberi

Maıada Mallouk

Ajazti Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Maıada Mallouk tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, Dünya Sağlık Sokak'ta kuruldu.


Ajazti Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4-Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5-Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6- Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7-Her...