03 / 05 / 2024

makedonya üsküp tarihi eser restorasyon

makedonya üsküp tarihi eser restorasyon

Kültürel mirası ayağa kaldırma çalışmalarını sadece Bursa’da değil, Osmanlı coğrafyasındaki tüm ülkelerde sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Makedonya Üsküp’te bulunan iki önemli eseri daha ilk günkü ihtişamına kavuşturdu.

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

O ilde 3 adet arsa satılıyor! Belediyeden KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Kırklareli Üsküp Belediyesi, Kırklareli ili, Üsküp ilçesi, Mehmetçavuş mahallesinde yer alan 3 adet arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Kırklareli Üsküp'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Diamond Mall açıldı! Limak, Kuzey Makedonya’ya yeni AVM!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Limak Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te hayata geçirdiği alışveriş merkezi "Diamond Mall"un açılışını yaptı.

Bahaş Harmony Üsküp geliyor! 2024'te teslim! 

Bahaş Holding, Üsküp’ün ilk ve tek lüks villa projesi için düğmeye bastı. Bahaş Harmony Üsküp'te 3+1 ikiz villalar bulunuyor. İşte Bahaş Harmony Üsküp ile ilgili merak edilenler...

Limak Holding'in Üsküpte'ki alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda açılıyor!

Limak Holding tarafından Kuzey Makedonya’nın Üsküp kentinde yapımına devam edilen alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda faaliyete geçmesi planlanıyor. 

Her dediği tek tek tutan İslam Memiş Euro'nun 30 TL olacağı tarihi açıkladı! Her şeyi bırakıp hemen bu tarihe bakın!

Her dediği tek tek tutan İslam Memiş yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan Euro'nun 30 TL olacağı tarihi açıkladı. Her şeyi bırakıp hemen bu tarihe bakın...

Altın Kahini İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi! O tarihi verdi! Hemen bakın! Göz açıp kapayıncaya kadar gelecek!

Altın Kahini İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi, gümüşün yükseleceği o tarihi verdi. Hemen bakın! Göz açıp kapayıncaya kadar gelecek!

Dolar alıp satmak isteyenler dikkat! Doların 25 TL olacağı tarih açıklandı! Herkes bu tarihi not alsın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş dolar alıp satmak isteyen yatırımcıları uyararak doların 25 TL oalcağı tarihi açıkladı. Herkes bu tarihi not alsın.

Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ederken, emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'a kur korumalı altın tavsiyesi geldi. Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Ekonomist Selçuk Geçer doların kasıp kavuracağı tarihi açıkladı! Bu günler iyi günleriniz! Görenlerin dili tutulacak

Ekonomist Selçuk Geçer, doların kasıp kavuracağı tarihi açıkladı. ''Bu günler iyi günleriniz'' diyerek dolar için rakam verdi. Bu günler iyi günleriniz! Bu rakamı görenlerin dili tutulacak.

Gram altının tam 1.450 TL olacağı tarih az önce açıklandı! Bu tarihi duyan resmen zil takıp oynadı! Hemen bakın!

Gram altının tam 1.450 TL olacağı tarih az önce açıklandı... Bu tarihi duyan resmen zil takıp oynadı... Hemen bakın...

Gram altının 1.650 TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Bu tarihi görenler resmen çarpılıp kaldı! Hemen bakın!

Gram altının 1.650 TL olacağı tarih peş peşe açıklandı... Bu tarihi görenler resmen çarpılıp kaldı... Hemen bakın...

Asgari ücret için 2. zam müjdesi peş peşe geldi! Bu tarihi duyanlar resmen zil takıp oynadı! Hemen bakın!

Asgari ücret için 2. zam müjdesi peş peşe geldi... Bu tarihi duyanlar resmen zil takıp oynadı... Hemen bakın...

makedonya üsküp tarihi eser restorasyon Haberi

makedonya üsküp tarihi eser restorasyon


Makedonya’nın başkenti Üsküp’te tüm izleri ortadan kaldırılan Gazi Baba Türbesi ile sadece bir duvarı günümüze ulaşan çarşı içindeki tarihi Arasta Camii, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilk günkü ihtişamlarına kavuştu. Bursa’dan gidilerek fethedilen Balkanlardaki ecdat yadigarı eserleri bir bir ayağa kaldırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, her iki eserin de açılışa hazır hale geldiğini ve kısa zamanda hizmete açılacağını söyledi.


Tarihi ve kültürel mirası ayağa kaldırma çalışmalarını sadece Bursa’da değil, Osmanlı coğrafyasındaki tüm ülkelerde sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Makedonya’nın Başkenti Üsküp’te bulunan iki önemli eseri daha ilk günkü ihtişamına kavuşturdu. Üsküp’teki eski Osmanlı çarşısının kuzey batı kısmında bulunan ve komünizm döneminde ibadete kapatılan ardından 1963 depreminde tamamına yakını yıkılan 15. yüzyıl eseri Arasta Cami, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından...