22 / 05 / 2024

maket sorunu

maket sorunu

Kuveyt'te yapılacak Gayrimenkul Zirvesi için bugün toplantı yapan GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, mağduriyetlerle ilgili olarak Kuveyt Türk Ticaret Ateşeliği'ne bir şikayet gelmediğini söyledi...

Gaziantep’te 50 yıllık konut sorunu çözülüyor!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’in 50 yıl boyunca konut sorunu yaşamaması için düğmeye bastıklarını açıkladı. Şimşek, “TOKİ ve belediyeler aracılığıyla Gaziantep’in konut sorununu çözecek bir kapasite oluşturduk” dedi.

Aydın Kızılcabölük'ün imar sorunu gençleri mağdur etti!

Aydın’ın büyükşehir olmasıyla birlikte Kızılcabölük Mahallesi’nde ortaya çıkan imar sorunu gençleri mağdur etti. Evi olmayana kız verilmeyen mahallede, evlerine tapu alamayan gençler evlenemiyor.

Maket üzerinden konut alımı doğru mu?

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Taylan, vatandaşları, maket üzerinden konut alırken dikkatli olmaları yönünde uyardı. Taylan, maket üzerinden konut almanın doğru olmadığını belirtti.

Maket üzerinden konut alınmamalı!

TÜRKİYE Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkanı Ali Tavlan, vatandaşları, maket üzerinden konut alırken dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Maket üzerinden konut almayın!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkanı Ali Tavlan, vatandaşları uyardı. Tavlan, son günlerde kötü niyetli kişilerin maket üzerinden hayali konut sattıklarını ve birçok kişinin mağduriyet yaşadığını söyledi.

Ali Taylan maket üzerinden konut alımı konusunda uyardı!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkanı Ali Taylan, vatandaşları, maket üzerinden konut alırken dikkatli olmaları yönünde uyardı.

İzmir Bornova Stadı'ndaki zemin sorunu çözülüyor!

İZMİR Bornova ilçe Stadı'nın zemin yenileme çalışmaları sırasında yapılan bir hata yüzünden kapatılması büyük yankı bulurken, belediye yetkilileri sorunu en kısa sürede çözüp, tesisin yeniden sporun hizmetine sunulacağını bildirdi.

Manisa'nın imar sorunu çözülmeli!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, kentte imar sorunu olduğunu ancak seçim sonucunda ortaya çıkan farklılıklar nedeniyle bu konuda yol alınamadığını söyledi.

Ispartakule'de tapu sorunu aşılıyor!

Ispartakule'de bu hafta başlayan tapu sorunu yavaş yavaş çözülüyor, genel olarak Emlak Konut GYO, TOKİ ve Emlak Konut projelerinde sorun kaldırıldı. Bayramdan sonraki süreçte tüm tedbirlerin kaldırılması bekleniyor.

Sancaktepe'nin ruhsat sorunu çözüldü mü?

Ümraniye - Çekmeköy - Sancaktepe metrosuyla da yükselişe geçmesi beklenen Sancaktepe son dönemde ruhsat sorunuyla sık sık gündeme gelmişti. Sancaktepe'de yaşanan ruhsat sorunu büyük ölçüde çözüldü...

Four Winds projesinde isim sorunu yaşanıyor!

Bağdat Caddesi’nde Taş Yapı’nın Four Winds, Birleşik Gayrimenkul’ün Park Residences Cadde adıyla tanıttığı lüks projede çifte isim sorunu yaşanıyor. Tarafların anlaşmazlığı sürerken Taş Yapı’nın açtığı dava sonucunda Birleşik Gayrimenkul’e ait daireler iç

Maket üzerinden konut satan Makrom Yapı'ya 18 gözaltı!

Maket üzerinde konut satışı yapan Makrom Yapı’ya düzenlenen operasyonda 18 kişi gözaltına alındı. Esenyurt ve Tuzla’da teslim etmesi gereken yüzlerce konutu teslim etmeyen şirketin 800 vatandaşı dolandırdığı öğrenildi.

Güvenli konut sorunu hala çözülemedi!

CHP Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya'da ortalama deprem aralığının 25-30 yıl olduğunu belirterek, "Depremden tek korunma yolu güvenli konut.16 yılın sonunda güvenli konut sorunu hala çözülemedi” dedi.

maket sorunu Haberi

maket sorunu
GYODER Başkanı Aziz Torun Kuveyt'teki Gayrimenkul Zirvesi'nin ertelenmesinin mağduriyetten kaynaklanmadığını söyledi.

Kuveyt'te 17-18 Eylül 2013 tarihlerinde yapılacak Gayrimenkul Zirvesi için Türk firmaları son hazırlıklarım yaparken, Kuveyt Ekonomi Bakanlığı, vatandaşlarının mağdur edilmemesi için katılımcı firmaları teker teker analiz etmek üzere fuarı erteleme karan aldı.
Konuyla ilgili bugün toplantı yapan GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, mağduriyetlerle ilgili olarak Kuveyt Türk Ticaret Ateşeliği'ne bir şikayet gelmediğini söyledi.
Bu tür fuarların yeteri kadar katılım azlığı ya da katılan firmaların kimliği nedeniyle iptal edilebileceğini dile getiren Torun, "Türkiye'den aldığı gayrimenkul nedeniyle mağduriyet yaşayanlar olup olmadığını Ticari Ateşeliğimize sorduk. Onlardan bu konuda kendilerine yansıyan bir şey olmadığı cevabım aldık" şeklinde konuştu.

Problemin çözümü" Bitirme Sigortası'nda

Bu konuda belki münferit olaylar olabileceğini kaydeden Torun, şu anda Türkiye'de var olan...