13 / 05 / 2024

Maksut Aydemir

Maksut Aydemir

Buğra Bilişim Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, Maksut Aydemir, İsmail Hanefi Eren ortaklığında kuruldu.

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydemir ve İdris Aydemir ortaklığında kuruldu.

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Osman Şevki Aydemir ve Ahmet Seven ortaklığında kuruldu.

Mmu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Maksut Ünal tarafından kuruldu.

Gale Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gale Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 42 milyon TL sermaye bedeli ile Nurhan Gazeryan, Maksut Gazeryan ve Murad Gazeryan ortaklığında kuruldu.

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Aydemir tarafından kuruldu.

Prodate Yapı Malzemeleri İnşaat Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodate Yapı Malzemeleri İnşaat Reklam Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Aydemir tarafından kuruldu.

Nisa Polimer Metal Nakliye İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Polimer Metal Nakliye İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydemir Kayasan tarafından kuruldu.

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

Maksut Serim kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Maksut Serim kimdir? Maksut Serim kaç yaşında? Maksut Serim daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Aedos Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aedos Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Aydemir ve Kerim Aydemir ortaklığında kuruldu.

Saar34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saar34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Arzu Aydemir ve Şaban Özbiçer ortaklığında kuruldu.

Deak Mühendislik Harita Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deak Mühendislik Harita Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Akbaş ve Maksut Baran Demircan ortaklığında kuruldu.

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aydemir tarafından kuruldu.

Maksut Aydemir Haberi

Maksut Aydemir

Buğra Bilişim Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te Maksut Aydemir, İsmail Hanefi Eren ortaklığında kuruldu.


Buğra Bilişim Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. Şirketin başlıca faaliyet konusu Turizm ve seyahat acenteliği hava, deniz, kara ulaşım araçlarının bilet rezervasyonu  alımı, satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunmaktadır. a) Turizm: 1. Şirket yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmetlerini sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turlarını düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, yolcu...