04 / 05 / 2024

Makyol İnşaat arsa

Makyol İnşaat arsa

Altyapı işlerinde tecrübeli Makyol, konut sektöründe de büyüyecek. İstanbul’da yaklaşık 1 milyon metrekare arsası bulunan firma, yatırıma Beylikdüzü’nden başladı. Sırada Haramidere, Bahçeşehir, Büyükçekmece ve Beykoz var.

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Miras paylaşımı sürecinde birkaç istisnai durumlarda, bazı çocuklar miras payından faydalanamayabiliyor. Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Makyol İnşaat'ın acı günü! Özay Turnaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat eski Genel Müdürü Özay Turnaoğlu hayatını kaybetti.

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Sevil Genç tarafından kuruldu.

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çiftalan Şubesi açıldı!

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çiftalan Şubesi Eyüpsultan’da açıldı.

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi Çatalca'da 53 milyon 855 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gürhan tarafından açıldı.

Çiftçi Towers’taki gerilim adliyeye taşındı!

Kaçak yapılaşma nedeniyle mühürlenen sonrasında imar barışı ile yasal hale getirilen Çiftçi Towers’ın ortakları arasında kaçak yapı iddiası nedeniyle kavga yaşanıyor. Yüklenici Türkerler İnşaat, arsa sahibi Çiftçiler Holding'in patronuna 5 ayrı suçlama yöneltti.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi vefat etti!

Makyol İnşaat'ın kurucusu Saffet Çebi'nin eşi, Adnan Çebi, Mehmet Ali Çebi, Savaş Çebi ve Arzu Çebi'nin anneleri Sabriye Çebi vefat etti. 

Saffet Çebi kimdir? 

Makyol İnşaat ve Makyol Grubu’nun Kurucu Onursal Başkanı Saffet Çebi kimdir? Saffet Çebi daha önce hangi görevlerde bulundu?

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi hayatını kaybetti!

Makyol İnşaat Onursal Başkanı Saffet Çebi'nin eşi Sariye Çebi vefat etti. Merhume Sariye Çebi'nin cenazesi bugün Fatih Camii'nde ikinci namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'na defnedilecek...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Makyol Gayrimenkul’den 300 milyon liralık yeni proje!

Makyol İnşaat’ın Gayrimenkulden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kemal Şahismailoğlu yaptığı açıklamada Büyükçekmece Gölü manzaralı arazi üzerinde 300 milyon TL değerinde yatırıma başlamayı hedeflediklerini söyledi.

Makyol Santral'de teslimler 2019'un 2. çeyreğinde!

Makyol İnşaat imzası ile Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirilen Makyol Santral'de teslimler 2019'un 2. çeyreğinde yapılacak..

Makyol İnşaat arsa Haberi

Makyol İnşaat arsa

Otoyol, köprü, havalimanı projeleri üstlenen ve dünyanın ilk 225 inşaat firması arasında yer alan Makyol İnşaat, konut sektörüne girdi. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün yüklenici firmalarından olan Makyol, konutta ilk yatırımını, arsasını 30 yıl önce aldığı Beylikdüzü’nde hayata geçiriyor. Şirketin sonraki adresleri Bahçeşehir, Haramidere, Büyükçekmece ve Beykoz Göksu olacak.


GÜVEN ORTAMINI BEKLEDİK

Uluslararası arenada tecrübeli taahhüt firmalarının konuta güven getireceğini söyleyen Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı Alper Tüfekçi, “Arsa yatırımlarımız eskiye dayanmasına rağmen konut sektörü için bekledik. Yeni Tüketici Kanunu ile konut alıcısı güven altına alınınca ve arsa yatırımlarımız değerlenince doğru zaman diyerek işe başladık” dedi. İnşaat firmaları için en önemli sorunun İstanbul’da arsa geliştirememek olduğunu belirten Tüfeçi, 1 milyon metrekare arsa stokları ile avantajlı olduklarını dile getirdi. Tüfeçi, 5-6...