03 / 05 / 2024

Malatya Arguvanın yolları yapılıyor

Malatya Arguvanın yolları yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Arguvan ilçesinin birçok mahallesinde sürdürdüğü altyapı çalışmalarını bitirerek, yolları asfalta hazır hale getirdi. Gelecek yıl asfaltlanacak olan yolların şimdiden alt yapıları tamamlandı.

İşte borsadaki düşüşlerden korunmanın yolları! Borsaya yatırım yapmadan önce mutlaka bu haberi okuyun!

Hisse senedi yatırımlarında kaybetmek de var kazanmak da… Özellikle borsaya yeni giren yatırımcıların çok dikkatli olması konusunda uzmanlar uyarıyor. İşte investin.com uzman yazarlarının 10 soru ve cevapta hazırladığı borsadaki düşüşlerden korunmanın yolları… Detaylar haberimizde.

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

Evde para nasıl kazanılır? Evde para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir

Evde para kazanmak ofis hayatından bunalmış birçok beyaz yakalının hayali. İstediğin saatte, istediğin zaman aralığında çalışmak oldukça cazip bir fikir. Peki evden nasıl para kazanılabilir? Evden para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir...

İşte, elektrik faturalarını düşürmenin yolları! Bu önlemleri alın, ayda 746 TL tasarruf garanti!

Yaz aylarıyla birlikte klima ve dondurucu gibi elektrikli ürünlerin kullanımı artacağı için elektrik faturaları da kabaracak. Ancak pratik önlemler alarak faturaları düşürmek mümkün. İşte, basit birkaç önlem ile elektrik faturalarında 746 liraya kadar tasarruf yapmanın yolları…

Emekli olmak için gün sayanlar dikkat! Daha yüksek maaş alanın yolları nelerdir? İşte maaş arttırma yöntemi!

Çalışanlar çoğu zaman erken emekli olmanın yollarını ararlar. SGK girişi olanlar, çalışma hayatlarının ne zaman son bulacağını araştırıyor. İşte erken emekliliğe dair bilinmesi gerekenler!

Emekli maaş promosyonu nasıl arttırılır? Yüksek maaş promosyonu almanın yolları

Bankalar emeklileri kendi bünyelerine çekebilmek için maaş promosyon fiyatlarında rekabete girdi  ve fiyatlar yükseldikçe yükseldi… Peki maaş promosyonunu arttırmanın başka yolları var mı?

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Fuat Güner: Paris Havalimanı’nın yollarını ben yaptım!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümü mezunu olan Fuat Güner, müzik işine girmeden önce bir dönem mühendislik yaptığını söyledi. Güner, “Paris Charles de Gaulle Havalimanı’nın yollarını ben yaptım'' dedi.

Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Çalık, hastanenin kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

10 maddede banyo ve mutfaklarda küçük değişiklikler yapmanın yolları!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan, banyo ve mutfaklarda küçük değişiklikler yapmanın yollarını anlattı...

Malatya Beydağı'nın dönüşüm haritası belirlenmeli!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Merkez Beydağı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Tüfenkci, Beydağı’nın kentsel dönüşümle ilgili sorunlarını konuştu.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

Malatya Arguvanın yolları yapılıyor Haberi

Malatya Arguvanın yolları yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Arguvan ilçesinin birçok mahallesinde sürdürdüğü altyapı çalışmalarını bitirerek, yolları asfalta hazır hale getirdi.


Arguvan ilçesinin en önemli grup yollarından biri olan ve 12 kilometre uzunluğundaki Koyuncu, Konakbaşı, Çayırlı, Yenisu grup yolu ile 17 kilometre uzunluğundaki Çevreli, Güveçli, Hakverdi grup yolunda altyapı çalışmaları ve serme sıkıştırma işlemleri tamamlandı. 


Çevreli, Güveçli, Hakverdi yolunun 6 kilometrelik bölümü asfalt ile kaplandı. Geriye kalan bölümler ise gelecek yıl asfaltlanacak. Büyükşehir Belediyesi Arguvan ilçesinde 11 mahallede ise stabilize çalışmaları yaptı. 


Çakmak Mahallesi’nde 3 kilometre, Asar Mahallesi’nde 1 kilometre, Çobandere Mahallesi’nde 6 kilometre, Tatkınık, Kışla arasında 3 kilometre, Yürektaşı-Kameller arasında 2 kilometre, Çiftlik-Kızılkaya arasında 2 kilometre, Asmaca-Ömerler arasında da 2 kilometrelik stabilize çalışması yapıldı. 


Gelecek yıl asfaltlanacak olan yolları şimdiden alt yapılarını yapmaya başlayan Büyükşehir Belediyesi, 7...