17 / 05 / 2024

Malatya Balaban tesis

Malatya Balaban tesis

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Balaban eski belediye binasının lojman olarak kullanılan kısmını da restore ederek sosyal tesise dönüştürdü.

Malatya'da 14 yeni sağlık tesisi inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlenen AK Parti Malatya 7.Olağan İl Kongresi'nde yaptığı açıklamada Şehre 56 sağlık tesisinin kazandırıldığını 14 tesis inşaatının da devam ettiğini açıkladı.

Irak'tan Malatya'ya dev tesis!

Iraklı tavuk kralı Mohammed Younus Bakr, iki yerel ortakla birlikte Malatya'ya dev bir tavuk işleme tesisi kurdu.

Malatya Balaban'a ek sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Balaban eski belediye binasının lojman olarak kullanılan kısmını da restore ederek sosyal tesise dönüştürdü.

TOKİ Malatya Darende 142 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Mahallesi 142 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Malatya Darende'ye 142 konut!

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı), Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Mahallesi'nde 142 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Malatya Darende 142 konut ihalesi 13 Şubat'ta yapılacak. 

Malatya Büyükşehir'den emeklilere özel sosyal tesis!

Malatya’nın sosyal ve kültürel dokusuna büyük hizmetler sunan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 

TOKİ Malatya Darende Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya’nın Darende İlçesi, Balaban Beldesi’nde inşa edeceği 141 konutun ihalesi yapıldı.

Malatya TOKİ 141 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Beldesi 141 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Malatya Darende'ye 141 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Beldesi'ne yeni konut inşa edecek. TOKİ'den Malatya Darende'ye 141 yeni konut geliyor.

Malatya'ya tesis yapmalıyız!

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, uzun vadeli projelerinin olduğunu açıkladı. Gevrek, ''Bizim mutlaka Malatya'da bir tesis yapmamız lazım, altyapıya ciddi yatırım yapmamız gerekiyor'' diye konuştu.

Evkur Yeni Malatyaspor'a yeni tesis!

Evkur Yeni Malatyaspor’un Süper Lige çıkmasında büyük katkıları olan Malatya Büyükşehir Belediyesi kulübe tesis desteği vermek için kolları sıvadı.

Malatya Balaban eski belediye binası sosyal tesis oldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende’ye bağlı Balaban’da eski belediye binasında tadilat yaptı ve binayı çok amaçlı sosyal tesis haline getirdi.

Malatya Defterdarlığı'ndan irtifa hakkı tesis ihalesi!

Malatya Defterdarlığı, Malatya Yeşilyurt'ta bulunan 2 gayrimenkulün 49 yıllığına irtifa hakkını tesis edecek. İmarsız arsaların rayiç bedelleri toplamı 5 milyon 591 bin 481 TL olarak belirlendi.

Malatya Balaban tesis Haberi

Malatya Balaban tesis

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin daha önce çok amaçlı sosyal tesise dönüştürdüğü Balaban eski belediye binasının lojman olarak kullanılan kısmı da sosyal tesis olarak restore edildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, konu ile ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Darende ilçesi Balaban mahallesinde yer alan eski belde belediyesine ait 200 metrekarelik lojman restore edilerek sosyal tesislere ilave edildi. 

200 metrekarelik eski lojmanın da sosyal tesise dahil edilmesiyle birlikte Balaban Çok Amaçlı Sosyal Tesisi 680 metrekareye çıkarken, tesis içerisinde; 230 metrekarelik salon, 35 metrekarelik fuaye, 16 metrekarelik mutfak, 24 metrekarelik hol, 15 metrekarelik wc-lavabo grubu, 15 metrekarelik gelin odası, 12 metrekarelik depo, 28 metrekarelik idari büro ve 82 metrekarelik teras...