22 / 05 / 2024

malatya cadde devri

malatya cadde devri

Daha önce Malatya merkezdeki park ve yeşil alanların tamamından sorumlu olan Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir statüsü ile birlikte bazı park ve yeşil alanların sorumluluklarını merkez ilçelere devretti...

Malatya'da 31 milyon TL'ye arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Malatya Stadı'nda sona gelindi!

Malatya’ya yapılan yeni stadyumda çalışmalarda sona gelinirken, yüklenici firmanın TOKİ’ye geçici devri referandumdan sonra yapacağı belirtildi.

Malatya'da sağlık yatırımları için arsa devri!

Malatya Büyükşehir ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında Yeşiltepe’de yer alan Asker Hastanesi ile mevcut Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanındaki arsanın devrine ilişkin hazırlanan protokol imzalandı.

Malatya Stadı 5 Şubat'ta devredilecek!

Malatya Stadyumu’ndaki bir türlü bitirilemeyen işler en sonunda teslim aşamasına geldi. Stadın 5 Şubat’ta devri için TOKİ tarafından bir heyetin geleceği öğrenildi.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nın çehresi değişti!

Malatya Büyükşehir Belediyesi örnek teşkil edecek bir cadde düzenlemesi daha yaptı. İlkbaharda düzenleme çalışmalarına başlanan ve Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından baştan sona yenilenen Fahri Kayahan Bulvarı tamamlanarak, asfaltlandı.

Malatya Yusuf Özal Caddesi dönüşüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güney Kuşak Yolunun önemli parçalarından biri olan Yusuf Özal Caddesi’nde sürdürdüğü prestij cadde dönüşüm projesine devam ediyor.

Malatya'daki kerpiç evler cazibe merkezi oluyor!

Yapımına Valilik tarafından başlanan ancak kısa bir süre önce Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne devri gerçekleşen Kerpiç Evler için Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir proje hazırlandı.

Malatya Tecde-Yeşilyurt yolu asfaltlanıyor!

Cadde düzenleme çalışmalarını Kanalboyu’nda Fahri Kayahan bölgesi ile Tecde Mahallesi’nde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde-Yeşilyurt yolunda üst yapı çalışmalarına başladı.

Malatya’da cadde ve sokak düzenleme çalışmaları düzenlendi!

Malatya’da cadde ve sokak düzenleme çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu Halep Caddesi’nde düzenleme çalışmalarında sona yaklaştı.

Malatya'daki cadde ve sokaklar yenileniyor!

Malatya'nın daha güzel bir görünüme kavuşması için Malatya Büyükşehir Belediyesinin cadde ve sokak yenileme çalışmaları devam ediyor.

Malatya'da cadde ve sokaklar yenileniyor!

Malatya’da bugüne kadar 200’ün üzerinde cadde ve sokak düzenleme çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, önceden belirlenen program doğrultusunda cadde ve sokak yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Arnavutköy'de asfaltsız cadde devri kapanıyor!

Arnavutköy Belediyesi ilçe genelinde alt yapımı tamamlanan, cadde ve sokak asfaltlama işlemlerini sürdürüyor. Belediyeye bağlı Fen İşleri personeli 30 cadde ve 319 sokakta yeni asfalt kaplaması yapıyor...

Malatya'da bazı sokak ve cadde isimleri değiştirildi!

Meclis Toplantısı 'nda, gündem maddeleri olan cadde sokak isim değişiklikleri ve çocuk parkına isim verilmesi hakkındaki îmar Komisyonu raporları ile çeşitli imar konuları görüşüldü. Malatya'da bazı sokak ve cadde isimleri değiştirildi.

malatya cadde devri Haberi

malatya cadde devri

Daha önce Malatya merkezdeki park ve yeşil alanların tamamından sorumlu olan Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir statüsü ile birlikte bazı park ve yeşil alanların sorumluluklarını merkez ilçelere devretti. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Malatya merkezde bulunan park ve yeşil alanların bir kısmı, sınırları içerisinde kalan merkez ilçe belediyelerine devredildi. 

Yapılan paylaşım sonucunda Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda 1 milyon 443 bin m2'lik park ve yeşil alanı kalırken, 293 bin m2'lik park ve yeşil alan Battalgazi ve Yeşilyurt merkez ilçe belediyelerine devredildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya merkez ve ilçelerdeki ana caddeler ile ilgili sorumluluk alanlarını da belirledi. 


DEVREDİLENLER Yapılan paylaşıma göre; Büyükşehir Belediyesi merkezde 43 km uzunluğundaki 14 bulvar ile kırsal ilçelerdeki 380 km uzunluğundaki 80 cadde olmak üzere toplamda 423 km uzunluğundaki bulvar...