15 / 05 / 2024

malatya cadde ve sokak isimleri değişikliği

malatya cadde ve sokak isimleri değişikliği

Meclis Toplantısı 'nda, gündem maddeleri olan cadde sokak isim değişiklikleri ve çocuk parkına isim verilmesi hakkındaki îmar Komisyonu raporları ile çeşitli imar konuları görüşüldü. Malatya'da bazı sokak ve cadde isimleri değiştirildi.

1941 yılına alınan karar: Cadde ve sokaklara numara konulmayacak!

1941 yılında alınan karara göre cadde ve sokaklara numara konulmayacağı bildirilmiş. Yeni karara göre sokak ve caddeler isimle adlandırılmasına karar verilmiş.

Malatya'daki 4 bin 225 afet konutu yıl sonuna kadar sahiplerine teslim edilecek!

Malatya Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İl Müdürü Mustafa Türker yaptığı son dakika açıklamasında olağanüstü bir durum olmazsa sene sonuna kadar şehir genelinde toplam 4 bin 225 afet konutunun afetzedelere tesliminin hedeflendiğini dile getirdi.

Tüm Decathlon yetişkin scooter ile elektrikli scooter modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Adım başı her sokak, cadde ve kaldırımlarda sıkça gördüğümüz scooterların kullanımı gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Pek çok kişinin ayağını yerden kesen Decathlon scooter modellerini ve Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Endeksa'dan yaya trafiği ve ticari potansiyel endeksi analizi!

Kovid-19 salgını ile beraber bütün sektörlerde dijital dönüşüm başladı. Endeksa’nın sunduğu tüm gelişmiş lokasyon analizleriyle rakip marka konumları, bölgedeki detaylı demografik yapı gibi bilgilerin yanı sıra yaya trafiği katmanı ile tüm Türkiye'deki cadde ve sokakların trafik yoğunluğuna da erişi

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

İdealist Cadde ve İdealist Koru'da 6 konut satıldı!

İdealist GYO, 'İdealist Cadde ve İdealist Koru' Projesinde yer alan 6 Adet konut nitelikli bağımsız bölümleri ( Villa + Daire ) satın almak için gerekli işlemlerin başlatılmasına karar verdi.

Ali İhsan Yavuz: Devletimiz Malatya, Van ve Elazığ depremlerinde de konut yaptı ve teslim etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, "İzmir'den önceki depremlerde de devletimiz, o şefkatli yönünü ortaya koydu, Malatya, Van ve Elazığ'da konut yaptı ve teslim etti" dedi.

Torkam E5’in cadde ve metro dükkanları 5 Nisan’da satılıyor!

Torkam ve TOKİ işbirliğiyle Sefaköy-Florya'da yükselen Torkam E5 projesinin cadde ve metro dükkanları 5 Nisan'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmayla satılıyor...

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi'nin temeli atıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Malatya  Kongre ve Fuar Merkezi'nin temeli atıldı.

6. Malatya Yapı Fuarı kent ekonomisini hareketlendirdi!

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret eden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, fuarın kent ekonomisini de hareketlendirdiğini belirtti..

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı başladı!

Malatya'da 6'ncısı düzenlenen Yapı ve Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı. İnşaat, yapı, mobilya ve dekorasyon sektöründen yaklaşık 55 firmanın katılacağı fuar, 7 Ekim'e kadar devam edecek.

Malatya'da imar barışı anlatıldı!

Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından imar barışı hakkında Asrin İş Adamları Derneği(ASRIAD) Malatya Şube Başkanı Aziz Özel ve yönetim kurulu üyelerine bilgi verildi.

malatya cadde ve sokak isimleri değişikliği Haberi

malatya cadde ve sokak isimleri değişikliği


Belediye Meclisi, olağanüstü toplandı. Belediye Başkanı Ahmet Çakırın şehir dışında olması nedeniyle Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu başkanlığında yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Meclis Toplantısı'nda, gündem maddeleri olan cadde sokak isim değişiklikleri ve çocuk parkına isim verilmesi hakkındaki imar Komisyonu raporları ile çeşitli imar konuları görüşüldü. Meclis Toplantısı 'nda, cadde ve sokak isimleri ile ilgili olarak yapılan talepler nedeniyle, İçişleri Bakanlığından alman görüş doğrultusunda isimlerinin değiştirilmesi kararlaştırıldı. Toplantıda, mahalle muhtarı ile küçük yaşta trafik kazasında hayatını kaybeden Yunus Emre Özkılıç'ın babası tarafından yapılan talep üzerine, İnönü Mahallesi İstasyon Camii karşısında bulunan çocuk parkına Yunus Emre Özkılıç ismi verilmesi kabul edildi. Çeşitli imar konularının da görüşüldüğü Meclis Toplantısı 'nda, bazı imar maddeleri karara bağlanırken bazıları...