04 / 05 / 2024

Malatya Darende 3. etap toki

Malatya Darende 3. etap toki

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ilçedeki konut talebini karşılamak üzere yaptıkları girişimler neticesinde TOKİ tarafından 184 yeni konut yapılmasının planlanarak başvuru taleplerinin alınmaya başlandığını söyledi.

Malatya’da 4,3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Saat 10.55’te meydana gelen sarsıntı, çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremden sonra ekiplerin saha çalışmasına başladığını söyledi.

Malatya ve Adıyaman'daki depremlerin ardından uzmanlardan korkutan açıklama: ‘Artçılar 2-3 yıl sürecek’

AFAD, dün saat 17.46’da Malatya Battalgazi’de 3 dakika arayla 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki deprem olduğunu paylaştı. Deprem; Elazığ, Şanlıurfa, Gaziantep ve diğer çevre kentlerden de hissedilirken Prof. Dr. Naci Görür'den ve Ahmet Ercan’dan peş peşe açıklama geldi. İşte detaylar...

Depremlerden etkilenen Malatya'da 3 bin 700 esnaf konteyner için bekliyor! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da yaklaşık 3 bin 700 esnaf ticari faaliyetine devam edebilmek amacıyla konteyner bekliyor. İşte şehirde yapılan çalışmalardaki son durum...

O ilde yaşayanlara müjde! 3 bin konut ve 10 bin iş yeri yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da 3 bin konut ve 10 bin iş yerinin inşa edileceğini söyledi.  Başkan Gürkan, depremin ardından kentte modern bir yapı oluşturmak için incelemelerin yapılacağını açıkladı.

SON DAKİKA! Malatya’da deprem!

6 Şubat deprem felaketinin ardından yaklaşık 9 ay geçmesine rağmen hâlâ deprem bölgesinde depremler olmaya devam ediyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Malatya’da 3.1 şiddetinde deprem meydana geldi.

3.6 şiddetinde deprem! O il yine sallandı!

6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından yaklaşık 9 ay geçmesine rağmen bölgede artçı sarsıntılar olmaya devam ediyor. Son olarak, AFAD’ın paylaştığı verilere göre, Malatya’da 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA! Malatya'da 3.5 büyüklüğünde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından resmi olarak açıklanan son dakika verilerine göre, Malatya Yeşilyurt'ta 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte AFAD tarafından yayımlanan son depremler listesi...

3.6 şiddetinde deprem! O il sallandı!

6 Şubat’ta meydana gelen ‘yüzyılın felaketi’ni yaşayan ve deprem bölgesinde olduğu için sık sık artçı sarsıntıların meydana geldiği Malatya’da bir sarsıntı daha yaşandı. AFAD’ın paylaştığı verilere göre, Malatya’da 3.6 şiddetinde deprem oldu. Kandilli Rasathanesi ise depremi 3.3 olarak ölçtü.

Malatya'da 3.6'lık deprem! SON DAKİKA! Deprem bölgesi yine sallandı! 

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre, Malatya'da saat 13:34'te 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. SON DAKİKA...

Malatya yine sallandı: Son dakika deprem oldu! 4.3 şiddetinde... 

AFAD, Malatya Yeşilyurt'ta saat 09.28'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Malatya ve Adıyaman’da peş peşe deprem! İki il birden sallandı!

6 Şubat depremlerinin ardından bölgede artçı sarsıntılar devam ederken, az önce yine Malatya ve Adıyaman’da peş peşe artçı sarsıntı meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, önce Malatya’da 3.7 şiddetinde ve daha sonra Adıyaman’da 3.3 şiddetinde iki artçı sarsıntı yaşandı.

Son dakika DEPREM: Malatya 4.3 büyüklüğünde sallandı! Az önce deprem mi oldu? 

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk olmadı. Peki bugün başka hangi illerde deprem oldu? İşte 3 Ağustos 2023 deprem listesi...

Kahramanmaraş'ta 4,1 ve Malatya'da 3.3 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 7.03 kilometre derinlikte 4.1 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı.

Malatya Darende 3. etap toki Haberi

Malatya Darende 3. etap toki

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ilçedeki konut talebini karşılamak üzere yaptıkları girişimler neticesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 184 yeni konut yapılmasının planlanarak başvuru taleplerinin alınmaya başlandığını söyledi.


TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın Darende’ye yaptığı ziyarette gündeme gelen ve alt yapı çalışmaları tamamlanan proje kapsamında 3. etabın hayata geçeceğini belirten Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, “Darende’de daha önce 1. Etapta 196, 2. Etapta da 204 olmak üzere toplamda 400 konut inşa edildi. Anket çalışmaları ve değerlendirilen talepler doğrultusunda 3. Etapta 184 konut yapılması planlanıyor. 2+1 şeklindeki 75 metrekarelik konutlar için 4 bin lira peşinatla başvuru alınmaya başlandı. Konutlardan bir kısmı da üst gelir grubuna hitap edecek şekilde ve 120 metrekare üzerinde olacak. Konuya ilişkin çalışmalar devam...