21 / 05 / 2024

malatya Esenlik İmar İnşaat tesis

malatya Esenlik İmar İnşaat tesis

Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnş. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından bölgenin asfalt ihtiyacını karşılayacak dev tesis açıldı. Bir sezonda 800 bin ton asfalt üretme kapasitesine sahip tesis bölgenin asfalt ihtiyacını karşılayacak.

Depremin yıktığı Malatya'da imar affı ile ilgili acı gerçek

Önümüzdeki günlerde Meclis'e gelmesi beklenen İmar Affı ile ilgili acı bir gerçek ortaya çıktı. Malatya'da son imar affında toplamda 22 bin 329 adet Yapı Kayıt Belgesi düzenlenmiş.

Malatya Yeşilyurt'un mimari yapısı tehlikede!

Şehrin mimari yapısındaki tehlikeden bahseden Malatya Yeşilyurt Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Şahin, “Şehrin siluetini bozmadan, depreme dayanıklı yeni yapı alanlarını, stoklarını oluşturmalıyız'' dedi.

Malatya Gündüzbey'e katlı otopark projesi!

Malatya Yeşilyurt Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan toplantısında Gündüzbey Mahallesi’ne yapılacak katlı otopark için İmar Komisyonu tarafından hazırlanan imar plan tadilatı raporu kabul edildi.

Esenlik İmar İnşaat'a ilişkin 5 soru mecliste!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Esenlik İmar İnşaat'a ilişkin 5 soruyu meclis gündemine taşıdı..

Malatya'nın 1/50.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı kabul edildi!

İmar ağırlıklı konuların masaya yatırıldığı meclis toplantısında Malatya ili il bazında  1/50.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı kabul edildi. 

Malatya'nın 1/50.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı'nda sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen 1/50.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı ile ilgili olarak bir toplantı yapıldı.

Malatya Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşüldü!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısının II. birleşimi bugün gerçekleşti, toplantıda Yeşilyurt ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanına yönelik hazırlatılan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı görüşüldü.

Malatya Tohma Çayı'na bisiklet yolu geliyor!

Malatya Büyükşehir Meclisi tarafından, Darende İlçesi Tohma Çayı boyunca bisiklet yolu yapılması ve Tohma Çayı boyunca ulaşım aksının 15 metre olarak düzenlemesi ile ilgili İmar Komisyon raporu da oylanarak kabul edildi.

Esenlik Pratik Marketler 2. şubesini Malatya'da açtı!

Her ay bir şube sloganı ile yola çıkan Esenlik Pratik Marketler ikinci şubesini Sanayi bölgesine açtı. Açıolış kurdalesini kesen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ‘Esenlik şirketi, hem büyümeye, hem yatırımlarına devam ediyor.

Malatya Yakınca Mahallesi'nde imar planı değişikliği onaylandı!

Malatya Yeşilyurt'un Yakınca Mahallesi'nde bulunan 477 ada, 1 ve 2 no.lu parsellere yönelik hazırlanan 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Esenlik İmar İnşaat, Malatya'da asfalt tesisi açtı!

Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnş. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından bölgenin asfalt ihtiyacını karşılayacak dev tesis açıldı. Bir sezonda 800 bin ton asfalt üretme kapasitesine sahip tesis bölgenin asfalt ihtiyacını karşılayacak.

Malatya asfalt plenti tesisi açıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi tarafından kentte yaptırılan asfalt plenti tesisi törenle açıldı.

Esenlik, Malatya'da yatırımlarını geliştirecek!

Birçok alanda faaliyette bulunmalarının Esenlik'e bir dinamizm getirdiğini kaydeden Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, bu çok yönlülüğün şirketi geliştirerek, daha da güçlü bir şekilde ilerlemesine vesile olduğunu açıkladı.

malatya Esenlik İmar İnşaat tesis Haberi

malatya Esenlik İmar İnşaat tesis

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik İmar İnş. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından bölgenin asfalt ihtiyacını karşılayacak dev tesis açıldı. 

17 dönüm üzerine kurulu olan fabrikamız saatte 240 ton asfalt üretme kapasitesine sahip olduğunu ifade ^ eden Esenlik Genel Müdürü Hulu- jt si Boyraz; 'Bu görevi Büyükşehir Belediye Başkanımız Esenlik olarak bize verdi ve bizde bunun üzerine gerekli fizibilite çalışmaları yaparak bu fabrikayı meydana getirdik. Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi İsfalt'ı dahil bir çok ilimizdeki asfalt fabrikalarını gezerek bölgemizin ihtiyacına uygun bir asfalt fabrikası yaptığımızı düşünüyorum. 


SAATTE 240 TON ASFALT

17 dönüm üzerine kurulu olan fabrikamız saatte 240 ton asfalt üretme BSS^ kapasitesine sahip bu yaklaşık olarak günde 2000 ton bir sezonda 12 kişiyle beraber tek vardiya ile 400 bin ton asfalt üretme kapasitesi...