14 / 05 / 2024

Malatya İnönü Kapalı Çarşısı tapu teslimi

Malatya İnönü Kapalı Çarşısı tapu teslimi

İnönü Kapalı Çarşısı içerisinde bulunan 33 bağımsız dükkânın tapuları Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından hak sahiplerine teslim edildi.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin liraya yaklaştı! Altın fiyatları resmen uçtu! 2 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 2 Aralık Cumartesi günü yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin liraya yaklaştı. Peki bugün çeyrek altın, tam altın, Ata altın kaç lira oldu? 2 Aralık 2023 altın fiyatları.

Malatya'daki deprem konutlarının teslimi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen Malatya'nın Yazıhan ilçesinde inşa edilen deprem konutlarının hak sahiplerine verilmesine az bir süre kaldı. İnşa edilen 157 konut ise önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edilecek.

Dövizciye gitmeden önce bu rakamlara bakın! Kapalıçarşı'da euro bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Döviz almak isteyenler güncel döviz kurlarını merak ediyor. Dövizciye gitmeden önce binlerce kişi Kapalıçarşı'daki döviz kurlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki euro/TL bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Bankalar yarın açık mı? Özel ve kamu bankaları 9 gün kapalı mı olacak?

Kurban Bayramı tatili kapsamında 9 gün tatil yapılacak. Peki, Bankalar yarın açık mı? Özel ve kamu bankaları 9 gün kapalı mı olacak? İşte detaylar...

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Altın bugün ne kadar? 24 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.079,56 liradan satılıyor. 24 Aralık 2022 yani piyasaların kapalı olduğu haftanın altıncı gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 24 Aralık altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 18 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.074,69 liradan satılıyor. 18 Aralık 2022 yani piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 18 Aralık altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 17 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.074,68 liradan satılıyor. 17 Aralık 2022 yani piyasaların kapalı olduğu haftanın altıncı gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 17 Aralık altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 10 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.075,67 liradan satılıyor. 10 Aralık 2022 yani piyasaların kapalı olduğu haftanın altıncı gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 10 Aralık altın fiyatları!

Malatya İnönü Kapalı Çarşısı tapu teslimi Haberi

Malatya İnönü Kapalı Çarşısı tapu teslimi


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte, Kapalı Çarşı esnafları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltılı toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın yanısıra; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, ESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren, İnönü Kapalı Çarşı Dernek Başkanı Saim Güntan ile kapalı çarşı esnafları katıldı.

İnönü Kapalı Çarşısının kuruluşunun 40. Yılı dolayısıyla böyle bir program gerçekleştirdiklerini belirten Dernek Başkanı Saim Güntan, “İnönü Kapalı Çarşısı esnafları olarak bu programı daha önceden planladık. Ancak 15 Temmuz ve arkasından yaşanan olaylar nedeniyle ertelemek zorunda kaldık” dedi.

1976 yılında hizmet vermeye başlayan İnönü Kapalı Çarşısının günümüze gelinceye kadar olan süreci hakkında...