28 / 04 / 2024

Malatya İnönü Stadı

Malatya İnönü Stadı

Malatyaspor'un TOKİ'ye devredilecek olan stadı İnönü Stadı yıkılacak. TOKİ yıkıma Haziran ayında başlayacak.

Malatya İnönü Stadı kapatıldı!

TFF heyeti, Malatya İnönü Stadı'nda incelemelerde bulundu. Heyetiin, statta Nisan ayına kadar futbol oynanamayacağı yönünde rapor vermesi üzerine, Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi de iç saha maçları için İstanbul’da stat aramaya başladı.

Malatya İnönü Stadı’nın çim zemini onarılacak!

Nurettin Soykan Tesisleri’nin çimlendirme çalışmalarını yürüten ER-SER Rulo Çim Şirketi, Malatya İnönü Stadı’nın bozuk olan zeminini de rulo çim takviyesiyle elden geçirecek.

Malatya Arena Stadı Ağustos 2016'da tamamlanacak!

Malatya İnönü Stadı yeniden elden geçirilerek sezona hazırlanırken yeni yapılan Arena Stadının 2016 yılının Ağustos ayında hizmete gireceği açıklandı.

Malatya Arena Stadı 2016'ya kaldı!

Malatya İnönü Stadı yeniden elden geçirilerek sezona hazırlanırken yeni yapılan Arena Stadının 2016 yılının Ağustos ayında hizmete gireceği, daha önce teslim edilmesinin mümkün olmadığı açıklandı.

Malatya İnönü Stadı yenileniyor!

Önümüzdeki sezon hem TFF hem de mevsimsel şartlar konusunda sıkıntı yaşanmaması için kapsamlı bir şekilde bakıma alınan İnönü Stadı’nda bakım ve onarım işleri devam ediyor.

Malatya İnönü Stadı ne zaman yıkılacak?

Malatya kent merkezinde kalan ve artık ihtiyacı karşılayamayacak duruma gelen Malatya İnönü Stadı yıkılacağı günü bekliyor. Malatya Arena Stadyumunun 2015 yılı içerisinde teslim edilmesinin ardından yıkımına hemen başlanacağı açıklandı.

Malatya İnönü Stadı yıl sonuna kadar yıkılacak!

Malatya kent merkezinde kalan ve artık ihtiyacı karşılayamayacak duruma gelen Malatya İnönü Stadı yıkılacağı günü bekliyor. İnönü Stadı karşılığında yaptırılan yeni stadın yapımında sona doğru gelindi.

Malatya İnönü Stadı yıkılacak!

Malatya kent merkezinde kalan ve artık ihtiyacı karşılayamayacak duruma gelen Malatya İnönü Stadı yıkılacağı günü bekliyor. İnönü Stadı’nın, arsa sahibi TOKİ tarafından nasıl değerlendirileceği ise şuan için bilinmiyor.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Malatya'daki tarihi Taş Köprü'nün restore edilmesi talebi mecliste!

Malatya'nın Arapgir ilçesinde yer alan tarihi Taş Köprü'nün restore edilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Malatya'nın depremden etkilenen bölgelerinin çehresi yeni konutlarla değişiyor!

Malatya'da merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen bölgenin çehresi yeni yatırımlarla değişti.

Malatya'da kentsel dönüşüm hız kazandı!

24 Ocak Elazığ'da meydana gelen depremde etkilenen Malatya'nın Battalgazi ilçesindeki riskli konutlar kentsel dönüşümle yenileniyor.

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutların ilk etabında sona gelindi!

Elazığ'daki 6,8 büyüklüğündeki depremde, Malatya'nın Battalgazi ilçesinde konutları ağır hasar gören vatandaşlar için inşaatına başlanan konutların ilk etabının kaba inşaatı tamamlandı.

Malatya Battalgazi'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde hazırladığı projeleri hayata geçirmek için 2019 yılında göreve gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, projelerle vizyonel değişimi başlatarak, daha yaşanabilir bir Battalgazi inşa çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutların rezerv alanı genişletilecek!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Gelincik Tepesi'nde yapımına başlanan konutların rezerv alanının genişletileceği açıklandı.

Malatya’nın deprem eylem planı masaya yatırıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı ilk toplantısı Malatya’nın deprem eylem planı, riskli ve zemini kötü binalar, çözüm yolları ve deprem anında toplanma alanları masaya yatırıldı.

Estudiantes de La Plata'nın yeni stadı açıldı!

Arjantin'in Buenos Aires kentinde yeniden yapılan Estudiantes de La Plata takımının stadı görkemli törenle açıldı.

Malatya Melekbaba kentsel dönüşümü bekliyor!

Malatya'nın Melekbaba ilçesinde bulunan yapıların depreme dayanıksız olduğu her fırsatta gündeme geliyor. Bu durumun çözülmesi için bölgeye kentsel dönüşüm bekleniyor.

İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı!

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Malatya İnönü Stadı Haberi

Malatya İnönü Stadı

Malatyaspor'un stadı İnönü Stadı önümüzdeki günlerde TOKİ devredilecek. Devir işlemlerinin ardından yıkıma başlanacak. 


Haziran ayında yıkılacak İnönü Stadı yeniden yapılarak hizmete girecek. Malatya Stadyumu 27 bin kapasiteli olacak. 


1970 yılında yapılan stat Malatyaspor'un Balkan Kupası ve UEFA Kupası gibi uluslararası müsabakalarına da ev sahipliği yapan stadın arsasının ise şehir parkı olarak kullanılması planlanıyor.




Bursa'da...