05 / 05 / 2024

Malatya Kanalboyu üst yapı çalışmaları

Malatya Kanalboyu üst yapı çalışmaları

Malatya Kanalboyu projesi kapsamında kaldırım, yol ve kanal içi düzenleme çalışmaları devam ediyor. Üst yapı çalışmaları kapsamında 3,2 metre genişliğinde kaldırımlar,3 metre genişliğinde kanal yanı kaldırımı, 3,5 metre genişliğinde yollar yapılacak.

Prof. Dr. Görür ve Prof. Dr. Tüysüz'den Malatya depremleriyle ilgili çarpıcı açıklama: 6'nın üzerinde deprem üretebilir!

Malatya'da, dün akşam üstü arka arkaya meydana gelen depremlerden sonra iki yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Okan Tüysüz, önemli paylaşımlar yaptı. İşte o açıklamalar...

Malatya'daki 4 bin 225 afet konutu yıl sonuna kadar sahiplerine teslim edilecek!

Malatya Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İl Müdürü Mustafa Türker yaptığı son dakika açıklamasında olağanüstü bir durum olmazsa sene sonuna kadar şehir genelinde toplam 4 bin 225 afet konutunun afetzedelere tesliminin hedeflendiğini dile getirdi.

SON DAKİKA! Deprem oldu!

Özellikle son günlerde peş peşe yaşanan depremlere bir yenisi daha eklendi. Dün Malatya’da meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki depremin ardından yine Malatya’da üst üste artçı sarsıntılar yaşandı.

Malatya Darende'ye üst geçitli terminal binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende'ye üst geçitli terminal binası inşa ediyor.

Malatya Kanalboyu projesi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Kanalboyu projesini tamamlıyor.

Malatya Kanal Boyu projesinde üst yapı çalışmaları başladı!

Malatya'da hayata geçirilen Kanalboyu projesinin ikinci etabında da çalışmalar başladı. Projenin Malatya'nın çehresini değiştirmesi planlanıyor.

Malatya Yeşilyurt'ta altyapı çalışmaları yapılıyor!

Malatya Yeşilyurt'taki Çarmuzu Mahallesi'nde yol açma, genişletme, alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat bölgede incelemelerde bulundu.

Malatya Bostanbaşı'da yeni yollar açılıyor!

Bostanbaşı caddesinde çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, alt ve üst yapısı tamamlanan kısımda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Malatya Kanal Boyu ikinci etapta üst yapı çalışmaları başladı!

Geçtiğimiz yıl sonbaharda Kanalboyu’nda Anıt ile Stat arasındaki II. Etapta düzenleme çalışmalarına başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi şimdi de üst yapı çalışmalarına başladı.

Malatya Kale'ye yeni üst geçit geliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak Ayı Toplantısı’nda ulaşımla ilgili önemli kararlar alındı. İşte o kararlar...

Malatya Kanalboyu projesinde kazı çalışmaları başladı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kanalboyu bölgesinde çok farklı proje çalışmaları yapacaklarını belirterek, “Malatya’nın kalbi olan bu bölge, birkaç yıl sonra bambaşka bir görünüme kavuşacak” dedi.

Malatya Kanalboyu'nun 2. etabı 2017'de tamamlanacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kanalboyu kavşağında menfez yapım çalışmalarını tamamlayarak, yolu trafiğe açtı.

Malatya Kanalboyu'nda 2. etap çalışmaları başlıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Atatürk Anıtı önünde yapımı devam eden köprü menfez inşaatında çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Malatya Kanalboyu üst yapı çalışmaları Haberi

Malatya Kanalboyu üst yapı çalışmaları


Kanalboyu’nda değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi üst yapı çalışmalarına başladı.

Kamuoyunun da destek verdiği proje çalışmaları kapsamında, kaldırım, yol ve kanal içi düzenleme çalışmaları devam ediyor. Üst yapı çalışmaları kapsamında 3,2 metre genişliğinde kaldırımlar,3 metre genişliğinde kanal yanı kaldırımı,3,5 metre genişliğinde yollar yapılacak. 124 adet dekoratif aydınlatma direğinin de dikileceği Kanalboyu’nda ayrıca yeşillendirme çalışmaları da yapılacak.

Caddeyi ikiye bölen kanalın görselliğinin artırılacağı projede, kanal içi seramik taşlarla kaplanıyor. Büyük titizlikle sürdürülen çalışmaların bahar aylarında tamamlanması planlanıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kanalboyu’nda incelemelerde bulunarak projeyle ilgili bilgiler verdi. Bölge esnafı ve mahalle sakinleriyle de sohbet eden Başkan Çakır’a, esnaf ve vatandaşlar başta Kanalboyu projesi olmak üzere Malatya’nın diğer bölgelerinde yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Sağlıklı toplumların, sağlıklı sosyal yaşam...