18 / 05 / 2024

malatya mezarlık

malatya mezarlık

Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, Şehit Fevzi Mahallesi’nde bulunan Çevre Yolu üzerindeki Sancaktar Mezarlığı’nın çevre duvarları ile mezarlık içerisi yeniden düzenlenecek.

1941 yılında Taksim'deki eski mezarlık arsaları satılık!

1941 yılında Pangaltı Mahallesi'nin Şehit Muhtar Sokağı'nda yer alan eski mezarlık arsaları belediye tarafından satılığa çıkarılmış.

Malatya Altay Kışlası Sosyal Tesisleri inşaatında sona gelindi! 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  Altay Kışlası içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden sosyal tesislerin inşaatında inceleme gerçekleştirdi. 

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi'ndeki tarihi binalar yıkılacak mı?

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesinde tarihi nitelikte olduğu belirtilen binalarla ilgili açıklama yaptı.

Silivri'de yeni mezarlıklar için kamulaştırma yapılmalı!

İBB Ekim ayı meclisinde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşanan mezarlık sorununu gündeme getirdi.

Malatya'daki köy konutları inşaatında son durum ne?

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Doğanyol ilçesinde incelemeler yaptı.

Avcılar'da apartman sakinleri tedirgin: Mezarlık binamıza yaklaşıyor!

Avcılar'da 5 yıl önce yapılan 3 katlı binada oturanlar, hemen yanlarında bulunan Ambarlı Mezarlığı ile aralarındaki duvarın her geçen gün evlerine doğru kaydığını iddia ederek, yetkililere çağrı yaptı.

Melikgazi'de Kayapulu Mezarlığı'nın tescili imar planlarına işlendi!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayapulu Mezarlığı'nın tescilli mezarlık alanlarının ve koruma sınırının belirlenerek plana işlendiğini belirtti…

Turan Hançerli: Avcılar'daki binalar yenilenmezse, buralar mezarlık olur!

Depremle ilgili konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "5 aydır binaların yenilenmesi için hazırladığımız planı komisyonda bekletiyorlar. Bu binalar yenilenmezse buralar mezarlık olur" şeklinde konuştu.

İstanbul’un toplanma alanı mezarlık ve AVM'ler mi?

İBB 'Toplanma ve Geçici Barınma Alanları'nı açıkladı. Listede AVM'ler ve mezarlıklar da var. İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman, "Kentin merkezinde mezarlıktan başka boş alan kalmadı" dedi...

İBB'den 'Suriyelilere Özel Mezarlık' iddiasına yalanlama!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul’da Suriyelilere Özel Mezarlık Alanı” başlığıyla yayınlanan haberle ilgili açıklama yaptı. İşte İBB'nin o açıklaması...

malatya mezarlık Haberi

malatya mezarlık


Malatya’nın en eski mezarlıklarından birisi olan Sancaktar Mezarlığı için Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çevre Düzenleme Projesi hazırlandı.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, Şehit Fevzi Mahallesi’nde bulunan Çevre Yolu üzerindeki Sancaktar Mezarlığı’nın çevre duvarları ile mezarlık içerisi yeniden düzenlenecek.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüd Proje ve Keşif Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan Sancaktar Mezarlığı Çevre Düzenleme Projesi’ne göre yeni duvar yapımı, duvar tadilatı, kaldırım yapımı, mezar taşlarının düzenlenmesi ve yürüyüş yolları gibi işlemler yapılacak.

Hazırlanan proje içerisinde 950 metre yeni duvar örülmesi, 2.150 metre tahrip olan duvarların tadilat işlemleri, düşmüş ve deforme olan mezar taşlarının düzenlenmesi, 2 adet giriş kapısı ile mezarlar arasında yürüyüş yolları bulunuyor.

Ağaçlandırma çalışmalarının da yer aldığı proje kapsamında ayrıca çevre...