29 / 04 / 2024

malatya parsel satışı

malatya parsel satışı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, büyük çoğunluğu Tecde Mahallesi’nde olmak üzere toplam 51 parseli açık teklif usulü ile satışa çıkardı. Parsellerin tahmini değerleri ise 10 bin lira ile 1 milyon 623 bin lira arasında.

Üsküdar Belediyesi 27 milyon TL'ye parsel satıyor!

İstanbul'da tarihi ilçelerinden biri olan Üsküdar'da seçimlerin yaklaşması ile belediye bazı parselleri satışa çıkardı.

Nef Arsa Çanakkale Köseler satışta! Peşinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı!

Nef Arsa Çanakkale Köseler'de parsel satışları başladı. Projede teslimlerin 2024 Nisan'da yapılması planlanıyor. Peki Nef Arsa Çanakkale Köseler'de fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Nova Arsa Armoni Çanakkale'de 105 metrekarelik parsel 350 bin TL'ye! 

Nova Arsa Armoni Çanakkale'de parsel satışları başladı. Projede toplam 150 adet parsel yer alıyor. Peki Nova Arsa Armoni Çanakkale nerede? Hangi büyüklükte parseller var? İşte merak edilen tüm detaylar...

Çeşme'de 2 bin 673 metrekarelik arsa satılıyor! Yatırımcılara fırsat! 

Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi'nde yer alan bir bütün halinde 7 parsel satılıyor. İşte o arsa satışı ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Malatya'da 1.047 lira taksitle resmen 2+1 ve 3+1 konut fırsatı! Ucuz konut için hemen şimdi başvurabilirsiniz!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya projesinde satışları başlattı. TOKİ'nin Malatya projesinden 1047 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Aktif Bank'tan bir ilk: Metaverse'te parsel satın aldı!

Metaverse'e olan ilgi her geçen gün daha fazla artarken, Türkiye'de bulunan bir yatırım bankası en tanınan coin projesinden alan satın alarak, sanal dünyaya giriş yaptı.

Metaverse çılgınlığı tam gaz: Türkiye'de 30 bin, İstanbulda ise 15 bin parsel satıldı!

Metaverse’e olan rağbet devam ederken arsa ve arazi satışları da artmaya devam ediyor. IdeaSoft CEO’su ve TOBB E-ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, Metaverse’ün gelecekte nasıl olacağı hakkıda değerlendirme yaptı.

Metaverse çılgınlığı tam gaz: Arsaların yarısı Türkler'de!

Türkiye’deki Metaverse ilgisinin şaşırtan boyutlara ulaştığına dikkat çekiliyor. TÜBİTAK Bilgem Başkan Yardımcısı Sadullah Uzun, Metaverse’de yaklaşık 25 bin kişiye parsel satıldığını, bunun yarısını da Türklerin aldığını belirtti.

Malatya Battalgazi'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Malatya 1. Satış Memurluğu, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 998 bin 475 TL'ye satıyor...

Malatya Yeşilyurt'ta 9.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

T.C. Malatya 2. Satış Memurluğu, Malatya ili, Yeşilyurt ilçesi, Yakınca Mahallesi, 510 ada 1 parselde yer alan 2 arsayı 9 milyon 374 bin 530 TL'ye satıyor...

Malatya'da 11.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 11 milyon 816 bin 973 TL bedelle satışa çıkardı.

ÖİB'den Ankara, İstanbul ve Malatya'daki 6 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara, İstanbul ve Malatya'da yer alan toplam 6 taşınmazın satışına onay verdi.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

malatya parsel satışı Haberi

malatya parsel satışı


Malatya Büyükşehir Belediyesi, büyük çoğunluğu Tecde Mahallesi’nde olmak üzere toplam 51 parseli açık teklif usulü ile satışa çıkardı.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesine göre ‘Açık Teklif Usulü’ ile satılacak olan parsellerin büyüklüğü 25 metrekare ile 6.472 metrekare arasında değişiyor. Parsellerin tahmini değerleri ise 10 bin lira ile 1 milyon 623 bin lira arasında.

Satışlar 5 Mayıs’ta


Malatya Büyükşehir Belediyesi Encümeni tarafından yapılacak olan parsel satışları, 5 Mayıs 2016 Perşembe günü yapılacak. Satılacak parsellere ilişkin şartname ve ekleri ile diğer bilgiler Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’ndan temin edilebilir.



Malatya Büyükşehir...