29 / 04 / 2024

Malatya projeleri

Malatya projeleri

Ak Parti Milletvekili Mustafa Şahin, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Vahap Boztepe’ye ziyarette bulundu. Şahin, ziyareti sırasında Malatya’ya yapılan sağlık yatırımlarını anlattı.

Malatya'daki 26 yatırımın 6'sı inşaat halinde!

Malatya'da sağlık sektörüyle ilgili faaliyet ve yatırımlar hakkında toplantı yapıldı. İl genelinde 26 yatırım buluduğunu 6'sının inşaat aşamasında olduğu bildirildi.

Malatya Vagon Onarım Fabrikası’nın özelleştirilmesi durduruldu!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Vagon Onarım Fabrikası’nın (VOF) özelleştirilmesinin durdurulduğunu açıklayarak, fabrika alanının Lojistik Ticaret Merkezi’ne dönüştürüleceğini belirtti.

Malatya'ya ikinci üniversite geliyor!

Malatya’da kurulacak ikinci üniversite için Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin talimatları ile İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay bir çalışma yürütüyor.

Malatya Doğal Yaşam Alanı projesi tam gaz!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Genel Sekreter Ercan Turan, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun ve ilgili daire Başkanları ile birlikte sokak hayvanları bakım merkezi ve doğal yaşam alanın da yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Malatya'ya 15 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

Malatya Milletvekili Çalık Malatya'nın her şeye layık olduğunu belirterek, "Son 14 yılda Malatya'ya hükümetimiz 15 milyar TL'lik yatırım yaptı.Şuanda devam eden yatırımları da tamamladığımızda Malatya çok daha büyüyecek'' dedi.

Malatya Merkez Spor Salonu'nun yüzde 95'i tamamlandı!

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Seker Fabrikası arazisi üzerine yaptırılan Merkez Spor Salonu'nu tanıttı. Çok amaçlı olarak kullanılacak olan 3200 bin kişilik spor salonu, görenleri adeta büyülüyor.

Malatya Kale'ye 7 dönümlük park!

Bahar ile birlikte Malatya’nın dört bir yanında yoğun bir çalışma içerisine giren Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde alt yapı, yol ve asfalt, üst yapı düzenleme çalışmaları da sürdürülüyor.

Malatya Kanal projesinde son durum ne?

Malatya’nın farklı bir çok noktasında prestij caddeleri oluşturarak, sosyal hayatın gelişmesine önemli katkılar sağlayacak insan odaklı hizmetler üreten Büyükşehir Belediyesi, Derme Suyu projesine başladı.

Malatya'nın çehresi değişiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme ve asfaltlama çalışmaları ile sosyal tesisleri bitirilen Kamyoncular Garajı hizmete girerken, ESOB Başkanı Şevket Keskin, garajın bitirilmesi dolayısıyla bir teşekkür yemeği verdi.

Malatya'daki 17 okul yenilendi!

Dr. İbrahim Bodur Kale Seramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfının (KSV) "İlk İşim Okullarda Değişim" projesi kapsamında, Malatya'da meslek edindirme kursunu bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

Malatya Kanalboyu'na ilk kazma vuruluyor!

Malatyalıların 4 mevsim boyunca uğrak yerlerinden biri olan Kanalboyunun daha nezih bir görünüme kavuşturulması için proje çalışmalarını tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kanalboyuna ilk kazmayı vuruyor.

Ahmet Çakır: Malatya'nın dört bir yanı şantiye gibi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır "Biz hedefimizi büyük koymak zorundayız. Malatya’nın hangi noktasına giderseniz gidin her bölgemiz şantiye gibi. Arapgir’in birçok noktasında çalışmalar yapıyoruz" dedi

Malatya'ya Ekolojik Spor Köyü geliyor!

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’un başkanı Adil Gevrek kulübün kongresinde önemli bir projeyi de kamuoyu ile paylaştı. Adil Gevrek, “Ekolojik Spor Köyü” projesiyle Malatya’nın sporuna önemli bir yatırım olacağını söyledi.

Malatya'da imar sorunları görüşüldü!

Malatya Büyüksehir Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantılarına devam etti. Başkan vekili Hasan Göğüs başkanlığında toplanan büyüksehir meclisi, ağırlık olarak imar konularını görüştü.

TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor! İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen TOKİ 2022 projeleri kapsamında TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor... İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022...

Malatya Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ projeleri sahiplerini buldu!

Malatya'da konutları hasar gören vatandaşlar için inşa edilen Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ'de yer alan toplam 345 konutun kurayla dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Malatya Battalgazi'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde hazırladığı projeleri hayata geçirmek için 2019 yılında göreve gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, projelerle vizyonel değişimi başlatarak, daha yaşanabilir bir Battalgazi inşa çalışmalarını sürdürüyor.

TOKİ Malatya 2020 projeleri!

TOKİ Malatya 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Malatya 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Malatya 2020 ne zaman başlayacak? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ Malatya 100 bin sosyal konut 2020 projeleri...

Malatya Yeşilyurt Belediyesi sosyal tesisleriyle öne çıkıyor!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçede yapımı devam eden projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Çınar, ilçede hizmet sunulan sosyal tesislerin mimari yapısı, hizmet kalitesi ve sosyal alanlarıyla dikkat çekici özelliklere sahip olduğunu dile getirdi.

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hızlı treni için ilk adım atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malatya'da, Elazığ'da, Diyarbakır'da sözü verilen hızlı tren projeleri için ilk adımın atıldığını kaydetti.

Malatya'da yeni yollar açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için planlanan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Malatya’nın batısında çevre yolu trafiğinin hafifletilmesinde önemli katkılar sağlayacak 2100 metre uzunluğunda yeni bir yol açılıyor.

Malatya Darende ilçesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ tarafından Malatya Darende İlçesinde gerçekleştirilmesi düşünülen kentsel dönüşüm projeleri için TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanlığından uzmanlar Orhan Mercan ve Öznur Özlokmacı ilçede incelemelerde bulundular...

Ankara'nın ulaşım ve trafik projeleri yeniden yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında, meclis üyelerine  okunan, Ulaşım ve Trafik Projeleri ile ulaşım ana planının yapılması konularında  Gazi Üniversitesi ile iş birliği yapılmasına ilişkin başkanlık yazısı, meclis  üyelerinin oy birliğiyle k

Malatya'da icradan 1 milyon 544 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

Malatya 6. İcra Müdürlüğü, Malatya İli, Merkez İlçesinde bulunan gayrimenkulleri satıyor. Toplam bedeli 1 milyon 544 bin olarak belirlenen gayrimenkulleri 15 Temmuz 2011 Cuma günü, Saat: 14.0O - 14.15 arasında, Malatya 6. İcra Mûdürlüğü'nde satılacak

Türk inşaatçıların yurt dışı projeleri artmaya başladı!

TÜRK inşaat sektörü Türkiye'de yaptıkları başarılı konut projelerinin sonrasında yurt dışına açılmaya başladı. Birçok şirket İran, Irak, Suriye gibi ülkelerde büyük çaplı konut projeleri yapmaya başladı...

Malatya Arapgir Belediyesi'nden satılık pasaj!

Malatya Arapgir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti kendisine ait olan Köseoğlu Mahallesi 'ndeki 1115 metrekare yüzölçümündeki arsa üzerinde yer alan 3 katlı pasajı blok olarak satmak üzere ihale düzenlediğini duyurdu

Malatya projeleri Haberi

Malatya projeleri

Ak Parti Milletvekili Mustafa Şahin, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Vahap Boztepe’yi ziyaret etti. Şahin’e İl Başkanı Hakan Kâhtalıda eşlik etti. Şahin Ak Parti iktidarı boyunca Malatya’ya yapılan sağlık yatırımlarından bahsederek, “Bugün artık sağlıkta vatandaşın cebinde çıkan parayı minimize ederek, hizmetin en iyisini verme noktasındayız. Malatya’da askeri hastanesinin olduğu alanı aldık şuanda fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine dönüşecek inşallah. 58 milyonluk bir yatırımı gerektiriyor.” dedi


“HASTANELERİMİZ 7 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA”

Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ziyarette sağlık alanındaki değişimlere değindi. Şahin yapılan çalışmalar ve yapılacak olan yatırım programından bahsederek şöyle konuştu, “Biz bugün Malatya’mız için sağlık alanında yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında fikir alış verişinde bulunmaya geldik.  Tabi Malatya’mız yıllardır, cennet mekân rahmetli Turgut Özal’la beraber özellikle Turgut Özal tıp...