03 / 05 / 2024

Malatya Pütürge yatırımları

Malatya Pütürge yatırımları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Pütürge ilçe merkezine yaklaşık maliyeti 6.3 milyon TL olan 19 bin 889 metre kanalizasyon ve 20 bin 688 metrelik içme suyu hattı döşeyecek.

Malatya Pütürge yeniden yapılandırılıyor!

Seçim öncesi Pütürge'nin yeniden yapılandırılması ve dönüştürülmesi ile ilgili projelerini bir bir hayata geçiren Malatya Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, altyapı ve üst yapı çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirdi.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Malatya Pütürge TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Malatya Pütürge 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Pütürge'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Pütürge'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Pütürge sosyal konut projesi... 

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 3 Haziran 2022! Malatya TOKİ kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 3 Haziran 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 3 Haziran 2022 ve Malatya TOKİ kazananlar listesi 2+1 ve 3+1...

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 14.02.2022 isim listesi canlı yayın!

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 14.02.2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 14.02.2022 isim listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Malatya Pütürge kuraları bugün çekiliyor! 91 konut sahibini buluyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesinde yer alan 91 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştiriliyor.

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 14 Şubat 2022!

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 14 Şubat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 14 Şubat 2022 ve projeyle ilgili detaylar...

TOKİ Malatya Pütürge başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesinde yer alan 91 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Malatya Pütürge kura çekilişi 14 Şubat'ta!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Pütürge projesinin kura çekilişini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Malatya Pütürge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesinde yer alan 91 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Malatya Pütürge'deki deprem konutlarının bir kısmı teslim edildi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Pütürge ilçesindeki konut yatırımları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Baruş'un o açıklamaları...

Ulaştırma yatırımları 1 trilyon 555 milyar TL'ye ulaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarının yapılan ve devam eden projelerde 1 trilyon 555 milyar TL'yi bulacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Malatya Pütürge yatırımları Haberi

Malatya Pütürge yatırımları

Pütürge'ye yapılacak olan çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, MASKİ'nin sorumluluğu altında olan alt yapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Pütürge ilçe merkezinde yapılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını kaydeden Özdemir, "İlçemizde içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarına başladık. Kanalizasyon için 19 bin 889 metre yeni hat döşeme çalışmasının 9 bin 862 metrelik kısmını tamamladık. 561 adet muayene bacası, 603 adet parsel bacası yapımı çalışması gerçekleştireceğiz. 214 adet muayene ve 136 adet parsel bacası yapımını tamamladık. 


İçme suyu ile ilgili ise 20 bin 688 metre yeni hat döşeyeceğiz. Bu çalışmanın 11 bin 200 metrelik kısmı tamamlandı. Ayrıca, 100 tonluk ve 300 tonluk iki adet su deposu, 3 adet maslak, 2...