04 / 05 / 2024

malatya toki kentsel dönüşüm projeleri 2022

malatya toki kentsel dönüşüm projeleri 2022

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'a 541 kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 kentsel dönüşüm konutu!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut inşa edecek.

Malatya Battalgazi'deki 6 mahalleye kentsel dönüşüm müjdesi!

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye tarafından 6 mahallede kentsel dönüşüm projesi uygulanacağını açıkladı. İşte o mahalleler...

Malatya TOKİ Yazıhan 2. etap konut kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından  Malatya Yazıhan İlçesi’nde inşa ettirilen konut kuraları için geri sayım başladı. Toplam 150 adet konut için 16 Kasım 2023 tarihinde kura çekilişi gerçekleştirildi.

Malatya'daki kentsel dönüşüm konutlarında yaşam başladı!

Malatya Battalgazi'de, Elazığ merkezli olarak 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alan şeklinde ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen 679 konutta yaşam başladı. 

TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor! İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen TOKİ 2022 projeleri kapsamında TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor... İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022...

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 3 Haziran 2022! Malatya TOKİ kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 3 Haziran 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Malatya Pütürge kura sonucu 3 Haziran 2022 ve Malatya TOKİ kazananlar listesi 2+1 ve 3+1...

TOKİ'den Malatya'da 1047 TL taksitle 2+1 ve 3+1 konutlar! Malatya TOKİ başvuruları 3 gün sonra başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesi için başvuru dönemi 16 Mayıs tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Malatya Pütürge projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'a 541 kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 kentsel dönüşüm konutu!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 2 Mart 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Malatya kentsel dönüşümde örnek gösteriliyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği için Malatya'da düzenlenen seminer dahilinde kentte hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

malatya toki kentsel dönüşüm projeleri 2022 Haberi

malatya toki kentsel dönüşüm projeleri 2022

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı.

TOKİ bu kapsamda Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün gerçekleştiriyor. 

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/57535 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Çankaya/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Yakınca Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 541 Adet Konut ve 22 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi