20 / 05 / 2024

Malatya Yazıhan yol genişletme

Malatya Yazıhan yol genişletme

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yazıhan ilçesinin en önemli grup yollarını bir yandan genişletirken bir yandan da asfaltlama yapıyor.

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

Malatya TOKİ Yazıhan 2. etap konut kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından  Malatya Yazıhan İlçesi’nde inşa ettirilen konut kuraları için geri sayım başladı. Toplam 150 adet konut için 16 Kasım 2023 tarihinde kura çekilişi gerçekleştirildi.

Malatya'daki deprem konutlarının teslimi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen Malatya'nın Yazıhan ilçesinde inşa edilen deprem konutlarının hak sahiplerine verilmesine az bir süre kaldı. İnşa edilen 157 konut ise önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edilecek.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, ilk deprem konutlarının teslim tarihi için kasım ayını işaret etti!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte meydana gelen depremden sonra inşa edilen konutların Kasım ayında teslim edileceğini belirtti. İşte detaylar...

Yıllık izin alırken yol izniniz olduğunu biliyor muydunuz? Bu hakkınızı kullanmayı unutmayın!

Yıllık izin kullanacakların bonus bir izin hakkı olarak yol izni de sunuluyor. Yaz tatilinin gelmesiyle pek çok çalışanın yıllık izne ayrılırken bu izni de kullanması büyük fayda sağlayacak. Bu izin sayesinde çalışanların telafi iş yapmalarına gerek yoktur.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Uzman isimden tarihe altın harflerle yazılacak altın tahminleri! “Önce 1450 TL, sonra...”

Gram altın tüm zamanların zirvesine ulaşarak en yüksek 1234 TL’yi gördü. Peki, altın yükselmeye devam edecek mi? İslam Memiş, Fed'in faiz kararı öncesi yaptığı açıklamada yaz aylarındaki yol haritasında bir değişiklik yaşanmadığını ifade ederek gram altın için "Önce 1450 lira seviyesi, devamında 155

Malatya Yazıhan TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!   

TOKİ Malatya Yazıhan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Yazıhan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Yazıhan'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Yazıhan sosyal konut projesi... 

Köylüler gece uyuyup sabah bahçeye bakınca dehşete düştü! Yazın favori meyvesinde yüzde 70 kayıp var

Yaz aylarının favori meyveleri arasında yer alan kayısıyı don vurdu. Malatya'daki bahçelerde yüzde 70 ve üzeri kayıp olduğu ifade ediliyor.

TOKİ Malatya Yazıhan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yazıhan projesinde yer alan 14 adet konut için başvurular başladı.

Elazığ ve Malatya'daki konutlar yaz aylarına kadar hak sahiplerine teslim edilecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Yaz aylarına kadar Elazığ'da 20 bin ve Malatya'da 6 bin konutun tamamını, inşallah hak sahiplerine vermiş olacağız" dedi.

TOKİ Malatya 79 konut ihalesi yarın!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Malatya'ya 79 yeni konut müjdesi!

Malatya İli, Yazıhan İlçesi 79 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Malatya Yazıhan yol genişletme Haberi

Malatya Yazıhan yol genişletme


Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yazıhan ilçesinin en önemli grup yollarını bir yandan genişletirken bir yandan da  asfaltlama yapıyor.

Sürür, Durucasu, Kömüşhan, Bereketli, Mısırdere ve Başpınar mahallelerini birbirine bağlayan 20.5 kilometrelik grup yolunu 5 metre genişliğinden 10 – 12 metre genişliğine çıkaran Büyükşehir Belediyesi yolun 6 kilometrelik bölümünü bitirdi.

Kömüşhan, Sürür, Durucasu Mahallesini Yazıhan ilçe merkezine bağlayan 8 kilometrelik yolu ise asfaltlayan Büyükşehir, yolun 4 kilometrelik bölümünü sathi kaplama asfalt ile kapladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, bazı meclis üyeleri, daire başkanları ve şube müdürleriyle birlikte yapılan çalışmaları inceleyerek mahalle sakinleriyle görüştüler.

Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Yolun önceki halinin çok dar olduğunu ifade eden vatandaşlar,...