16 / 05 / 2024

malatya yeni bağlantı yolları

malatya yeni bağlantı yolları

Turgut Özal Tıp Merkezi ile Çamurlu Mahallesi (köyü) arasında 2 kilometrelik bağlantı yolu açılıyor. Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı Yol Etüt ve Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri, alanda dolgu çalışmaları yapıyor.

Aksa doğal gaz yeni kampanya başlattı: Bağlantı bedeline 4 taksit!

Doğal gaz dağıtım şirketi Aksa doğal gaz, faaliyet gösterdiği 27 il, 260 ilçe ve beldede bağlantı bedeline 4 taksit kampanyası başlattı. Kampanya, temmuz, ağustos ve eylül ayı boyunca geçerli olacak.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Kanal İstanbul’un bağlantı yolları için acele kamulaştırma kararı!

Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in bağlantı yolları için İstanbul’da 5 ilçede yüzlerce parsele acele kamulaştırma kararı verildi. CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, "İstanbul’u depreme karşı güçlendirmek yerine kamunun kaynakları yine Kanal İstanbul’a harcanıyor” dedi. 

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak olan Tayakadın Kavşağı-Odayeri kesimi bugün açılıyor. 

Yeni havalimanının bağlantı yolu yarın açılıyor!

Yapımı çalışmaları hızla devam eden Kuzey Marmara Otoyolu'nun, İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak yollar arasında yer alan kesimi, 29 Ekim'de hizmete girecek.

Diyarbakır Yeni Bağlantı Yolu için yıkımlar tamamlandı!

Kentte araç trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ile Bağlar ilçelerini birbirine bağlayacak olan yeni bağlantı yolu üzerindeki 4 apartmanı kamulaştırarak yıkımını tamamladı.

Pendik sahiline yeni bağlantı yolu!

Pendik sahiline yeni bağlantı yolu geliyor, yapımını İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sürdürdüğü Çavuşoğlu Caddesi tamamlanıyor.

Malatya Yeni İlçe Terminali açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen Toplu Açılış Töreni kapsamında açılışı yapılan, Malatya Yeni İlçe Terminali 23 Şubat Perşembe gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Beylikdüzü'nde yeni bağlantı yolları açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde Çarşamba ve Pazar günleri oluşan pazar trafiğini rahatlatmak için bağlantı yollarının proje çalışmalarına başladı.

İzmir Otokent'e ikinci bağlantı yolu müjdesi!

İzmir Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir, 2011 yılında İzmir Çevreyolu'ndan Otokent'e yapılan iniş yolunun ardından, şimdi de otoyola giriş için yeni bir bağlantı yolu daha yapılacağının müjdesini verdi

Bursa Balat girişine yeni bağlantı köprüsü geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Yolu üzerindeki önemli noktalardan biri olan Balat’a girişi kolaylaştıracak yeni bağlantı köprüsüyle trafiğe nefes aldıracak.

Sapanca Otoban Caddesi'ne bağlantılı yeni sokaklar açılıyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol İşleri Şefliği Güldibi Mahallesi Otoban Caddesi’ne bağlantılı 300 metre uzunlukta ve 10 metre genişlikte yeni sokaklar açıyor. İşte ayrıntılar...

malatya yeni bağlantı yolları Haberi

malatya yeni bağlantı yolları

Turgut Özal Tıp Merkezi ile Çamurlu Mahallesi (köyü) arasında 2 kilometrelik bağlantı yolu açılıyor. Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı Yol Etüt ve Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri, alanda dolgu çalışmaları yapıyor.  Belediye tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı; "2 kilometre uzunluğunda, 20 metre genişliğinde açılan yolda, alt yapı çalışmaları ile dolgu çalışmaları devam ederken, dere yataklarına beton büzler yerleştirileeek. TOKİ tarafından Fırat ve Yavuz Sultan Selim Mahallelerinde yaptırılan toplu konut yapımından arta kalan atıklar ve toprak yığınlarının kullanıldığı dolgu çalışmalarının, önümüzdeki aylarda tamamlanacağı belirtildi. Hafriyat atıklarını da değerlendiren Büyükşehir Belediyesi dolgu çalışmalarının devamında yolda alt temel malzemesi serimi yapacak. Bu çalışmanın tamamlanmasının ardından yolda asfaltlama çalışması gerçekleştirilecek.  Çamurlu Mahalle sakinleri yolun bitmesiyle birlikte Turgut Özal Tıp Merkezine, Malatya-Elazığ...