10 / 05 / 2024

Malatyada gayrimenkul zor dönemde

Malatyada gayrimenkul zor dönemde

Emlakçı Cevdet Zafer Malatya'da şu anda emlak sektörü sıkıntılı dönemler yaşandığını belirtti. Emlakçı Zafer, son 6 ayda konut satışlarinin azalmasının banka faizi olanlarının yükselmesinden kaynaklandığını belirtti.

Seçimlerden sonra gayrimenkul alabilecek miyiz?

Konut sahibi olmanın zor olduğu şu günlerde milyonlarca kişi ev sahibi olabilmenin hayallerini kuruyor. Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan gayrimenkul sektöründeki son gelişmeleri değerlendirdi. 

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul Uzmanı'ndan ev alacaklara uyarı: 'Ev almak bu detaylara dikkat edilmezse daha da zor olacak!

Ev alacaklara uzmanından uyarı geldi. Bazı detaylara dikkat edilmemesi durumunda ev alımının daha da zor olacağına vurgu yapıldı. Birçok detayı vurgulayan gayrimenkul uzmanı bunlara dikkat edildiğinde daha sağlıklı bir seçim yapılacağını belirtti. İşte ev alacaklara önemli uyarılar…

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış yeni evli çiftleri zora soktu!

Gayrimenkul fiyatlarının gün geçtikçe artması yeni evli çiftleri de zor soktu. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre,  aileleriyle birlikte yaşamayı planlayan çiftlerin sayısında artış gözlendi.

Gayrimenkulden para kazanmak zor mu?

Türkiye’de paradan para kazanılırdı, faiz, borsa, gayrimenkul yüksek kazanç kapılarıydı. Peki, gayrimenkulden para kazanmak zor mu?

Gayrimenkul sektörü 2017 umudunu koruyor!

Gayrimenkul sektörü zor bir yılı geride bırakırken 2017'ye umutla bakıyor. Darbe girişiminden 1 hafta sonra Emlak Konut GYO önderliğinde sektörü canlandırıcı ilk adımlar atıldı, bunu sektörün çatı örgütü GYODER takip etti. Bu kampanyalara bir de KDV indirimi ve bankaların faiz indirimi ekledi.

Gayrimenkul yatırımları dövizi geçti!

Gayrimenkul sektörü, 15 Temmuz darbe girişimi, terör olayları, ekonomideki dalgalanma sebebiyle 2016 yılında zor bir sınav verdi.

Gayrimenkul sektörü zor bir sınav verdi!

Gayrimenkul sektörü, 15 Temmuz darbe girişimi, terör olayları, ekonomideki dalgalanma sebebiyle 2016 yılında zor bir sınav verdi. Tüm bu durumlara rağmen, en güvenli ve yatırımın en fazla olduğu sektörler arasında ilk sırada yer aldı.

Çalık Gayrimenkul, 2017'de büyük bir sıçrama yapacak!

Çalık Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Gonca Özgül, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, “Milletçe elele verdiğimiz sürece her şeyin üstesinden geliriz” dedi.

2016’da gayrimenkul sektörü zor bir yıl geçirdi!

Gayrimenkul sektörünün 2016 yılı performansını değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, sektöre yönelik 2017 yılı öngörülerini açıkladı.

Gayrimenkul sektöründe 2016 yılı zor geçecek!

HSBC Global Research tarafından hazırlanan raporda Türkiye'de gayrimenkul piyasasının zor bir yıl ile karşı karşıya olduğu belirtildi. Raporda gayrimenkul sektöründe yabancı talebinde de düşüş olduğu bilgisi yer aldı.

Zordemir İnşaat Gayrimenkul Turizm Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zordemir İnşaat Gayrimenkul Turizm Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Can Zor ve Ahmet Demir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Kendi işini kurmanın yolu gayrimenkul bayiliğinden geçiyor!

İş kurmak ve kendi işinin sahibi olmak isteyenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Ancak hangi alanda faaliyet göstereceğine karar vermek oldukça zor. Bu kararı kolaylaştıran gayrimenkul sektörü, pek çok girişimciyi gayrimenkul bayiliği açmaya yöneltiyor.

Malatyada gayrimenkul zor dönemde Haberi

Malatyada gayrimenkul zor dönemde


Emlakçı Cevdet Zafer Malatya'da şu anda emlak sektörü sıkıntılı dönemler yaşandığını belirtti. Emlakçı Zafer, son 6 ayda konut satışlarinin azalmasının banka faizi olanlarının yükselmesinden kaynaklandığını belirtti, konut fiyatlarında henüz artış olmadığım belirten Zafer, "insanlar bir ev. bir yeı almayı düşünüyor. Ama istikrarsızlıktan dolayı güvenip almıyor. Bunun neticesinde de şu anda bir durgunluk söz konusu. Yaklaşık 7 aydır bu durumun bu şekilde sürüyor. Malatya'daki emlakçılar ııı sıkıntılı günlerden geçiyor, inşallah yeni yasa ve düzenleme lerle. sektör, piyasa yeniden canlanıl. Malatya'da ki emlak fiyatlarında herhangi bir değişiklik yok. 



Hürriyet Çukurova-GAP


Haber Net Haber'de şöyle yer aldı;

Malatya'da emlakçılar, bankaların kredi faizlerinin yükseltmesi nedeniyle emlak satışlarını sekteye uğrattığını söylediler. Emlakçı Cevdet Zafer, Malatya'da şu anda emlak sektörü sıkıntılı dönemler yaşandığını belirtti. Emlakçı Zafer, son 6...