09 / 05 / 2024

Malatyada kaç kurum kapatıldı

Malatyada kaç kurum kapatıldı

Fetullahçı Terör Örgütü ile bağlantılı 28 dernek, 10 okul, 4 özel yurt, 3 eğitim vakfı ve bir sendika olmak üzere 46 kurumun kapatıldığı belirtildi.

15 kurum ve bakanlığa 22.530 personel alınacağı açıklandı! Hangi kurum kaç personel alacak?

15 kurum ve bakanlığa toplamda 22.530 personel alımı yapılacağını açıkladı. Bu süreçte peki hangi kurum kaç personel alımı yapacak ve hangi kurumlara personel alınacak? 

Murat Kurum'a 650 bin konut tepkisi: Kağıthane'deki 688 konutluk proje 2 yılda bitirilemedi!

Dönemin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından “İki yılda bitecek” denen Kâğıthane’deki konut projesi hem 28 konut eksik inşa edildi hem de iki sene gecikti. İşte mağdurların açıklamaları...

KPSS'siz memur alımı yapılacak! O kurum az önce açıkladı! Başvurular bugün başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Binlerce kişi memur alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Kpss'siz memur alımı ilanları ise en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. İşte o kurum KPSS'siz memur alımı yapacak. Başvurular bugün başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

Trafik sigortasında sıkıntı sürüyor. SEDDK, trafik sigortasından kaçınan şirketlere yönelik yeni önlemler peşinde!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) sektörün en sıkıntılı konularından biri olan zorunlu trafik sigortalarında önemli bir adım attı. Kurum, zorunlu trafik sigortasında poliçe düzenlemekten kaçınan şirketlere yönelik yeni yaptırımlar gelecek.

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edileceğini söyledi.

Son dakika! 2022 Memur alımı yapan kurumlar hangileri? Hangi kurum kaç kişi alacak? İşte ayrıntılar...

Kamu kurumları iş ilanlarını tek tek yayımlamaya başladı. Kamuda çalışmak isteyen milyonlarca kişi hangi kurumun kaç kişi aldığını araştırıyor. Peki 2022 yılında memur alımı yapan kurumlar hangileri? Başvuru şartları neler? Ayrıntılar haberimizde...

Murat Kurum: Salda Gölü çevresinde kaçak yapıları yıktık!

Salda Gölü ve çevresi aynı marmara denizi gibi Özel Çevre Koruma alanı olarak ilan edilmesine ilişkin Bakan Murat Kurum'dan açıklama geldi.

Muğla'daki kaçak yapılar mercek altına alındı!

Muğla'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda, villa, rezidans ve otel inşaatı gibi kaçak yapılarla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Murat Kurum: Kanal İstanbul'da mahalle kültürü yaşatılacak!

Kağıthane Meydanı açılış töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul'da mahalle kültürünün yaşatılacağı mekanlar oluşturulduğunu dile getirdi.

Murat Kurum: Büyük İstanbul dönüşümünü kararlılıkla sürdürüyoruz!

Kağıthane Meydanı açılış töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da devam eden kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.

Korunan alanlarda 6 bin 755 kaçak yapı tespit edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, korunan alanlarda 40 ilde kasım ayı itibarıyla 6 bin 755 kaçak yapı tespit ettiklerini söyledi.

Turizm merkezlerinde kaçak yapıya geçit yok!

Muğla'da, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda villa, rezidans ve otel inşaatı gibi kaçak yapıların yıkımı titizlikle sürdürülüyor.

Malatyada kaç kurum kapatıldı Haberi

Malatyada kaç kurum kapatıldı

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişiminin ardından örgütle bağlantılı 46 kurum kapatıldı, bir jandarma binbaşı görevden uzaklaştırıldı. 


Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz 2016'da devletin ve milletin varlığını, birliğini, halkın can ve mal güvenliğini, demokrasiyi hedef alan FETÖ/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik yönelik mücadele kapsamında, dün yürürlüğe giren 667 sayılı Kanun Hükmünde Kararname hükümleri çerçevesinde FETÖ ile bağlantılı 28 dernek, 10 okul, 4 özel yurt, 3 eğitim vakfı ve bir sendika olmak üzere 46 kurumun kapatıldığı belirtildi.  


İl Jandarma Komutanlığınca, Jandarma Teşkilat Görev ve Yetkileri Kanunu kapsamında bir jandarma binbaşının da görevden uzaklaştırıldığı kaydedilen açıklamada, ayrıca Malatya Büyükşehir Belediyesince, bugüne kadar 4 personelin açığa alındığı, 2 personelin görevden alındığı, 2 personelin de kurumla ilişiğinin kesildiği...