22 / 05 / 2024

malatyada şiddetli furtına

malatyada şiddetli furtına

Malatya’nın Arapgir ilçesinde etkisini gösteren fırtına sonucunda ev ve okul binalarında maddi zarar meydana geldi. İlçe merkezinde etkili olan şiddetli fırtına Hükümet Konağı, Yüksekokul, YİBO, Mehmet Akif İlkokulu ve birçok evin çatısını uçurdu...

Meteoroloji uyardı! Fırtına ve kar geri geliyor...

Yurt genelinde hafta sonu yine fırtına, şiddetli yağmur ve kar yağışı meydana geleceği açıklandı. Geçtiğimiz hafta sonu birden azalan sıcaklıklar ile İstanbul'a uzun bir zamandan sonra kar yağmasına neden olmuştu. İstanbul Valiliği hafta sonu kar yağışının olacağını bildirdi. İşte ayrıntılar...

İstanbullular dikkat! AKOM'dan uyarı İstanbul'da şiddetli fırtına bekleniyor

İstanbul'da lodos bugün öğle saatleri ve sonrasında çok etkili olarak fırtına şeklinde esecek. Son günlerde sıcaklıklar 23 derece civarında seyrediyor. Buna göre AKOM, İstanbul'da bugün etkisini şiddetlendirecek lodosun yarın daha da şiddetlenerek fırtınaya dönüşeceğini bildirdi. İşte haberin ayrınt

Meteoroloji 5 kent için şiddetli fırtına alarmı! O saatlerde dışarı çıkan yandı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beş farklı şehir için kuvvetli fırtına uyarısı verdi. Nisan ayının başında, hava durumu insanlar tarafından büyük bir merakla takip edilirken, Meteoroloji yetkilileri ardı ardına kuvvetli fırtına uyarıları yayınladı. Vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda

Çin'de inşaat şantiyelerinin çalışmalarına ara verildi!

Cıciang ile güneydoğusundaki Fucien eyaletlerinin kıyısında şiddetli yağışlara yol açması öngörülen tayfun sebebiyle, inşaat şantiyelerinin çalışmalarına ara verildiği açıklandı.

Ordu’daki şiddetli fırtınada 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binası hasar gördü!

Ordu Valiliği yaptığı açıklamada şiddetli fırtına nedeniyle 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binasının çatısı ve cephe mantolamalarının hasar gördüğünü belirtti.

Bursa Karacabey sahilindeki sel baskınlarına önlem!

Karacabey sahilinde, Kurşunlu ve Malkara mahallelerine şiddetli yağmurlarda yol geçişlerinin su baskınlarına neden olmaması için yağmur suyu menfez imalatları gerçekleştirildi.

Zonguldak'ta şiddetli fırtına nedeniyle evlerin çatıları uçtu!

Alaplı ilçesinde, şiddetli fırtına nedeniyle bazı evlerin çatıları uçtu, bir caminin minaresi yıkıldı. Öğle saatlerinden itibaren etkisini arttıran fırtına nedeniyle Büyüktekke köyünde bazı evlerin çatısı uçtu.

1980 yılında Büyükçekmece sivrisinek istilasına uğramış!

1980 yılında Büyükçekmece sivrisineklerin istilasına uğramış. Yağan şiddetli yağmurlardan sonra artan sıcaklıkla beraber yöre de altyapı tesislerinin olmaması Büyükçekmece'yi bataklık haline getirmiş ve sivrisinekler cirit atmaya başlamış.

Makyol Gebze İzmir otoban yol yapım çalışmalarına ara verdi!

Şiddetli kar yağışları ulaşımı etkilerken, Gebze İzmir otoban yol yapım çalışmasını sürdüren Makyol firması, Gemlik Bursa arasında sürdürdüğü çalışmalarına ara verdi.

Filipinler'de şiddetli deprem!

Filipinler'de şiddetli deprem meydana geldi. Jane Punongbayan, depremin çok derinde ve yerleşim birimlerine çok uzakta meydana gelmesi nedeniyle can ya da mal kaybına yol açmasının beklenmediğini belirtti.

Bodrum'da şiddetli yağış nedeniyle ev ve işyerlerini su bastı!

Bodrum'da 10 dakikası şiddetli, yaklaşık yarım saat aralıksız yağan yağmur Türkkuyusu, Atatürk, Üçkuyular ve Neyzen Tevfik Caddeleri ile bazı ara sokakların suyla dolmasına neden oldu.

İstanbul İtfaiyesi, Kartepe’deki su baskınına Ahtapot'la müdahale etti!

Kocaeli’de şiddetli yağışların neden olduğu su baskınlarına İstanbul İtfaiyesi müdahale etti. Kocaeli İtfaiyesi’nden gelen yardım talebi üzerine ‘Ahtapot’ aracı ile birlikte bölgeye giden ekipler geniş bir alanda biriken yağmur sularını tahliye etti.

İstanbul'da şiddetli yağış ve fırtına etkisini kaybediyor!

İstanbul'da başlayan şiddetli yağış ve fırtınada metrekareye 5 ila 115 kg aralığında yağış düştü. Rüzgârın hızı 50 ila 105 km/saate ulaştı. Yağış ve fırtına etkisini kaybediyor.

malatyada şiddetli furtına Haberi

malatyada şiddetli furtına


Malatya’nın Arapgir ilçesinde etkisini gösteren fırtına sonucunda ev ve okul binalarında maddi zarar meydana geldi.


İlçe merkezinde etkili olan şiddetli fırtına Hükümet Konağı, Yüksekokul, YİBO, Mehmet Akif İlkokulu ve birçok evin çatısını uçurdu. Şiddetli rüzgar nedeniyle ilçe merkezinde ve bölgede kısa aralıklarla elektrik kesintileri meydana geldi. Fırtına nedeniyle bahçelerde bazı bölgelerde ağaçlar yerinden sökülürken, Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu’nun odalarının tavanı çöktü ve camları kırıldı.



Kırıkhan...