02 / 05 / 2024

malibu carbon plajındaki ünlülerin evleri

malibu carbon plajındaki ünlülerin evleri

ABD'nin en gözde plajlarından birisi olan ve Milyarderler Plajı olarak bilinen Carbon Plajı, plaj her geçen gün ABD'nin yeni ünlü isimlerini ağırlamaya devam ediyor.

Yalıyı aldı plajı kapattı!

Anadoluhisarı’nda “İnönü Yalısı” olarak bilinen köşk ile yan tarafındaki diğer yalıyı alan iş insanı, iki yalı arasında kalan “Anadolu Hisarı Plajı” olarak bilinen araziyi de yalılara ekledi.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Heybeliada Asaf Plajı'ndaki izinsiz yapılaşma durduruldu!

Doğal sit alanı olan Heybeliada’da Asaf Plajı’na beton dökülerek denizin doldurulduğu öğrenildi. 50 ton beton dökülen Asaf Plajı’ndaki çalışmalar durdurulurken mesire alanını kiralayan şirketten geri adım atıldı...

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

Sarıyer Altınkum Plajı 92.6 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı!

Sarıyer’in en ünlü plajlarından Rumeli Kavağı’ndaki Altınkum Plajı ve Gazinosu İstanbul 6. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından 92 milyon 690 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Miami'de 159 milyon dolara satılık villa!

ABD’nin Florida eyaletinin Miami bölgesinde bulunan Hillsboro Plajı’ndaki “Playa Vista Isle” adlı villa 159 milyon dolara satışa çıktı.

Kaputaş Plajı'ndaki yapılaşma hukuka aykırı bulunmadı!

Antalya'nın Kaş ilçesinde birinci derece sit alanı olarak kabul edilen Kaputaş Plajı'ndaki yapılaşma hukuka aykırı bulunmadı.

Antalya Kaputaş Plajı'ndaki projeler için dava açıldı!

Antalya Kaş İlçesi'nde dünyanın en iyi plajları arasında gösterilen Kaputaş Plajı'na plaj, tuvalet ve büfe projesine karşı dava açıldı. Kaş Belediyesi'nin uygulamalarının plajın doğal karakterini bozduğu belirtildi.

Ünlü milyonerler Malibu'daki Carbon Plajı'ndan ev alıyor!

ABD'nin en gözde plajlarından birisi olan ve Milyarderler Plajı olarak bilinen Carbon Plajı, plaj her geçen gün ABD'nin yeni ünlü isimlerini ağırlamaya devam ediyor.

Muğla İztuzu Plajı'nın tesisleri yenilendi!

Muğla'da geçtiğimiz yıl işletmesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne verilen Dalyan'daki İztuzu Plajı'ndaki tesisler yenilendi. Plaja 112 istasyonu kuruldu, karadan ulaşımın olmadığı yerlerden hastaların kanaldan taşınması için bot tahsis edildi.

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki otoparkı tekrar işletmeye açtı!

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki Milli Emlak’a ait otoparka yine çöktü. Geçen yıl 15 bin lira ceza alan kulüp, otoparkı tekrar işletmeye açtı.

Alanya Uğrak'a kadınlar plajı yapılacak!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 3’üncü derece doğal SİT alanındaki Uğrak’a yapacağı kadınlar plajı için ihale süreci başladı.

Antalya'ya yapılacak 2 kadınlar plajının yeri belirlendi!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Antalya'ya yapılacak kadınlar plajının yeri belirlendi. Kentin doğusundaki Alanya- Gazipaşa arasındaki bölge kadınlar plajı için belirlenirken, kentin batısında ise Finike’de Andrea Doria alanı plaj için seçildi.

malibu carbon plajındaki ünlülerin evleri Haberi

malibu carbon plajındaki ünlülerin evleri

ABD'nin en gözde plajlarından birisi olan ve Milyarderler Plajı olarak bilinen Carbon Pilajı, plaj her geçen gün ABD'nin yeni ünlü isimlerini ağırlamaya devam ediyor



1,5 mile uzunluğundaki Carbon Beach, Pasifik Okyanusu ise Pasifik Sahil Yolu arasında yer alıyor. Santa Monica'nın kuzeyinde yer alan bölgede sadece 70 adet süprr lüks konut bulunuyor.



Milyarderler Pilajı olarak da bilinen bölgede birçok ünlü ve zengin ismin evi bulunuyor. Çoğunlukla eğlence ve teknoloji dünyasından isimlere ev sahipliği yapan pilaj da zengin hukukçular ve finans uzmanları da yaşıyor.



Pilaj ABD medyasında konut sahiplerinin kumsalı işgal ettiği iddialarıyla da sık sık gündeme gelmişti.



Bölgede Malibu Beach Inn isimli meşhur bir hotel de bulunuyor.



Hotelin restoranı da en az pilajı kadar ünlü...



Müzik endsütrisinin devlerinden David Geffen de...