21 / 05 / 2024

maliye adına kayıtlı taşınmazların özelleştirilmesi

maliye adına kayıtlı taşınmazların özelleştirilmesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: Aydın, Burdur, Denizli ve Karabük'te bulunan gayrimenkuller özelleştirilecek

Maliye bakanlığı, IBAN kiralayanların peşinde! IBAN kiralayana ağır cezalar geliyor...

Milyonlarca liralık satış yapan bazı işletmelerin kullandığı IBAN’ların bir kısmının eş, dost ve akraba adına kayıtlı olduğu belirlendi. Buna göre, bazı IBAN'ların ise kiralandığı tespit edildiği ifade edildi. 

İzmir Çiğli'deki o araziye tam 101 milyonluk teklif! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre  özelleştirme kapsam ve programında bulunan ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'ndeki taşınmaz için tam 101 milyon TL'lik teklif geldi.

Adıma kayıtlı taşınmazı e-devletten göremiyorum, ne yapmam gerekir?

İşi Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne günde pek çok sorunun yanıtı merak ediliyor. Bunlardan biri de ‘Adıma kayıtlı taşınması e-devletten göremiyorum, ne yapmam gerekiyor’ sorusudur. Bu sorunun yanıtı olarak belirli yöntemleri kullanmak gerekir. Kayıtlı taşınmaz görünmediğinde yapılması gerekenler...

Milli Emlak'tan 17 bin T'ye arsa, 18 bin TL'ye hobi bahçesi almak mümkün! Hem de tam 43 ilde!

Milli Emlak, atıl durumda bulunan hazine arazilerini ekonomiye kazandırmak için 43 ilde yer alan arsaları ve hobi bahçelerini satışa çıkardı. Mülkiyeti hazine adına kayıtlı olan bu arsalar, metrekare fiyatı dahil olmak üzere sadece 17 bin TL'ye, hobi bahçesi ve bağ bahçe olarak kullanılabilecek arsa

Adıma kayıtlı faturaları nasıl öğrenebilirim?

Elektrik, doğalgaz, su ve internet faturaları her ay hanelere gelmektedir. Teknolojinin ilerlemesi ile faturalar da dijitalleşti. “Adıma kayıtlı faturaları nasıl öğrenebilirim? sorusu da bu çerçevede çok sık sorulan sorular arasındadır. İşte öğrenme yolu!

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), mülkiyeti Sümer Holding AŞ (TTA Gayrimenkul AŞ), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı bazı gayrimenkullerin satışlarına onayladı. İşte detaylar...

ÖİB'den 6 ildeki taşınmazın satışına onay!

Maliye Hazinesi ve Mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı bazı taşınmazlarla ve Elektrik Üretim AŞ'ye ait bir hissenin satışlarına karar verildi.

TÜRKŞEKER'e kayıtlı bazı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi...

Maliye Hazinesi'ne kayıtlı bazı gayrimenkuller özelleştirme kapsamına alındı!

Bugünkü 31488 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararla mülkiyeti Maliye Hazinesine kayıtlı bazı gayrimenkuller özelleştirme kapsamına alındı...

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazlara ilişkin satışlar ve imar planı değişiklikleri onaylandı!

Sümer Holding AŞ adına kayıtlı 2 taşınmazın satışı ve Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesine kayıtlı bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişikliklerine yönelik olan ÖİB tarafından verilen kararlar onaylandı.

İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı olan birçok esnaf kira desteğinden yararlanamadı!

Beyoğlu Esnaf Dayanışması adına açıklamalarda bulunan Zorbey Çelik, kira desteğinin şartları arasında Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’na kayıtlı olma şartı bulunduğunu belirtti.

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

Hazine adına tescil edilmemiş araziler mecliste!

6831 sayılı Kanun kapsamında orman idaresi adına kayıtlı olup henüz Hazine adına tescil edilmemiş olan araziler meclis gündemine taşındı. MHP'li Karakaya konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

maliye adına kayıtlı taşınmazların özelleştirilmesi Haberi

maliye adına kayıtlı taşınmazların özelleştirilmesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: Maliye Hazinesi adına kayıtlı Aydın, Burdur, Denizli ve Karabük'te bulunan gayrimenkuller özelleştirilecek.


Detaylı bilgi için