19 / 05 / 2024

Maltepe Adakule Sitesi satılık daire

Maltepe Adakule Sitesi satılık daire

Umran Yapı Adakule ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Maltepe'de inşa edilen Adakule Sitesi'nde 3+1 ve 4+1 dairelerin satış süreci devam ediyor...

Maltepe'deki Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de depreme karşı dayanıksız olduğu belirlenmiş olan 5 blok ve 245 daireden oluşan Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı verildi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Maltepe Ofisim İstanbul Sitesi'nde 4.2 milyon TL'ye satılık ofis!

İstanbul Anadolu 2. İcra Dairesi, Maltepe ilçesinde yer alan Ofisim İstanbul Sitesi'ndeki gayrimenkulü 4 milyon 250 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihale tarihi 11 Eylül 2017 olarak belirlendi.

Sahilada Sitesi Maltepe teslim tarihi!

Sahilada Sitesi Maltepe teslim tarihi 2017 yılı sonu olarak belirlendi. Kapıcıoğlu İnşaat projesi Sahilada Maltepe'de 290 adet rezidans daire yer alıyor...

Sahilada Sitesi Adatepe fiyat!

Sahilada Sitesi Adatepe projesinde metrekare birim satış fiyatı 7 bin liradan başlayarak değişiyor. Maltepe Sahilada projesi sahile 300 metre yakınlıkta yer alıyor...

Maltepe Sahilada Sitesi satılık!

Maltepe Sahilada Sitesi satılık konutların metrekare birim fiyatı 7 bin liradan başlıyor. Maltepe Sahilada projesinde 290 adet rezidans daire yer alıyor...

Maltepe Demirli Sitesi yıkımı yarın yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında Maltepe’de riskli bir binanın yıkımında patlatma yöntemini kullanacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı’nın da katılacağı program yarın saat: 10.00’da düzenlenecek.

Sakarya Adakule projesinin imar planları meclisten geçti!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Maltepe'de bulunan başkanlık konutunun olduğu alana inşa edilecek olan Adakule Projesinin imar planları meclisten geçti. Projenin inşasına Maltepe İçmesuyu Arıtma Tesisi ve su depolarının bulunduğu alanda başlanacak.

1993 yılında Kayalarkent Sitesi satışa sunulmuş!

1993 yılında Kayalar İnşaat'ın Maltepe'de inşa ettiği Kayalarkent Sitesi satışa sunulmuş. 2 bin 240 konuttan meydana gelen sitedeki daireler 604 mark, 220 dolardan ( 2 milyon 648 bin lira) başlayan taksitlerle satılacakmış.

Siltaş Mavi Park'ın www.siltasmavipark.com internet sitesi açıldı!

Siltaş Mavi Park Maltepe projesinin internet sitesi www.siltasmavipark.com açıldı. Görsellerin ve kataloğun da hazırlandığı Siltaş Mavi Park Maltepe'de fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor.

Sakarya Adakule Projesi ile belediye lojmanları vatandaşa açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "Maltepe İçmesuyu Arıtma Tesisi ve su depolarının bulunduğu alanda inşasına başlayacağımız Adakule Projesi ile belediye lojmanlarını hemşerilerimizin kullanımına açacağız" dedi

Zeki Toçoğlu: Adakule Projesi ile lojmanlar halkın kullanımına açılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "Maltepe İçmesuyu Arıtma Tesisi ve su depolarının bulunduğu alanda inşasına başlayacağımız Adakule Projesi ile belediye lojmanlarını hemşerilerimizin kullanımına açacağız" dedi

Maltepe Adakule Sitesi satılık daire Haberi

Maltepe Adakule Sitesi satılık daire


Umran Yapı tarafından inşa edilen Adakule Evleri İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de yer alıyor. Umran Yapı Adakule ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Maltepe Adakule Evleri'nde 1+1 dairelerden 6+2 dubleks dairelere kadar seçenekler bulunuyor. Adakule Evleri'nde yalnızca 3+1 ve 4+1 dairelerin satışları devam ediyor.


90 adet konuttan meydana gelen Adakule Evleri Maltepe'de ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor. 



Umran Yapı Adakule ne zaman teslim?


Umran Yapı Adakule ne zaman teslim sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor. Adakule Evleri Maltepe'de 3+1 daireler 600 bin liradan, 4+1 daireler 850 bin liradan başlıyor.


Adakule Evleri Maltepe'de çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, yürüyüş parkuru, dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark gibi olanaklar yer alıyor.



Umran Yapı Adakule iletişim

Telefon: 0216 399 65 88

Web Adresi: