21 / 05 / 2024

Maltepe Belediye tesislerini kim işletecek

Maltepe Belediye tesislerini kim işletecek

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Belediyesi'ne bağlı bulunan üç tesisin, kiraya verilmeyeceğini ve belediye tarafından işletileceğini açıkladı.

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

Maltepe'de 26 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Maltepe Belediye Başkanlığı, Maltepe Çınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 26 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kiracısından çıkmasını istedi hayatının şokunu yaşadı!

Kocaeli Darıca'da İhsan Yümlü, fabrika binasının kirasını aylarca ödemeyen İstanbul'un Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han'ı icraya verdi. Yümlü, tahliyede binanın bazı kısımlarının söküldüğü ve yapıda hasara yol açtığını iddia ederek suç duyurusu yaptı.

Maltepe 'Yaşam Vadisi' ile nefes alacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, birçok etkinliğe uygun planlanan Yaşam Vadisi’nde çocuk köyünün de kurulacağını açıkladı.

Maltepe Belediyesi Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, seçildikten sonraki ilk meclis toplantısını yaptı. Toplantıda belediye meclisinde görev yapacak isimler seçildi.

Maltepe Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı açıldı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Büyükbakkalköy Mahallesi’nde halkın ilaç yazdırmak ve temel sağlık hizmetlerini almak için talepte bulunduğu sağlık ocağı sorununu çözüme kavuşturdu. Büyükbakkalköy Sağlık Ocağı, hizmete açıldı.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam evi açıldı!

Maltepe Fındıklı halkı için inşa edilen yaşam evininin açılışını Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptı.Başkan Ali Kılıç, mahallede davul ve zurnalarla karşılanırken konuşmasında yaşam evinin halka ne gibi faydalar sağlayacağından da bahsetti...

Maltepe Fındıklı’ya yaşam evi müjdesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi sakinlerine ise içerisinde taziye evi, kadınlar için kurs merkezi ile eğitim ve etüt merkezinin de yer aldığı çok amaçlı bir yaşam kompleksinin müjdesini verdi.

Maltepeli vatandaşlar icra haberlerine karşı ayaklandı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tapu sözü verdiği vatandaşlar, parsellere haciz koyulduğunu öğrenince ayaklandılar. Şoke olan arsa sahipleri, “Maltepe’de hırsız var!” diye bağırdı. 

Ali Kılıç'ın tapu sözü verdiği mahalleler icralık mı?

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerindeki binlerce vatandaşa tapu sözü verdi. Ancak söz konusu üç mahalledeki 1107 parsel arsanın belediyenin borçları yüzünden icralık olduğu ortaya çıktı.

Ali Kılıç icralık mı oldu?

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, malvarlığını, “2014’ten önce Almanya’da şirketlerim vardı” diyerek savunmuştu. Fakat Kılıç’ın başkanlık öncesi krediyle aldığı dairesinin borcunu ödeyemediği ve icralık olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Maltepe'de tapu sevinci!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptığı açıklamada Maltepe'deki 2 bine yakın hak sahibine tapularının dağıtılacağını müjdeledi.

Ali Kılıç hakkında çıkan yolsuzluk iddialarını yanıtladı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, hakkında çıkan yolsuzluk iddialarına ilişkin AK Partili meclis üyeleri tarafından yöneltilen soruları yanıtladı.

Maltepe Belediye tesislerini kim işletecek Haberi

Maltepe Belediye tesislerini kim işletecek

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Belediyesi'ne bağlı bulunan üç tesisin, kiraya verilmeyeceğini ve belediye tarafından işletileceğini açıkladı. 


Maltepe Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılışını yapan Başkan Kılıç, kentsel dönüşümle ilgili çalışmaları tamamladıklarını ifade ederek, "Gülsuyu ve Giilensu planlarıyla ilgili meslek odalarıyla bir araya gelindi. Çok detaylı çalışmalar yapıldı. Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde, taslak planlarımızı mahalle halkımıza sunduk. Bu ay Maltepe Belediyesi İmar Komisyonu bünyesinde yeniden incelenip, sizlerle son kez paylaşılacak. 


Mahalle halkının çıkarlarını gözetecek şekilde onaylayıp, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne göndermek ve kangren haline gelen bu sorunu çözmek istiyoruz" dedi. 


Maltepe'de daha huzurlu yaşam için çalışmalarını sürdürmeye devam ettiklerini belirten Başkan Kılıç, "Belediyemize ait Yalçın Kızılay Spor Kompleksi, Bahadır Erdoğdu...