02 / 05 / 2024

maltepe dönüşüm kentsel dönüşüm 2019

maltepe dönüşüm kentsel dönüşüm 2019

Maltepe'nin 3 mahallesinde örnek bir kentsel dönüşüm projesine imza atacak olan Başkan Ali Kılıç kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı.

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Aybüke Kaygusuz Okucu ve Sümeyye Kaya ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Gms Kentsel Dönüşüm Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gms Kentsel Dönüşüm Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Kiyan ve Müzeyyen Barut ortaklığında kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Gülsuyu ve Gülensu sakinlerinin kentsel dönüşüm isyanı!

İstanbul Maltepe Gülsuyu ve Gülensu mahalle sakinleri uzun yıllardır mahallerinin yeniden inşa edilmesini bekliyor. Mahalle halkı, uzun süredir  bölgede gerginlik yaratan kentsel dönüşüm ile ilgili taleplerini sıraladı.

Kirazlıtepe'nin 103 dönümü kentsel dönüşüme hazır!

Yıllardır tartışmalara konu olan Kirazlıtepe kentsel dönüşüm projesinde uzlaşma hala sağlanamadı. Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm İmar ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Bayram Ali Kot, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Ali Kılıç: Türkiye dönüşümü Maltepe'den öğrenecek!

Maltepe'nin 3 mahallesinde örnek bir kentsel dönüşüm projesine imza atacak olan Başkan Ali Kılıç kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı.

Maltepe’nin dönüşümü masaya yatırıldı!

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalıştayında, 40 yıl sonra çözüme kavuşan Maltepe’nin Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm modelleri konuşuldu.

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor!

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesi için inşaat çalışmaları başlıyor. Projede teslimler 2019 Nisan'da yapılacak..

TOKİ Maltepe Başıbüyük Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

TOKİ, İstanbul Maltepe'de 305 konutluk kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Dün yapılan ihaleye en yüksek teklifi 85 milyon 700 bin lira ile Yılkanur İnş. San ve Tic. AŞ & Bemak Asfalt Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı verdi.

maltepe dönüşüm kentsel dönüşüm 2019 Haberi

maltepe dönüşüm kentsel dönüşüm 2019

Maltepe'nin 3 mahallesinde örnek bir kentsel dönüşüm projesine imza atacak olan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "4,5 yıl halkımızla birlikte projenin planlarını yaptık. Uygulama aşamasında da bulunmak ve halkıma hizmete devam etmek istiyorum" dedi. İşte Posta gazetesi yazarı Alev Gürsoy Cimin'in, Başkan Ali Kılıç ile gerçekleştirdiği o röportaj...

-Maltepe’de kentsel dönüşüm açısından neler oluyor?
Maltepe’de 40 yıllık bir soruna neşter vuruyoruz. Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerimizde 40 yıldır çözüme kavuşturulmayı bekleyen imar planlarını tamamladık ve askıya çıkarttık. Vatandaşlarımızı tapularına kavuşturuyoruz. Bu mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız 40 yıl önce Anadolu’nun çeşitli yerlerinden İstanbul’a göç edip, Maltepe’ye yerleşmiş. O yıllarda minibüs yok, otobüs yok. Anlayacağınız çok eziyet çekmişler. Bu üç mahallede dönüşüm olması gerekiyordu. Mahalle sakinleriyle oturduk, ne istediklerini sorduk. “40 yıldır yaşadığımız bu...