24 / 07 / 2024

maltepe duar merkezi ne zaman bitecek

maltepe duar merkezi ne zaman bitecek

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından “change.org” sitesinde, “Geleceğin İçin Bir İmza da Sen Ver!” adıyla başlatılan kampanyaya kısa sürede yüzlerce kişi destek verdi.

İstanbul Maltepe'de 209 metrekarelik dubleks daire satılıyor! Ev almak isteyenler dikkat! 

Kurtköy Sosyal Güvenlik Merkezi, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Cevizli Mahallesi'nde yer alan 209 metrekarelik dubleks evi satıyor. İşte fiyatı ve tüm özellikleri...

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Cinar Massivhaus Gmbh Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi Maltepe’de 500 bin 420 TL yatırım bedeli ile Fatih  Özaki tarafından açıldı.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı!

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hayata geçirilen “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” hizmete açıldı.

Maltepe Sosyal Yasam Merkezi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Sosyal Yasam Merkezi'ni 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde hizmete açtı. Merkezde ücretsiz meslek edindirme kursları verilecek.

EY Türkiye İstanbul'daki ikinci ofisini Maltepe'de açtı!

EY Türkiye, İstanbul'da bulunan ikinci ofisinin Maltepe İstanbul İş Merkezi'nde açtı.

Maltepe Fındıklı’ya yaşam evi müjdesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi sakinlerine ise içerisinde taziye evi, kadınlar için kurs merkezi ile eğitim ve etüt merkezinin de yer aldığı çok amaçlı bir yaşam kompleksinin müjdesini verdi.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam merkezi müjdesi!

Fındıklı Şehit Gökhan Soylu İlkokulu’nu ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı’ya yaşam merkezi müjdesi verdi.

MediaMarkt yarın Maltepe Piazza AVM'de açılıyor!

MediaMarkt, Türkiye’deki 63. mağazasını yarın Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açacak. Açılışa özel indirimler yapılacak. 

Maltepe Piazza’da 60 ay sıfır faiz kampanyası!

Ofis, konut ve alışveriş merkezi birimlerinden oluşan Maltepe Piazza'da 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Maltepe Altın Yıllar Yaşam Merkezi açıldı!

Maltepe Belediyesi’nin, 50 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitelerini arttıracakları ve sosyalleşebilecekleri “Altın Yıllar Yaşam Merkezi” kapılarını açtı.

Maltepe Altın Yıllar Yaşam Merkezi açılıyor!

Maltepe Belediyesi, 50 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitelerini arttıracakları ve sosyalleşebilecekleri “Altın Yıllar Yaşam Merkezi”ni açıyor

Maltepe Rönesans Hayat projesi görücüye çıkıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İstanbul Maltepe’de hayata geçireceği karma projeyi görücüye çıkarıyor. Konut, Ofis ve Alışveriş Merkezi karmasından oluşan, entegre bir yaşam deneyimi yaşatmaya hazırlanan projenin tüm detayları 7 Ekim Cuma günü gerçekleşecek lansmanda açıklanacak.

maltepe duar merkezi ne zaman bitecek Haberi

maltepe duar merkezi ne zaman bitecek


Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo projesi için dijital dünyanın en büyük imza kampanyası platformu olan “change.org”da başlatılan imza kampanyasına destek çığ gibi büyüyor.


Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından “change.org” sitesinde, “Geleceğin İçin Bir İmza da Sen Ver!” adıyla başlatılan kampanyaya kısa sürede yüzlerce kişi destek verdi.


HEDEF 500 BİN İMZA


Uluslararası alandaki yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği, tamamlandığında 20-25 bin kişiye iş imkânı sağlayacak, Türkiye’nin ve bölgenin tek yeşil fuar alanı olacak proje için 500 bin imza hedeflediklerini dile getiren Başkan Kılıç, Türkiye projesi olarak nitelendirdiği Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo projesi için yayınladığı mesajında Maltepelilere, “Adımlarımızı birlikte atmak ve ülkemize prestij katacak bu dev projeyi sahiplenmek üzere, seni de M’EXPO için bir imza vermeye davet...