28 / 08 / 2024

Maltepe ihale

Maltepe ihale

İstanbul Maltepe Feyzullah Mahallesi'nde bulunan 8.089,00 metrekare yüzölçümlü gayrimenkul özelleştirilecek...

Maltepe Bağlarbaşı'nda 14.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Maltepe Bağlarbaşı'daki arsayı ihale ile satıyor. İhale 10 Temmuz'da yapılacak...

Maltepe'de 14.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Maltepe İlçesi'ne bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Haziran'da gerçekleşecek..

Maltepe Ofisim İstanbul Sitesi'nde 4.2 milyon TL'ye satılık ofis!

İstanbul Anadolu 2. İcra Dairesi, Maltepe ilçesinde yer alan Ofisim İstanbul Sitesi'ndeki gayrimenkulü 4 milyon 250 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihale tarihi 11 Eylül 2017 olarak belirlendi.

Çankaya Maltepe Park AVM 91 milyon TL'ye yeniden satışta!

Çankaya Belediye Başkanlığı, Maltepe Park AVM'yi satışa çıkardı. 29 Mart 2016 tarihinde ihale edilip satılamayan AVM 91 milyon TL'ye tekrar satışta.

Maltepe halkı Küçükyalı Karayolları arazisi için dava açacak!

Maltepe halkı, Küçükyalı Karayolları arazisinin ticari konut alanı haline getirilerek ihale edilmesine tepki göstererek ihalenin iptali için dava açma hazırlığında olduklarını belirtti.

İstanbul Maltepe'de 3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Maltepe İlçesi'nde yer alan 6.200 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul İstanbul 3. İflas Dairesi tarafından 25 Mart 2015 günü saat 14:10 ile 14:20 arasında ihale ediliyor.

İstanbul Şişli ve Maltepe'de satılık gayrimenkul: 3 milyon 485 bin TL!

İstanbul'un Şişli ve Maltepe İlçelerinde yer alan 2 adet gayrimenkul İstanbul 3. İflaz Dairesi tarafından 5 Ocak 2015 günü saat 10:30 ile 10:45 arası ihale ediliyor.

İstanbul Maltepe'de 2 adet satılık arsa! 12 milyon 434 bin TL!

İstanbul İli Maltepe İlçesi'nde yer alan 887,18 metrekare ve 887,19 metrekarelik yüzölçümlü arsalar İstanbul Anadolu 25. İcra Dairesi tarafından 28 Ekim 2014 günü saat 11:00 ile 11:10 arası ihale ediliyor.

Emlak Konut GYO Kartal ve Maltepe'de 3 projesini satışa çıkaracak!

Bu yılın ikinci yarısına girerken, Emlak Konut GYO, üç projesini satışa çıkarmayı planlıyor. Emlak Konut GYO, Maltepe ve Kartal'da satışa çıkaracağı üç projeyi ne zaman ihale edecek henüz belli değil....

İller Bankası'nın arsa satışlarında ihale tarihleri belli oldu!

İller Bankası'nın hasılat paylaşımı usulü arsa satışları Maltepe ve Tuzla'daki arsalar için 12 ve 25 Nisan'da ihale yapılacak...

Maltepe sahilinde denize hafriyat dökülüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce ihale edilen Maltepe sahili düzenleme çalışmaları çevre katliamına neden oldu. Deniz dolum çalışmalarında kullanılan malzeme taş olması gerekirken sahile toprak hafriyat döküldü

İBB Maltepe sahilini düzenlemek için ihale açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Maltepe Sahil Düzenlemesi 1. etap anroşman inşaatı yapımı için ihale açtığını duyurdu. Sözleşmenin imzalanmasından sonra 5 gün içinde yer teslimi yapılacak

İsfalt Mahmutbey ve Maltepe şantiyelerine bina yaptıracak!

İsfalt, Mahmutbey Maltepe şantiyelerine prefebrike bina yaptırmak için ihale düzenlediğini açıkladı. İBB kuruluşu olan İsfalt tarafından yapılan açıklamalara göre ihale kapalı zarf usulü ile gerçekleştirilecek

Maltepe ihale Haberi

Maltepe ihale

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğünden:

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’ye (ADÜAŞ) devredilen TCDD Genel Müdürlüğüne ait aşağıda belirtilen 8.089,00 m2 yüzölçümlü taşınmaz “satış (varlık satışı)” yöntemi ve “pazarlık” usulü uygulanmak suretiyle özelleştirilmek üzere ihale edilecektir.


İHALE KONUSU VARLIK

GEÇİCİ TEMİNAT BEDELİ

TANITIM DOKÜMANI VE ŞARTNAME BEDELİ

SON TEKLİF VERME TARİH VE SAATİ


İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Feyzullah Mahallesi, 273 ada, 1 parseldeki 8.089,00 m2 yüzölçümlü taşınmaz

1.000.000-TL

1.000-TL

14.08.2013 ve 14:00


1 - İhale, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle “Satış (Varlık Satışı)” yöntemi ve “Pazarlık” usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonunca gerekli görülmesi halinde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla “Açık Artırma” usulü ile sonuçlandırılabilir.

2 - Satışa konu taşınmazlar için, ihale...