15 / 05 / 2024

Maltepe izinsiz bina yıkımı 

Maltepe izinsiz bina yıkımı 

İstanbul Maltepe’de yaklaşık bir ay önce boşaltılan 9 katlı binanın yıkım izin alınmadan başladı. Zabıta görevlileri yıkıma müdahale etti. 

Bodrum'da kaçak yapı sorunu büyüyor! İzinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var!

Bodrum'da artan nüfusla beraber kentleşme sorunu büyüyor. Kentte izinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var. 

Maltepe'de toprak kayması nedeniyle 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Maltepe'de, kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın temelinde toprak kayması yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu esnada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar boşaltıldı.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Özkan tarafından kuruldu.

Maltepe'de 53.4 milyon TL'ye icradan satılık bina!

T.C. İstanbul Anadolu 6. İcra Dairesi, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Altay Çeşme Mahallesi'nde yer alan natamam binayı 53 milyon 465 bin 247 TL'ye satıyor...

Maltepe'de 9 katlı binaya izinsiz yıkım!

İstanbul Maltepe’de yaklaşık bir ay önce boşaltılan 9 katlı binanın yıkım izin alınmadan başladı. Zabıta görevlileri yıkıma müdahale etti. 

Sırıus Bina Çözümleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus Bina Çözümleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Coşun ve Şükran Tuğsavul tarafından kuruldu.

Maltepe'de kolonlarında çatlak oluşan bina boşaltıldı! 

Maltepe'de kolonlarında çatlak oluşan bina belediye ekipleri tarafından tahliye edilerek mühürlendi. Binadan alınacak numune ile yapılacak ölçüm sonrası binanın güçlendirilmesi ve yıkımına karar verilecek. 

Bina ve Site Yönetimi Destek Hizmet Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bina ve Site Yönetimi Destek Hizmet Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Turan ve Sultan Murat Eyüboğlu ortaklığıyla kuruldu.

Esenyurt’ta izinsiz bina yükseltme dönemi bitti!

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, ilçede imarda belirlenen ölçülerin dışına çıkılmasının mümkün olmadığını belirterek, “Geçmişi devletin çıkardığı afla temizleyelim. Bundan sonra 1 santimetre yükseklik, 1 santimetre genişlik, 1 metreküp fazla hafriyat yok” dedi.

Maltepe izinsiz bina yıkımı  Haberi

Maltepe izinsiz bina yıkımı 

Maltepe'de bir ay önce tahliye edilen 9 katlı bir binanın dün sabah yıkımına başlandı. Sabah'ta yer alan habere göre; yetkililere haber vermeden başlanan yıkıma dün akşam saatlerinde ara verildi. Çevrede herhangi bir önlem alınmadan bırakılan binadan kopan parçalar panik yarattı. 

YIKIM EKİBİ HERHANGİ BİR TEDBİR ALMADAN YIKIM ALANINDAN AYRILDI 

Bağlarbaşı Mahallesi Hayrullah Sokak üzerinde bulunan 10 katlı bir bina için yaklaşık bir ay önce oturulamaz raporu alınarak boşaltıldı.Dün sabah saatlerinde o binanın yıkım işlemleri başladı. Ancak çevredeki diğer binalarda oturan vatandaşların iddiasına göre yetkililere haber verilmeden ve herhangi bir tedbir alınmadan başlanan yıkıma dün akşam saatlerinde ara verildi.

Yıkım işlemini yapan ekip sonraki sabah devam etmek üzere binanın etrafında herhangi bir önlem almadan yıkım alanından ayrıldı. İddiaya göre yıkım ekibi ayrıldıktan sonra...