18 / 05 / 2024

maltepe meydanı projeleri

maltepe meydanı projeleri

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Meydan Projesi'nin 4 etap halinde gerçekleştirileceğini belirterek, projelerinin hazır olduğunu söyledi. Organik Pazar olan alanda tiyatro ve sinema salonlarının da bulunacağı bir kültür merkezi inşa edilecek.

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

Maltepe'deki markalı 6 konut projesi!

Konut yatırımlarında adından sıkça söz ettiren Maltepe İlçesi Kadıköy, Kartal, Sancaktepe ve Ataşehir ilçeleriyle komşu olmasıyla ön plana çıkıyor. Peki Maltepe'de hangi konut projeleri yoğun ilgi görüyor? İşte Maltepe'deki markalı 6 konut projesi...

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe fiyat listesi 2017!

İstanbul’un Anadolu yakasında Maltepe’de yer alan Sur Yapı Bağlarbaşı Yeşil Mavi projesi 268 konut ve ticari birimlerden meydan geliyor. İşte Sur Yapı Yeşil Mavi Maltepe fiyat listesi 2017...

Başyazıcı Grubu'ndan Maltepe'ye 70 milyon TL'lik proje!

Kayseri'nin köklü gayrimenkul firmalarından olan Başyazıcı Grubu projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, 'Başyapıt Dragos'u Maltepe'de hayata geçiriyor.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda son durum!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Cumhuriyet Meydanı ve Şarampol Projeleri’ndeki çalışmaları inceledi.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nın inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı'nda ilk etap çalışmaları başladı.

Atlantik Yapı'dan Maltepe'ye 300 konutluk yeni proje!

Atlantik Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Engin Tortumlu "Maltepe-Kartal ve Tuzla da dönüşüm projeleri var. Maltepe'de dönüşüm projesi için ön protokol yaptık. Yaklaşık 300 konut inşa edeceğiz" dedi...

maltepe meydanı projeleri Haberi

maltepe meydanı projeleri

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, meydan projesi, altyapı sorunları, altgeçit, otopark ve trafik sorunlarının tartışılıp konuşulduğu toplantıda belediyenin kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden hizmet ettiğini söyledi. "M'Expo Projesi" ile ilgili bilgi veren Kılıç, "Uluslararası Kongre, Fuar ve Yaşam Merkezi M'Expo projesini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Topbaş'la paylaştım. Anadolu yakasının üvey evlat muamelesi gördüğünü ve fuarın gerekli olduğunu belirttim. Seçimler yaklaşıyor, hangi siyasi partiye gönül vermişseniz verin M'Expo'ya destek yoksa, oy da yok deyin. Projeyle ilgili gerekli destekleri sağladık ve ayrıca 500 bin imza toplamak için de harekete geçtik. Ben giderim ama siz kalırsınız. Fuar olunca 1 liraya satılan mal, 5 liraya satılacak. Maltepeli kazanacak, esnaf kazanacak. Sadece kentsel dönüşümle, bina dikmekle olmaz bu iş" dedi.

"MALTEPE MEYDANI PROJEMİZ HAZIR" 


Maltepe'deki esnafın çok...