18 / 05 / 2024

Maltepe Ümraniye geri dönüşüm askı haritası askıda mı

Maltepe Ümraniye geri dönüşüm askı haritası askıda mı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye ve Maltepe'deki birer mahallede geri dönüşüm askı haritası yayımladı. Peki hangi Ümraniye ve Maltepe'de hangi mahallelerde eski imar planına dönüldü? İşte o geri dönüşüm askı haritaları...

Güney21 Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney21 Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Güney tarafından kuruldu.

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Üneş ve Selahattin Demirdaş ortaklığında kuruldu.

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yel Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Fehmi Yel ve Resul Öztaş ortaklığında kuruldu.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Akyapı Ümraniye Projesi için geri sayım başladı!

Konut projeleri için düğmeye basan Akyapı Ümraniye projesi için Eylül ayında lansmana çıkmaya hazırlanıyor.

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Oğuz  tarafından kuruldu.

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından kuruldu.

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Ortanci ve Seyithan Arslan ortaklığında kuruldu.

Fark Geri Dönüşüm Demir Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fark Geri Dönüşüm Demir Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslim Kutbay tarafından kuruldu. 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro güzergahındaki ev fiyatları ne kadar?

Endeksa, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’ndaki konutların satış fiyatları ile geri dönüş sürelerini açıkladı. Verilere göre 1 milyon 38 bin 520 TL’lik ortalama satış fiyatıyla en pahalı konut Göztepe’de, en uzun geri dönüş süresi 43 yıl ile Ümraniye’nin Kazım Karabekir Mahallesi’nde...

Maltepe’de konut fiyatı 425 bin 370 TL! 

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom verilerine göre Maltepe’de ortalama konut satış fiyatı 425 bin 370 TL, geri dönüş süresi 26 yıl, ortalama metrekare kira bedeli de 13,64 TL. 

Maltepe Ümraniye geri dönüşüm askı haritası askıda mı Haberi

Maltepe Ümraniye geri dönüşüm askı haritası askıda mı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye ve Maltepe ilçelerinde yaptığı uygulama imar planında geriye dönüş yapıldığını açıkladı. Büyükşehir, Ümraniye ve Maltepe'de birer mahalle için 1/500 ve 1/1000 ölçekli geri dönüş askı haritasını bugün (28 Mart 2014 Cuma) yayımladı. 


Büyükşehir Belediyesi tarafından dün (27 Mart 2014 Perşembe) tarihinde onaylanan ve bugün askıya çıkarılan Ümraniye ve Maltepe geri dönüş askı haritaları, 28 Nisan 2014 Pazartesi günü askıdan indirilecek. 



İşte o mahalleler!





Ümraniye Namık Kemal Mahallesi geri dönüşüm askı haritası...


Ümraniye İlçesi, Namık Kemal Mahallesi, 499 ada, 37, 38, 39 ve 40 parseller ile 2433 ada, 1 ve 2 parsel sayılı taşınmazlara ait 96786607 dosya numaralı ve 1/500 ölçekli Geri Dönüşüm Askı Haritası askıya çıkartıldı.


Ümraniye Namık Kemal Mahallesi geri dönüş askı haritası için tıklayın! 




Maltepe Gülsuyu Mahallesi...