09 / 05 / 2024

maltepe ye giden belediye otobüsleri

maltepe ye giden belediye otobüsleri

Maltepe çevresinde hizmet verecek 100 yeni İETT otobüsünü hizmete alan Başkan Kadir Topbaş, son iki yılda 930 milyon TL yatırımla 1705 yeni ve modern otobüsü İETT'nin filosuna kattıklarını söyledi...

Özak GYO Maltepe'nin ruhsatı alındı! Maltepe'ye 458 yeni konutluk yeni proje geliyor! 

Özak GYO Maltepe projesinin yapı ruhsatını aldı. Peki Özak Maltepe projesi nerede inşa edilecek? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Suryapı tarafından, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Maltepe'de yükseliyor. Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı için satışlar devam ediyor. Peki Suryapı Yeşilmavi 1+1 konut fiyatı ne kadar?

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Zam öncesi çaya indirim geldi! Tarım Kredi'ye giden karlı çıkacak: Hızlı davranan 1 kilo çaydaki indirimi yakalayacak

Çay fiyatlarındaki artışlar sonrasında, Tarım Kredi Market'in yaptığı büyük siyah çay indirimi dikkatleri üzerine çekti. İşte bu indirimle ilgili merak edilen detaylar...

Maltepe'ye 528 konutluk dev proje! Maltepe Park İstanbul, 1 milyar 278 milyon TL'ye mal olacak!

Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Maltepe'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Maltepe Cevizli'de yükselecek Maltepe Park İstanbul projesinde 528 adet konut ve 32 dükkan olacak. İşte projenin detayları...

Maltepe'deki Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de depreme karşı dayanıksız olduğu belirlenmiş olan 5 blok ve 245 daireden oluşan Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı verildi.

Paraya ihtiyacı olanlar dikkat! PTT'ye giden 1.100 TL nakit parayı alacak! İşte bütün şartlar ve ayrıntılar!

Devlet, çeşitli kalemler için ödeme yaparken, PTT kartı kullanan vatandaşlar için önemli bir duyuru yaptı. PTT kartı sahipleri, hesaplarına 1 yıl boyunca nakit olarak yatırılacak olan 1.100 TL ödeme alacaklar. Aşağıda ödeme ile ilgili tüm detaylar yer almaktadır.

Elektrik faturası yüksek gelenler dikkat! Faturası ile PTT'ye giden parayı kapacak!

Artan elektrik faturaları, birçok aboneyi ekonomik açıdan zor durumda bırakıyor. Devlet, bu soruna çözüm bulmak amacıyla faturalarını ödemekte zorlananlara yardımcı olmak için bir destek paketi hazırladı. 

TOKİ İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 641 konutluk yeni proje için büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Proje kapsamında Maltepe'ye 641 yeni konut inşa edilecek.

Rusya Merkez Bankası da “faiz sabit kalacak” dedi!

Politika faizinde değişiklik yapmama kararı alan Rusya Merkez Bankası, faizi yüzde 7,5 seviyesinde  bıraktı. Bankanın açıklamasında artan bütçe harcamaları, kötüye giden dış ticaret ve istihdam piyasasının durumuna riskleri fazlalaştırdığı vurgulandı.

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! PTT'ye giden 30 bin TL'yi şak diye alıyor! Hemen şimdi, tıklayıp öğrenin!

Daha önce, kredi başvurusu yapan kişiler düşük kredi notu nedeniyle reddedilebiliyorlardı. Ancak artık, sicil ve kredi notu değerlendirmesi yapılmadan, 30 bin TL'ye kadar kredi imkanından faydalanmak mümkün hale geldi.

Elektrik faturası 130 TL'den yüksek gelenler dikkat! Faturası ile PTT'ye giden parayı kapacak!

130 TL ve üzeri elektrik faturası ödeyen tüm vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Devlet, dar gelirli ailelere elektrik fatura yardımında bulunacak. Faturası 130 TL'nin üzerinde olan vatandaşlar, PTT şubelerine giderek elektrik fatura desteğinden yararlanabilecekler.

PTT’ye giden 10 bin TL nakit alıyor! Hemen bakmayan sonra bin pişman olur!

Acil nakite ihtiyaç duyan vatandaşlara müjde geldi. Nakit ihtiyacı olanlara 10.000 TL'ye kadar kredi sağlanacağı açıklandı. Düşük faizli kredi için açıklama PTT'den geldi. İşte PTT ihtiyaç kredisi ile ilgili bütün ayrıntılar…

maltepe ye giden belediye otobüsleri Haberi

maltepe ye giden belediye otobüsleri


İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT’nin otobüs filosunu gençleştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Engelli kullanımına uygun, çevre dostu olan otobüsler Maltepe'de düzenlenen törenle yola çıktı. Maltepe Garajına bağlı olarak çalışacak 100 yeni İETT otobüsünün hizmet alınma törene İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Maltepe sahilindeki törende milletvekilleri, İBB Bürokratları ve vatandaşlar da yer aldı.


Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, İETT'nin yenileme çalışmaları kapsamında bugüne kadar 758 yeni ve modern otobüsü hizmete aldığını belirterek, “Bugün Maltepe bölgesinde hizmet verecek 100 yeni otobüsü daha hizmete alıyoruz. Salı günü Beylikdüzü'nde yapacağımız törenle 100 otobüsü daha hizmete alacağız. İstanbul ulaşımında daha konforlu, daha güvenli hizmet sunma adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Son iki yılda 1705 İETT otobüsü yenilendi. Tamamen yerli üretim olan otobüsler...