04 / 05 / 2024

maltepe’de kiralık mağaza

maltepe’de kiralık mağaza

Ekşioğlu Mimarlık girişimi ile hayata geçirilen Dragos Park projesinde yer alan mağazalar birleştirilerek kiralanabiliyor. Projedeki iki mağazanın toplam kira bedeli aylık 20 bin 500 TL olarak belirlendi...

Dragos Park’ta 470 metrekare mağaza: Aylık 12 bin TL'ye kiralık!

Maltepe-Dragos’ta yükselen Dragos Park projesinde mağazalar minimum 8 bin 500 liradan kiralanıyor. Projede kiralık 2 adet mağaza bulunuyor

Ekşioğlu Dragos Park’ta aylık 8 bin 500 lira kira ile mağaza!

Ekşioğlu Mimarlık tarafından Maltepe’de yükselen Dragos Park projesinin mağazaları kiralamaya sunuldu. Projedeki minimum kira bedeli 330 metrekare mağazalarda 8 bin 500 lira olarak belirlendi

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

Migros, Eylül'de 35 yeni mağaza açtı! Mağaza sayısı 3 bin 205, satış alanı 1 milyon 897 bin metrekare oldu! 

Migros tarafından, Eylül ayında açılan yeni mağaza sayısını ve mağazaların formatlarını tek tek açıklandı. İşte detaylar...

Yapancıya konut satışı teşviki kiralık ve satılık konut piyasasını darmaduman etti!

Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.

Belediyeden turistik yerde 25 yıllığına kiralık mağaza! Sakın kaçırmayın!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Nevşehir Merkez Uçhisar Kasabası'nda yer alan turistik amaçlı mağazayı 25 yıllığına kiraya verecek.

İzmir'de kiralık ev sorunu büyüyor!

İzmir'de konut satışları hareketlenmeye başlandı.  FCTU İzmir'de konutlara talebin arttığını kiralık konut arzının daralmaya başladığını dile getirdi. 

İzmir'de kiralık konut stoku tükendi!

Türkiye'de kiralık ev sorunu gittikçe büyüyor. Özellikle İzmir'de kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi.

İzmir'de kiralık evlere talep arttı!

İzmir'de kiralık evlere olan talep artışı tavan yaptı. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, evlerinden tahliye edilmek istenen kiracılara önerilerde bulundu.

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Fırsatçılar kiralık ev arayan aileyi evsiz bıraktı!

Sultangazi'de kiralık ev aradıkları esnada dolandırıldıklarını öne süren yabancı uyruklu 7 kişilik aile bir haftadır sokakta yaşıyor. 

İzmir'de kiralık ev bulmak zorlaştı!

İzmir'de kiralık evlerde talep patlaması yaşanıyor. Özellikle Menderes'te kiralık daire bulmak neredeyse imkansız.

Madame Coco, 2021'de 40 yeni mağaza açacak!

Dünya genelinde 17 farklı ülkede 300'ü aşkın mağaza sayısı olan ev tekstili ve dekorasyon mağazası Madame Coco, 100 bin metrekare büyüklüğü geçti. Madame Coco, 2021 yılında ise yurt içinde 40 yeni mağaza açılış planlıyor.

Hummel M1Konya AVM’de mağaza açtı!

Hummel, geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli yaşam merkezi olan M1Konya AVM'de mağaza açtı.

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM'de mağaza açtı!

Misafirlerini her geçen gün genişleyen marka karması ile karşılamayı sürdüren Next Level AVM'de iki yeni mağaza daha hizmete açıldı.

maltepe’de kiralık mağaza Haberi

maltepe’de kiralık mağaza


Dragos Park projesi İstanbul Maltepe’de Ekşioğlu Mimarlık tarafından yükseliyor. A sınıfı plaza konseptinde tasarlanan Maltepe Dragos Park projesinde 26 adet satılık ofis, 3 adet kiralık ofis ve 2 adet kiralık mağaza yer alıyor.


 Toplam inşaat alanı 20 bin 25 metrekare, arsa alanı ise 6 bin metrekare olan Dragos Park projesinde 5 bin 880 metrekare kapalı alan mevcut. Kat yüksekliği ise 4,5 metre olan Ekşioğlu Dragos Park projesinde  770 metrekare giriş ve 2 mağazaya, 1400 metrekare kapalı otopark ve mağaza depolarına ve 470 metrekare teras alanına ayrılmış durumda.