30 / 04 / 2024

mamak Başak Gençlik Merkezi

mamak Başak Gençlik Merkezi

Mamak'taki tesisler hakkında yetkililerden bilgi alan Rojaya Belediye Başkan Yardımcısı Mirza Luboder Mamak’ta yapılan sosyal yatırımların kendileri için iyi bir örnek olduğunu dile getirdi.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Gençlik ve Spor Bakanı resmen duyurdu! Öğrencilere telefon ve internet desteği başvuruları başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan öğrencileri yakından ilgilendiren, son dakika duyurusu geldi. Yükseköğretim öğrencilerin merakla beklediği "teknolojik cihaz ve internet desteği" başvuruları başladı.

Bakan Göktaş'tan Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik açıklama: Deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik pilot proje olan Aile ve Gençlik Bankası projesinin deprem bölgesindeki illerden başlayacağını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürpriz bir kararla personel alımı yapacak! Son başvuru günü yarın! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 6 Ekim’de başlayan başvurular 10 Ekim’de sona erecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 11 Eylül! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 Eylül’de sona erecek başvurular için açılan kadrolar ve başvuru şartları belli oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gençlere müjde 11 bin 455 personel alacak! Sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 kişiye iş kapısı açıyor. Bakanlık bu sene alınacak yeni personeller için duyuru yaptı. Peki, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor?

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için 3.7 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ikinci oturumu ise 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi. Arsa için 3.7 milyar TL'lik teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için en yüksek teklif hangi firmadan verildi? 

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1000'e yakın sözleşmeli personel alıyor! Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! Başvurular..

Gençlik ve Spor Bakanlığı 924 sözleşmeli personel alacak. Başvurular bugün resmen başladı. Şimdi peş peşe açıklanan şartlara bakın! İşte ayrıntılar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK'ya 81 ilde 1200 personel alacak! Elinizi çabuk tutun başvurular başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2022 yılı personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bakanlığın Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlarda görev yapacak 1200 yönetim personeli alınacak. Türkiye genelinde yapılacak alımın şartları adaylar tarafından merakla araştırılıyor. İşte detaylar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 personel alımı! Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara toplamda bin 200 yönetim personeli alınacağı ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada alım ilanının detaylarının Resmi Gazete'de yayımlanacağını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB kura çekimi ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorusu merakla soruluyor. İşte merak edilen yanıtlar!

Bakanlık ve İŞKUR duyurdu! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı! Hemen başvurun...

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuruları bugün başlıyor. İşlemler İŞKUR tarafından gerçekleştirilecek. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? Başvuru yapmak isteyenler hemen başvurun! İşte başvuru ayrıntıları...

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

mamak Başak Gençlik Merkezi Haberi

mamak Başak Gençlik Merkezi


Kentsel dönüşüm projeleriyle model olan Mamak Belediyesi sosyal yatırımlarıyla da örnek alınıyor. Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) eğitim ve seminer çalışmaları kapsamında Başkent’te bulunan Karadağ’ın Rojaya Belediyesi heyeti Mamak Belediyesi’ni ziyaret etti. Rojaya Belediye Başkan Yardımcısı Mirza Luboder ve beraberindeki heyeti Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Gökmenoğlu ağırladı. Heyete Mamak Belediyesi’nin sosyal ve kültürel yatırımlarını anlatan Gökmenoğlu; “Sosyal yatırımlarımızın odak noktasında kadınlar, gençler ve çocuklar bulunuyor. Gençlik merkezimiz, bilgi evlerimiz, kültür merkezlerimiz ve aile merkezlerimizle Mamak’ta büyük bir sosyal dönüşüm yaşıyoruz. Doğumdan ölüme kadar bütün vatandaşlarımızı kapsayan sosyal hizmetleri başarıyla yürütüyoruz. 2009’da göreve gelen Başkanımız Mesut Akgül ile birlikte Mamak Büyük bir değişim yaşadı. Daha önce çöplük, cezaevi ve gecekondu ile anılan Mamak dezavantajlarını avantaja çevirerek Başkent’in parlayan yıldızı oldu”...